Pha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Of agaaaa süper. Peder duyunca çok sevinecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uYFQRd1sY5E&feature=sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 trailer ama olsun, süper olmuş surlar filan birebir aynı. yalnız artık umarım şu oyunda koskoca antik çağların bir granary ya da bir settler yapmakla geçmesi olayına bir çözüm bulurlar. tapınak yerine lejyoner yaparsan culture victory kaçıyor filan artık halletmeleri lazım 20 yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 benim de epeydir boyle bisey oynayasim vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 geleceğe yönelik bişeyler de sıksınlar da hemen future tech diye devam etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Trailer mükemmel, herhalde giriş demosu. Böyle sitesindeki art olsun, şu trailer olsun art style daha ciddi duruyor, acayip sevindim. said: "I never learned how to tune a harp, or play upon a lute; but I know how to raise a small and obscure city to glory and greatness...whereto all kindreds of the earth will pilgrim. —The Greek Admiral Themistocles, who defeated the Persians at the Battle of Salamis, on being taunted with his lack of social skills, 5th century BC Minareler hata herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 pre-1453 de Ayasofya'da minare yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ha oyunun tarihi daha oncesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 evet ya future tech'e çözüm bulsunlar. hatta oyuna ay gelse. aya koloni kursak. farklı ülkelerin kolonileri de olsa. onlarada adalara olduğu gibi özerklik verebilsek. birde koloni kurma işi 1 den fazlaya çıksa normal ana karadan uzakta olanlar için. bu kadar. trailer İMBA olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi ben çağlar boyunca hiç değişmeyen swordsman olayından geçilse raziyim. ulan o kadar ilimde irfanda yol kat ediyoruz bari şeklini şemalini değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bravo! epic fail yani combat olayını ne yapmışlar öle ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Neden epic fail? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 gayet iyi olmus combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 görmek lazım ama hiç birimler stack olmuyorsa, mancınıklar 100km ötedeki şehri bombalıyorsa fail olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ya zaten civ serisi stand alone hic guzel olmadi, modlarla harika oldu. Son noktasi da Civ4'te Rise of Mankind'dir. Bekliyorum ki civ5'te de mod olacak ve, bir sekilde o da guzellestirilecektir. Potansiyel de fazla olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Birde çağlar çok hızlı ilerliyor yahu, maratonda bile daha antiği geçtim, orta çağ vs zevkini çıkaramadan dan dun ilerliyor. Tamam bilgisayara yetişiyorumda, daha bir savaşta kullanamadan 1 birimi 2 defa upgrade etmek sıkıyor. Oyunu daha da yavaşlatmalılar bence, ve ilk çağlarda hiç bir şey yapamayıp, 4-5 turnde bu sefer banklar marketler üniversitelerin yığılmasını önlemeleri gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aslında düşününce bu kadar eksiği olan bir oyunun bu kadar sevilmesi ilginç gerçekten. 3-4 gün önce takıldığım bir oyun oldu civIV, combat sistemi ayar ediyor insanı. koca stack topu tüfeği daldım sıralamadaki 1. ai'ye. adam topları tek tek ayıkladı yol boyunca. sonunda düşman topraklarının ortasında bir yığın piyade ile kaldım. uyuz oldum çıktım. savunma falan sağlam ama daha da yaşatmazlar beni bu amacına ulaşmayan seferden sonra. bu konuya da parmak basarlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sorun şu ki bugün dördüncüsünü oynayabildiğimiz oyun 20 yıl önceki oyunla neredeyse aynı. kültür, din, corporation filan koydular ama oyunun ana iskeleti neredeyse aynı ve ciddi sorunlar var artık halledilmesi gereken. sevip bağlandıysak o zamandı ama, yoksa ben 2000'lerdeki oyunları oynadıktan sonra ilk civ'deki hazzı alamadım hiç ne 3'ten ne de 4'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ben ilk olarak civ4 oynadığım içindir sanırım ve de muhteşem müziği baba yetu sayesinde bağlandım bu oyuna ve çok keyif alarak oynadım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 baba yetu ya süper bi şarkı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İlk kez iskelet değişiyor, en azından combatta. Ama Civ4 oynadım ve keyif almadım diyorsan ümitsiz vakasındır, Sid baba bile kurtaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sam said: 2000'lerdeki oyunları oynadıktan sonra ilk civ'deki hazzı alamadım hiç ne 3'ten ne de 4'ten. http://static.ideefixe.com/images/58/58753_2.jpg bundan sonrasını bambu anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ahuahaha =D bir anda ne bu gerginlik? Ben de civ4-beyond the sword ve rise of mankind mı ne işte o modu yükledim. Hiç expansionlı bile oynamamıştım canımı çektirdiniz ama aptal aksaklıklar yüzünden yüklemem 1.5 saat sürdü. Yarın aynı gaz duruyo olursa oynayacağım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 _ILuVaTaR_ said: baba yetu ya süper bi şarkı :D İlahi aslında o. Bilgisayar oyunlaro mösyonör rerörerö! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar