Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 said: Ichor = Mine tephra, extract it and get cinnabar. Refine Cinnabar for ichor su bir kosede dursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Yarın için bi iş bölümü olayını yazsaydık foruma kim ne yapmak istiyo filan, daha bi hızlı olabilir? Her zaman herkes ventte olamıyo filan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 said: so the real calc is (atribute1+atribute2)/2 for the average then /10 for single skill bonuses it is simply atribute/10 Statlarin, skillere etkisi konusunda soyle bir durum sozkonusuymus. Aklina takilanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 skillerin mevzulara etkisi ne onemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 http://www.mortalwiki.org/wiki/Skills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hicbi konuda aciklama yok orda, oyun icinde zaten yazan seyler. 50 ridingle 70 riding arasinda ne fark var mesela, veya 5% dmg bonus veren skill bu bonusu nasi, ne sekilde veriyo, skill 10ken ne veriyo, 100ken ne veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ridingin fazlası zararmıs onu öğrendim. Riding 100 yaptım atı son viteste 4 nala koşturuyosun ama stamı bittiği an ölüyo at. 2 at öldürdüm bu şekilde ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 stami bitince niye olsun yav at, duruyo. stam her turlu bitiyo zaten yurutmedikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bende anlamadım işte :D 100 bendeki riding bakıyodum stama dedim durur şimdi bi baktım takla atıyorum at üstümden geçiyo, bi kan efekti filan. aaa at ölmüş diosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 çok koşturmuşsun tabi atı öldürmüşsün =) Şaka biyana bug var orda demek ki devtracker'a bildirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Yorulunca ölmek diye bir şey yok. Yalnız atınızın loyaltysi üzerinde iken biterse at nalları dikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ordaki espriydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ya tameden çıkan atlar dolaşsa etrafta kaybolmassa çok güzel olur böle dielim loyaltys gitiinde atsın ama takılsın öle tameden çıkıp UO daki gibi böle kaybolunca kaliosun çopk kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Birde mesela at tameliyorum ardından başka at tameliyorum diğeri kayboluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 evet.attan inince loyalty zaten dibe vuruyor.ha yanlışlıkla gitti loyalty de hade yürü babam at spawna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o atlar ilk girdiğimde az öldürmedi beni, delirmiştim bide lag vardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ahhaheae ben de masumhane ilerledim üstlerine doğru ilk gördüğümde.tam o anda cart diye kastı bilgisayar, bi ara geldi 2 at gördüm önümde sonra yine kastı.gerisi malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 birden fazla pet tame leyen var kaç skillde yapabiliosun onu animal controlde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 aquila said: hicbi konuda aciklama yok orda, oyun icinde zaten yazan seyler. 50 ridingle 70 riding arasinda ne fark var mesela, veya 5% dmg bonus veren skill bu bonusu nasi, ne sekilde veriyo, skill 10ken ne veriyo, 100ken ne veriyo. Your riding skill determines a number of factors. The more proficient you are at riding, the lower the risk of you falling out of the saddle (this might happen when increasing speed, jumping, running into things or being hit etc.). Your riding skill also determines how fast your mount can run and how high it can jump. Your mount has its own individual stamina. Mount stamina, speed and acceleration increases with riding skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar