copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tek bir sebebi yok zaten vitaminsizlik sebeplerinden biri 'bağışıklık sisteminin zayıflaması ile ilgili' stres de aynı şekilde ve bazı sistemik hastalıklar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 vitaminsizlik herşeyin sebebi. vitamin bide lanet bakteriler. lanet bakteriler, kaçalım hemen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 tuz bas üstüne geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 gecer mi cidden. benim de azimin icinde cıkıcak galiba da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 çıkma aşamasındaysa karabiber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 denedim. umarım gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 copry said: yaranın afta dönüşmesinin sebebinin ağızın bakteriyel olması durumuyla ilişkilendirmeye çalışmışsın. ben buna açıklık getirdim. ağızdaki bakteriler sağlıklı hijyenik bir ağızda normal florayı oluştururlar. tükürükte bakteri olduğu kadar immunoglobulinler de vardır. ayrıca diş eti de yumuşak dokudur dilinden ve yanağından tek farkı ısıramadığın için travmaya maruz kalmaz ama oralarda da aft çıkabilir. Buradaki gibi konuşunca ben bi bok anlamayınca sinir oluyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 onu da anlamıyosan ol zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Ağız içi hiçbir sağlık problemim olmadı.immunoglobulinler ve florayı da bilmiyorum asd.Belki bi sıkıntım olsaydı öğrenirdim ihtiyacım olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 flora bir ortamın bitki olmayan canlı türlerinin sistmeinin toplamıdır. immunoglobulin'se vucudun ürettiği bağışık sistemi partikülleri iste, antikorlar vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Saolasın işte artık anladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 florayı anlamalıydın ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bilmemek değil öğrenmemek ayıp tolga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Stres genelde demişler ama ağız tahrişi çok önemli. Ekmeğin sert kabuğundan, cipslere kadar ağzı tahriş ediyor. Hele ki ısırdıysan yanağını yandın. Vitamin eksikliğinden dolayıda çıkar. İyi beslenmek çok önemli o süreçte. Büssürü karbonat falan demişler fakat benim tek ilacım OralMedic oldu. 18 lira ama süper işe yarıyor. Bir kutu içinde 3 tane var. http://www.casel.com/tr/oralmedic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Aft sorunum geçti yardım eden herkese teşekkürler. Afteks midir nedir öyle birşey kullandım. Bir haftada geçti. Şimdi de dünden beri hazımsızlık problemi çekıiyorum, karnım davul gibi oldu. Giren çıkmıyor, midem bulanıyor. Yeni topic açmaya da üşendim. Ne yapayım. Yoğurdun ardından ton balığı yedim ondan mı acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Yaw bi yürü git ! http://img257.imageshack.us/img257/2285/mfcrselkoe7ak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar