adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 evet arkadaşlar bu dönemin konusu antik roma yemekleri o dönemi konu alan hertürlü film,dizi,kısa film'den görüntü arıyorum tabikide yemek sahneleri ile ilgili ayrıca yemek kültürü ile de kaynak arıyorum ama şu şekilde sallıyorum sezarın hayatını konu almış bi kitap ama yemek bölümlerinede önem verilmiş tarzda bide sezar salatanın tarihini var mı bi alakası onu merak ettim onuda katmak istiyorum varsa yada neden sezar salata dendiğini kaynakçalar aksın dursun bu topicde bende AA aliyim hadi paticikler LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 rome diye pek şahane biz dizi vardı, iki sezon yediler içtiler valla. bi de asterix kitaplarında antik romalıların yemek zevkiyle ilgili bi sürü şaka vardır "reçele batırılmış deve dili" filan gibi. bikaç tane de asterix okuyabilirsin bu bahaneyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ema ablanın dediğini demeye geldiydim postum bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 "Golden Virginia" said: ema ablanın dediğini demeye geldiydim postum bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 said: Casson, Lionel (1999). Everyday Life in Ancient Rome (Revised and Expanded Edition). The Johns Hopkins University Press. ISBN 0-8018-5992-1 Dersin adını çok merak ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 food history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 trolleme girişimlerinde bulunmayın diyeyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bit tabi dondurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 domates, patates yok o dönemde niyeyse :P ha bir de şeker niyetine bal kullanılıyor yemeklerde onu biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 üzümün kabuğu soyularak yeniyor diye biliyorum ben de. soyulamayanlarda emilip kabuğu tükürülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://ancienthistory.about.com/od/romanfood/Roman_Food.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Selçuk hocamin bi kitabi isine yarayabilir http://urun.gittigidiyor.com/SDR-ANTIK-CAGDA-GUNLUK-YASAM-DAILY-LIFE-IN_W0QQidZZ5537581 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Arkasokak said: domates, patates yok o dönemde niyeyse :P ha bir de şeker niyetine bal kullanılıyor yemeklerde onu biliyorum :) şeker yerine bal değil şeker çok pahalı olduğu için fakirler bal kullanıyo zenginler şeker Wendigo said: Selçuk hocamin bi kitabi isine yarayabilir http://urun.gittigidiyor.com/SDR-ANTIK-CAGDA-GUNLUK-YASAM-DAILY-LIFE-IN_W0QQidZZ5537581 bunuda araştırcam sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar