PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 nasıl bir üniversiteyse bölüm derslerimde hiç sorun yok ama feminist türkçeciler yüzünden okuldan mezun olamayacağım bu gidişle. feministlerin özel olarak ilgi gösterdiği bir alanmı acaba türkçe öğretmenliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 of çok gereksizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi bugun 6 saatlik bölüm dersinden çıkmışım pert haldeyim geçen dönem öğrencilere okuttuğu feminist bir yazarın ideolojik durumunu tartışıyorlar ve ben öyküyü okumadığım için derse katılamıyorum bu yüzden yanımdakiyle konuştuğum için laf üstüne laf soktu ben senin feminist safsatalarını dinlemek zorunda değilim ders türkçe anasını satiim. noktayı virgülü öğret bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kadınlara çalışma hakkı vermek hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 PublicEnemy said: abi bugun 6 saatlik bölüm dersinden çıkmışım pert haldeyim geçen dönem öğrencilere okuttuğu feminist bir yazarın ideolojik durumunu tartışıyorlar ve ben öyküyü okumadığım için derse katılamıyorum bu yüzden yanımdakiyle konuştuğum için laf üstüne laf soktu ben senin feminist safsatalarını dinlemek zorunda değilim ders türkçe anasını satiim. noktayı virgülü öğret bana. Üniversiteye gelip hala noktayı virgülü öğrenmeyi beklemek de ayrıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bilmemek değil ögrenmemek ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Edebiyat öğretmenleri çok fena ya, lisedeyken 6 tane vardı hepsi bayandı, yarısı da 40'ının üzerinde evlilik yapmamış dombililerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 şş benim annem edebiyat öğretmeni. kapınıza dayanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 üniversite orası doğaldır hocanın kendi konusu ile ilgili bir şeyler yaptırması. aslında türkçe dersinde standart kitap verip okutturması sonra o kitaptan soru sormasından iyidir değişik bir şeyler. ama tabi türkçe ve tarih hocalarının derslerini çok önemsememeleri gerekli hehe onca kazık bölüm dersi varken kimse uğraşmaz türkçe ile inkilap tarihi ile. rahat olsunlar yani biraz şş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bölüm dersinden çıkıp türkçeye girince önemsenmiyor nedense dersten çıkınca OHH dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bi de türkçe hocalarındaki EMRE KONGAR hayranlığına da bir anlam veremiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sen de TLLden tek dönemde geçseydin, kim dedi sana TLLi bölüm dersiyle al diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abvblizzard said: kadınlara çalışma hakkı vermek hata. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kadinlara degil de, aptallara calisma izni vermek hata, calisma lisansi almadanaptallik testi yapilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 -seni ceren sordu +hangi ceren -profiterol audhguashgash aabi yarım saattir gülüyorum ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar