utopia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ahahaha ya nasıl kafalar bunlar dkfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ahah çizgi film gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 o levye degil arabanin egzosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ama bu ne artık ya ASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFSDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 zamanına göre cidden fena aksiyon yapmışlar ama bu tür filmlerde atlara yapılan eziyete çok kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 aradaki düğün sahnesi ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 öyle zıplayan jipleri görünce aklıma Silkworm geldi lol Atı kaydırdığı sahnede ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Jahrein said: niye yollarda tek sıra halinde park edilmiş arabalar var? esas güzel kısmı o arabaların içinde insanlar var ve üstlerinden jip uçarken arabadan çıkıyorlar sıra sıra lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Aket-Atum said: aradaki düğün sahnesi ne ya yönetmen düğün filminin üstüne kaydetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Abi adam yürüdüğü her yere acı ve sefalet getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bikaç kez daha izledim ve yönetmenin uçan jip ve kırılan cam fetişisti olduğuna karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ahahah hintlile olayı çok yanlış anlamış, bi de şu atlara üzüldüm resmen, çekilirken bi kaç tanesi ölmüştür bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Hahahahaha müthiş.Bodoslama giriyolar heryere hehehe.At kaydırma ve Egzosla araba uçurma imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abiiiii muthiş.anlatılmaz yaşanırmış öyle bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hahahahah süpermiş ya sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Sparkcaster said: bikaç kez daha izledim ve yönetmenin uçan jip ve kırılan cam fetişisti olduğuna karar verdim ASFASDFSADFASD VE LÜTFEN SES EFEKTLERİ GERÇEK OLMASIN =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 at kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi fullü yok mu bunun torrentte falan. izlenmeli tamamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Adam yerde kayarken tekerlek sesi çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 1.40 adam kısır kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 klavyenin tuslarina 10 dakika boyunca random bassam daha mantikli bir film cikardi o degilde en sonda o yolun saginda solunda duran arabalar niye patladi ya b tipi aksiyon filmlerinde en gicik oldugum olay o, boyle birbiriyle hic alakasi olmayan, aralarinda mesafe olan araclarin sirf yakindaki bir araba patladi diye patlamasi bulasici patlayicilik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Cons said: Aket-Atum said: aradaki düğün sahnesi ne ya yönetmen düğün filminin üstüne kaydetmiş ahahahahah film de apayrı fantastikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 at ile tırın altından geçiş sahnesi. vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 @leopar tek derdin o olsun be abi, neler neler oldu oraya gelene kadar dfsfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar