Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Masumları (yada mavileri) gösteren bayraktır. Bu kişilere her türlü saldırı girişimi suçlu olmanız demektir.Bu bayrağı gördüğünüz kişi size karşı bir suç işlemiştir ve sadece siz suçlu olarak görürsünüz. Gz içindeyseniz "guards" yazarak korumaların öldürmesini sağlayabilirsiniz. GZ dışında ise saldırıp öldürebilirsiniz.Tüm herkese suçlu olan kişilerdir. Yukardaki bayraktan tek farkı sadece size değil tüm mo dünyası üzerindeki herkese suçludurlar.Bu bayrağı gördüğünüz kişi sizden veya başkasından birşeyler çalmış kişidir. Gizli suçlulardır bu kişilere gz dahil saldırabilirsiniz. Eğer birisi gz içinde size vurursa herkese suçlu görünür ve "guards" yazarak öldürtebilirsinizBu bayrağı taşıyan kişi katildir, tehlikelidir. UO dilinde PK dediğimiz kişiler bu bayrağı taşırlar. Belli sayıda mavi bayraklıyı öldürdüğünde katil olurlar.Oyuncu evleri, guildler v.s gibi işlerde kullanılan başka bir bayraktır.Aynı guildde yer aldığınız kişilerde görünen bayraktır. Yani dosttur =)Düşman guildde ki kişilerin üstünde gördüğünüz bayraktır. Bu kişilerde atış serbesttir mekan ve zaman tanımaksınız savaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ah mavi bayrak ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ahah noldu ? pk mı oldun sen yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yok.mavi bayrakta görünmez diğer playerlara yazıyor.ben soyuyorum adamı, başkası geliyo bana guard çekiyo hoop viktor hits you 400 dmg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bu bayrağı gördüğünüz kişi sizden veya başkasından birşeyler çalmış kişidir Yok başkasından çalsan bile elemanlar görüyo seni crim olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 oyunda sadece playera diye biliyorum işte ben.o yüzden giriyodum hedele snooping.ama değilmiş.çok öldüm o yüzden ve kimbilir kaç kere gitti çaldıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 =) eee olur okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Hidden crim olduğunda, biri sana vurduğunda globally allowed oluyorsun(yani crim) o zaman guardlanabilirsin ancak, ben thief oynarken şehirde köşe kapmaca oynuyodum adamlarla vurmaya çalışıyolardı :D -ayrıca hidden crimken diğer playerlar seni targetladığında mavi olarak görür, anca biri vurduğunda genel crim olursun ve herkese crim görünürsün. thief olduğundan şüphelendiğiniz bi adamı "dürtün" bu sayede siz de crim olmazsınız, karşı taraf hidden crimse genel crim olur. "dürtmek" için mouse un 2 tuşa aynı anda basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 + olarak, birşey çalarken başarısız olursanız direk crim oluyorsunuz, ama "yakalanamdan" çaldığınızda hidden crim takılmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 oo ii PAYLAŞIM BABS! saolasın xP geçen bunu soruodum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Alfheim said: + olarak, birşey çalarken başarısız olursanız direk crim oluyorsunuz, ama "yakalanamdan" çaldığınızda hidden crim takılmaya devam. hah bunu de bana.işte bu yüzden yakalanıyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 e bi adamdan bişey çaldım başarıyla yine o adama crim oluorum di mi her türlü hidden crim yani o adam bana dalabilio direk? ama guard çağıramio ben ona vurmadıkça yani dalarsa kaçacaz çaldıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 skillin yüksekse adam onu bile farkedemiyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 durtme olayi vurma gibi bisi mi ? gecende bana vuruyordu insanlar diyorum neden bunlar crim olmuyor. edit: bence Thief basligi acalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Onun gibi bişey işte sanırım dürtme olayı bu hidden crimler için yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu bayrakları değişme süresi hakkında bi bilgi var mı?hiddendan maviye, crimden maviye gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 2dk hepsi diye biliyorum http://www.mortalwiki.org/wiki/Flagging burada var açıklamalarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Pluton said: Onun gibi bişey işte sanırım dürtme olayı bu hidden crimler için yapılmış nedir bu olay? anlamadım ben. dürtme dediinzi böle baız adamlar ellerinde silah yokken yumruk atiolar böle, guard yazınca bişey gelmio crim olmuolar nedir onun olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Crim'den maviye 4-5 dakika civarı sanırım. Eğer PK olursan, her kelle için 20 saat online süresi geçmesi gerekiyor(oyun saati değil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 @mortis, Dürtme olayı dingilin teki kapının önünü kapatı ise dürterek ileri gönderme olayı. Uygulamaya gelince, combat modda iken mouse'un sağ tuşuna basılı tutarak sol tuşa basmaktan ibaret. Ayrıca çok güzel newbie avı oluyor, adamlar lan lan lan bana daldı diye gaza gelip patlatıyorlar, sonra gelsin guardlar gitsin sopalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bi ben eksiktim ben de geldim selam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Crimden maviye 2dk mortalwiki'de yazdıgına göre @Dartanian Hoşgeldin ne kadar çok okadar iyi gel gel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Thieflik baya zevkli ya ben full bi char kasmıştım, agility jumping brawling falan, adamdan malı çalıp bi de üstüne döve döve öldürüyodum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 gleoddyn said: @mortis, Dürtme olayı dingilin teki kapının önünü kapatı ise dürterek ileri gönderme olayı. Uygulamaya gelince, combat modda iken mouse'un sağ tuşuna basılı tutarak sol tuşa basmaktan ibaret. Ayrıca çok güzel newbie avı oluyor, adamlar lan lan lan bana daldı diye gaza gelip patlatıyorlar, sonra gelsin guardlar gitsin sopalar. haha sen dün nereye kayboldun ya en son guard kafana vuruodu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bitek ben mi zevk alamadım bu hırsızlık işinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar