Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mortis said: evet 2 saatte izmite gidiosun trafiğe bağlı ki istanbulun nersine gidiosun bu arada istanbul derken? GEBZE DİYOR ADAM GEBZE. Şaka yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Günde 4 saat büyük zaman kaybı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayırlı olsun yedekten mi çağırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben kadıköyde oturuom istanbulun merkezlerinden leventte işim var gidiş 1 saat 15 dakka geliş de 1.5 saat falan oluo herkes kaybedio. ki servisle gidip geliom rahat geçio. istanbulda yaşayınca evin yoksa direk çalıştıın yerin orda veya metro yolunun orda o zaman çekiosun her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mortis said: ben kadıköyde oturuom istanbulun merkezlerinden leventte işim var gidiş 1 saat 15 dakka geliş de 1.5 saat falan oluo herkes kaybedio. ki servisle gidip geliom rahat geçio. istanbulda yaşayınca evin yoksa direk çalıştıın yerin orda veya metro yolunun orda o zaman çekiosun her türlü. ahaha bide istanbulun merkezlerinden demezmi, bi tane merkezi var be güzelim istanbulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 tabi sen urban dersi falan almadığın için bilmessin o tarz şeyleri avrupa şehri mi lan istanbul tek merkezi olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 urban graphics aldım, biliyom urban ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 gebze istanbula nasil 2 saat lan kopru trafiginde 2 saat surmez altinda araba warsa gazladin mi otobandan max 30 dakkaya koprudesin cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yoksa da sanirim gebze harem dolmusu war 1 saat 1 saat 15 dakka felan suren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu arada en azından işim biraz yakın olsun istiyorsan tuzlada otur . sessiz sakin sahil kasabası gebzede oturmaktan iyidir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 gebze'de çalış ama gebze'de oturma. başka sorum yok hakim bey. gl&hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Hayırlı olsun.Hep şikayet ettiğini görüyodum yanlış hatırlamıyosam iş bulamıyoruz falan filan diye o yüzden çok sevindim adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bölge müdürlüğü ne oluyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Hayırlı olsun,ilk maaşını 1 haftada yeme : ) ben öyle yapmıştım aslında ye vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayırlı olsun. bir insan daha iğrenç ankaradan kurtulmuş sdfg güzel olcak muhtemelen herşey, sevindim adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 İlk maaş eğer maaşın iyiyse uzun zamandır istenip yapılamaya/alınamayan bişeye harcama maaşıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 gebzedeyse zaten kesin onun Servisi vardır =) o yüzden sen dedikleri gibi biraz daha istanbulun merkezine doğru otur atlarsın servisine gidersin sabah, o tarafa doğru über trafik olmayabilir bi köprü trafiği gibi. ama olabilir de bilemiom hiç o taraflara gitmedim o saatlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 o taraflardada oluyor sanayi oldugu ıcın ama tabi köprü trafiği gibi olmuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Kamyon trafiği olur. Çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 tarfiği gayet makul oluyor istanbul için. günde iki saat filan harcarsın serviste. anadolu yakasında oturursan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dreagloth said: Ha bide halı sahalara bekleriz. aynen, hayırlı olsun yeni işin, evin ve hayat düzenin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Niye insanlar treni hiç hesaba katmamış onu çözemedim . 1 saat 15 dakka maksimum sürer banliyo treni haydarpaşa-gebze arası ki adapazarına binsen hem hızlı gider hem o kadar da tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kim nereye gidio nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 balon said: Niye insanlar treni hiç hesaba katmamış onu çözemedim . 1 saat 15 dakka maksimum sürer banliyo treni haydarpaşa-gebze arası ki adapazarına binsen hem hızlı gider hem o kadar da tutmaz. doğma büyüme istanbulluyum banliyö trenine hiç binmedim ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar