Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Viktor said: end of command&conquer olmus O çok önce olmuştu zaten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 EA lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 oha bu video gerçek mi cidden? :D LOL ahaha abi.. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ne leş videolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Aksiyon falan ilginç gelebilir ama ne bileyim. Oyunda(görevlerde en azından) hızlı olmak gerekiyor. Ama artistik gözüksün diye her birimi devasa ve hantal yapmışlar. Bakıcak üs falanda olmadığı için adamların sürekli yavaş yavaş haritada bir yerlere ulaşmasını izlemek zorunda kaldım. Sınırlı sayıda ünite basıldığından sürekli engineerlarla bakıcılık yapmak zorunda kaldım falan. Hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Videolar çok traş yahu. bu mudur yani c&c4? yazıklar olsun ea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ben orjinal c&c,red alertten sonra ısınamadım bu seriye, diğerlerini aldım 1 kere bitirdim yinede ama c&c4 ü almak bile içimden gelmiyor =P First decade paketinden eskileri yükleyeyim ben yine en iyisi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar