Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi net bütün sınavları verdim. tekrar öğrenciyim. BA ortalama yaptım. 12 dersin hakkından iyi geldim. mutluyum dışarıvuriym dedim allan izmirinde kimse yok patiye vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 gz aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 HACIZADE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ehua 2.dönem de devamı gelsin! gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 vinghtor bunu rakı, balık, beyaz peynir, kalamar, ahtapot salatası, karides güveç ve tabiki kavunla kutlamasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ah ulan izmirde ve bu piskolojide olmak vardi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hayırlı olsun, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ne büyük mutluluk ^^ gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Laraken said: vinghtor bunu rakı, balık, beyaz peynir, kalamar, ahtapot salatası, karides güveç ve tabiki kavunla kutlamasak mı? gecenin sonunda bağırarak şarkı söyliyeceksek bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ÇELİK-MEYHANECİ olum şaka olsun diye demiyorum valla bağıra çağıra söylerim dfds:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yalnız ahtapot kalamar rakı kavun falan dedin gözlerim karardı. açıldığında baktım orta sehpayı yemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 biz 6 dersi veremiyoruz (verdim gerçi ama) insanlar 12 ders veriyo ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Laraken said: vinghtor bunu rakı, balık, beyaz peynir, kalamar, ahtapot salatası, karides güveç ve tabiki kavunla kutlamasak mı? adam sınavlarını vermiş lan. kalmamış, intihar etmicek ynai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ulan direk cennete gönderiyorum adamı, ölse nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 said: allan izmirinde kimse yok patiye vuruyorum. bu nasıl bir dram? Biz istanbulda çok keyjuıl takılıyoruz ist patileri olarak. Mesela cuce hamburgerci bulmuş kral, çagırdı geçen canım çekince arıcam abi yapalım mı oda dicek kop gel black dynamite izleyip gerçek erkekler gibi yiyeceğiz hambugerlerimizi. ve sen patiye başka topikler açıcaksın. tl;dr: sux2bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 fede said: Laraken said: vinghtor bunu rakı, balık, beyaz peynir, kalamar, ahtapot salatası, karides güveç ve tabiki kavunla kutlamasak mı? adam sınavlarını vermiş lan. kalmamış, intihar etmicek ynai sirf efkardan mi icilir ariza herif ! helal bu arada, allah bize de nasip etsin ins, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Phae said: said: allan izmirinde kimse yok patiye vuruyorum. bu nasıl bir dram? Biz istanbulda çok keyjuıl takılıyoruz ist patileri olarak. Mesela cuce hamburgerci bulmuş kral, çagırdı geçen canım çekince arıcam abi yapalım mı oda dicek kop gel black dynamite izleyip gerçek erkekler gibi yiyeceğiz hambugerlerimizi. ve sen patiye başka topikler açıcaksın. tl;dr: sux2bu house burger olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Afferin lan. E gel artık o zaman ufak ufak hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 aferin adam olucan sen vingthor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Griswold said: Afferin lan. E gel artık o zaman ufak ufak hadi. kayıt bitsin normalde bu haftasonu gelcektim fakat kimya bölüm başkanı istifa ettiği için kimya sınavımı imzalamıyor. böyle olunca ne oluyor bir sınav imzalanmadığı için kayıt olamıyorum. peki böyle olunca ne oluyor? yeni bölüm başkanı seçilmesini bekliyoruz kayıt için. böle oluncada burdan sonrası küfür. resmen bildiğin küçükken döl kazanına falan düşmüşüm. bir insanın bütün işleri cenabet çıkar mı lan. cenabetliğin yeryüzündeki avatarıyım. gerçekten inanıyorum artık bir kötü şans tanrısı oğlu falan olduğuma. net yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Abi sana kurşun döktürelim ya. Ulan kesin bir sıkıntı çıkar onda da, kurşun bulalım aktardan falan ben dökeyim anasını satayım. Kurşun döktürmeye gidecez lead elementali falan çıkacak bu sefer onu kes iki saat bilmem ne uğraşıcaz. Bir şey dökelim sana bence evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 allam ege üniversitesi nası bi yermiş ya dışardan böyle bieşeye benziyo da yönetimdir kurumsallaşmadır her şey felaket tebrik ederim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dostum msn de bulamıyorum seni bir türlü geçirdi mi o it herif dersten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 geçtim işte. fakat şimdi kimya bölümünden yazılı kağıt gitmesi gerekiyor notumun direk sisteme girilmiyor. o not kağıdının gitmesi için ve rektörlüğün kabul etmesi için kimya bölüm başkanı imzası gerekiyor. dün belli oldu geçtiğim adam çıkmıştı bu sabah istifa etmiş bölüm başkanı. yani imzalatamıyoruz. rektörlüğe not gidemediği için bende kayıt olamıyorum. anfakingbılivibıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yardıramadı ving. ege üniversitesinden hergeçen gün daha çok nefret ediyorum. bilseydim böle olacağını geçen sene tekrar girerdim össye. geçen sene şubatta bana dediler ki eylülde gel yap kaydını öğrencisin aynen hiçbişi olmamış gibi devam ediyosun. kayıt yaptırmaya geldim önce dersleri vermen lazım şubatta yapıcaz kaydını dediler. verdim bütün dersleri şimdi ikinci dönem derslerini vermeden öğrenci olamazsın diyolar. 1.5 sene oyalanır mı bir insan ya? yine alamıyorum öğrenci kartımı. kafayı yicem. bide okul açılalı 2 hafta oldu daha hala ders kaydını bile yaptırtmadılar. anneler gününü kutlarım burdan ege üniversitesinin. varsa girmeyi falan düşünen girmesin. daha kötüsü olamaz heralde. yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar