mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 gerçekleri tarih yazar ulan. yok lan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Red abi kaç numara gözlük ihtiyacın varsa söyle,cam parası benden.Maçta 2 gol pozisyonu dışında bişi yok diyorsan mutlaka gözlerinde problem olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Arkasokak rpsi yapmak istemis o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 lile fransanın ordusporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Abi yok gerçekten de Güiza'nın kaçırdığı 2 pozisyon dışında Fener'in adam gibi pozisyonu mu var? Lille o kadar rahat üstüne gitti ki Fener'in sağlı sollu ataklarla. Gerçekten 2-1 ile kurtulmuş olması bir mucize bu maçta Fenerbahçe'nin. Son on dakka hani Fener tek kale oynamalıyken hala Lille tek kale oynuyordu admalar topu bırakmadılar bile neredeyse. Atgözlükleriyle izlemeyin maçı objektif bakın ya. Agüero 3-4 tane tek başına pozisyon buldu iyi ki atamadı da biz de ucuz kurtulduk o açıdan. Ben inkar etmiyorum adamların çok daha fazla pozisyon bulduklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Herkesten bizim gibi olmasini bekleyemezsin nilep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 barnacle said: lile fransanın ordusporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 nileppezdel said: Abi yok gerçekten de Güiza'nın kaçırdığı 2 pozisyon dışında Fener'in adam gibi pozisyonu mu var? Lille o kadar rahat üstüne gitti ki Fener'in sağlı sollu ataklarla. Gerçekten 2-1 ile kurtulmuş olması bir mucize bu maçta Fenerbahçe'nin. Son on dakka hani Fener tek kale oynamalıyken hala Lille tek kale oynuyordu admalar topu bırakmadılar bile neredeyse. Atgözlükleriyle izlemeyin maçı objektif bakın ya. Agüero 3-4 tane tek başına pozisyon buldu iyi ki atamadı da biz de ucuz kurtulduk o açıdan. Ben inkar etmiyorum adamların çok daha fazla pozisyon bulduklarını abi fenerinde gsnin de gücü belli zaten deplasmanda ne bekliyosun zaten ? olabildiğince iyiydi bence iki takımda her maç tek kale mi oynucaz deplasman sonuçta. ? barcelona maçlarını çok izlemişsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Fenerbahçe'nin pozisyona girme sıkıntısı yokki, sadece yeni defans dörtlüleri bizim sezon başındakinden hallice, bir de girilen pozisyonları değerlendirmek mesele tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Arkasokak said: rakibin 5 bizim 4 kaleyi bulan şutumuz var yanılmıyorsam. Fenerbahçem'nin pek altta kalır yanı yok. Match statistics Lille Fenerbahçe 2 Goals scored 1 8 Shots on target 3 2 Yellow cards 2 0 Red cards 0 15 Fouls committed 19 5 Corners 3 1 Ruled offside 1 Lütfen ama lütfen bitarafımızdan uydurmayalım. İstatistikler UEFA.com'dan alıntıdır... Arkakapı'dan değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Kaleci çalıştırmak da şutlara dahil, ama direği sıyırıp geçen şutlar hedefe şut olarak yansımıyor istatistiğe.Kaç pozisyona girmiş taraflar ona bakmak önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Yapmayın ya. Hani ezici üstünlüğü vardı adamların bunu inkar etmek kime ne kazandırır. Diğer yorumlarımdan görebilirsin ben oturdum Fenerbahçe'nin kazanmasını isteyerek izledim maçı,Deniz saçmaladığında Fenerbahçe'lilerden çok küfrettim. Şimdi de objektif olarak diyorum ki kötü oynadı Fenerbahçe. Eline geçen bir kaç fırsatı da değerlendiremedi ki bu tarz eşleşmelerde deplasman maçıdır önemli olan. Kadıköy'de Fenerbahçe açık oynamak zorunda artık ve bu Lille'nin işine gelen futbol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bunu yazıp huzur içinde koltuğuna yayılıp ballı muzunu yiyebilirsin. biz Fenerbahçeliler lille'ye biat etmeye karar verdik, hadi gözün aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Kıt mısın arkadaşım? Ben lille iyi demedim Fenerbahçe kötüydü dedim. Guiza yerine Semih olsa sahada turu orada geçip gelebilirdi Fenerbahçe buraya. Şu muhabbetleri siyah-beyaz kavga gibi görmeyin artık. Laf sokmaya çalışma yani saçma sapan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 lille daha iyi oynadı eyvallah da gelip de lille feneri tokatladı ezdi hayvan gibi baskılı oynadı fener bi bok yapamadı demek için ya maçın sırf özetini izlemiş olmak ya da maç izlemeden kıraathanedeki konuşmalardan derleme yapmak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 guiza yerine semih olsaydı demek futbolu bilmemeyi, semihi milli takım altındaki golleriyle gözde büyütmeyi, Fenerbahçe'nin her iki forvetli ayrı ayrı maçlarını izlememeyi gerektirir. zira guiza olmasaydı çok daha farklı bitebilirdi maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 aah ah bi kazım olaydı ... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi sırf mualif olmak için mualif oluyorsun resmen guiza olmasaydı nasıl biterdi maç? daha az küfür edeceğimiz kesindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Yalnız gerçekten öyle oldu. Sizinki taraftarlıktan öteye gitmiyor esas. Fenerbahçe golü dışında 2 tane net pozisyona girdi ikisini de Güiza amatörce harcadı. Keşke harcamasaydı orası ayrı. Genel olarak oyuna bakarsak Lille topla oynayan taraftı. Fenerbahçe ortasahası ve defansı gerçekten amatörce pas hataları yaptı. Lille defansı fazla rahat top kapıyordu ve ataklarınız karşılıyordu. Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'yi kurtardığını görmek için dahi olmak gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 olm biz atamayınca biz kötü oluyoz da adamlar atamayınca adamlar nası iyi oluyo onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 KISIR KAL GUIZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 PrudenT said: olm biz atamayınca biz kötü oluyoz da adamlar atamayınca adamlar nası iyi oluyo onu anlamadım Siz atamayınca değil pozisyon yaratamayınca, pas yapamayınca kötü oluyorsunuz. Adamlar da kötüydü zaten ama size oranla çok daha az kötülerdi onu söylüyorum. Mesela bizim maçta da iki takım da kötüydü. Biz daha kötüydük ama şans bizden yanaydı 1-1'le kurtulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 lille fransada fırtına gibi esiyor türevi haberler olmasaydı, her maç 3 5 gol atıyorlar, zencileri var vs. önyargıları olmasaydı, rakip kötü, Fenerbahçe kötü oynayarak kaybetti. şu anda çoluk çocuğun ağzına sakızdık :) bu açıdan yenilgimizin adı konuyor ordan amorti ediyoruz sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ben kuralar çekildiği gün dedim Fenerbahçe Lille'i eler diye ki öyle de olacak muhtemelen. Sadece zora girdi. Ama dediğim gibi, Lille de çok kötüydü ama sadece "son hareketlerde". Buna paslar da dahil. Pozisyon yaratacaklarken taca yada auta attıkları paslar falan vardı bol bol son anlarda özellikle. Fener kötüyken Lille de kötüydü ve bu Fener'in şansına oldu. Kadıköy'de Fener kötü olmayacaktır ve eleyecektir ancak yatıp kalkıp Gökhan Gönül'e dua etmeli Fenerbahçe taraftarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hayır anlamıyorum, lille iyi takım skor fener için iyi burda eler diyoruz, siz lille kötü takım diyip kendi takımınızı batırıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar