Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Avrupa Ligi] Lille - Fenerbahçe @ 20:00 / 18.02.2010

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Abi yok gerçekten de Güiza'nın kaçırdığı 2 pozisyon dışında Fener'in adam gibi pozisyonu mu var? Lille o kadar rahat üstüne gitti ki Fener'in sağlı sollu ataklarla. Gerçekten 2-1 ile kurtulmuş olması bir mucize bu maçta Fenerbahçe'nin. Son on dakka hani Fener tek kale oynamalıyken hala Lille tek kale oynuyordu admalar topu bırakmadılar bile neredeyse. Atgözlükleriyle izlemeyin maçı objektif bakın ya. Agüero 3-4 tane tek başına pozisyon buldu iyi ki atamadı da biz de ucuz kurtulduk o açıdan. Ben inkar etmiyorum adamların çok daha fazla pozisyon bulduklarını
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Abi yok gerçekten de Güiza'nın kaçırdığı 2 pozisyon dışında Fener'in adam gibi pozisyonu mu var? Lille o kadar rahat üstüne gitti ki Fener'in sağlı sollu ataklarla. Gerçekten 2-1 ile kurtulmuş olması bir mucize bu maçta Fenerbahçe'nin. Son on dakka hani Fener tek kale oynamalıyken hala Lille tek kale oynuyordu admalar topu bırakmadılar bile neredeyse. Atgözlükleriyle izlemeyin maçı objektif bakın ya. Agüero 3-4 tane tek başına pozisyon buldu iyi ki atamadı da biz de ucuz kurtulduk o açıdan. Ben inkar etmiyorum adamların çok daha fazla pozisyon bulduklarını

abi fenerinde gsnin de gücü belli zaten deplasmanda ne bekliyosun zaten ? olabildiğince iyiydi bence iki takımda her maç tek kale mi oynucaz deplasman sonuçta. ? barcelona maçlarını çok izlemişsin sen
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

rakibin 5 bizim 4 kaleyi bulan şutumuz var yanılmıyorsam. Fenerbahçem'nin pek altta kalır yanı yok.

Match statistics
Lille Fenerbahçe
2 Goals scored 1
8 Shots on target 3
2 Yellow cards 2
0 Red cards 0
15 Fouls committed 19
5 Corners 3
1 Ruled offside 1

Lütfen ama lütfen bitarafımızdan uydurmayalım.
İstatistikler UEFA.com'dan alıntıdır... Arkakapı'dan değil...
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmayın ya. Hani ezici üstünlüğü vardı adamların bunu inkar etmek kime ne kazandırır. Diğer yorumlarımdan görebilirsin ben oturdum Fenerbahçe'nin kazanmasını isteyerek izledim maçı,Deniz saçmaladığında Fenerbahçe'lilerden çok küfrettim. Şimdi de objektif olarak diyorum ki kötü oynadı Fenerbahçe. Eline geçen bir kaç fırsatı da değerlendiremedi ki bu tarz eşleşmelerde deplasman maçıdır önemli olan.
Kadıköy'de Fenerbahçe açık oynamak zorunda artık ve bu Lille'nin işine gelen futbol...
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız gerçekten öyle oldu. Sizinki taraftarlıktan öteye gitmiyor esas. Fenerbahçe golü dışında 2 tane net pozisyona girdi ikisini de Güiza amatörce harcadı. Keşke harcamasaydı orası ayrı. Genel olarak oyuna bakarsak Lille topla oynayan taraftı. Fenerbahçe ortasahası ve defansı gerçekten amatörce pas hataları yaptı. Lille defansı fazla rahat top kapıyordu ve ataklarınız karşılıyordu. Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'yi kurtardığını görmek için dahi olmak gerekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

olm biz atamayınca biz kötü oluyoz da adamlar atamayınca adamlar nası iyi oluyo onu anlamadım

Siz atamayınca değil pozisyon yaratamayınca, pas yapamayınca kötü oluyorsunuz. Adamlar da kötüydü zaten ama size oranla çok daha az kötülerdi onu söylüyorum. Mesela bizim maçta da iki takım da kötüydü. Biz daha kötüydük ama şans bizden yanaydı 1-1'le kurtulduk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kuralar çekildiği gün dedim Fenerbahçe Lille'i eler diye ki öyle de olacak muhtemelen. Sadece zora girdi. Ama dediğim gibi, Lille de çok kötüydü ama sadece "son hareketlerde". Buna paslar da dahil. Pozisyon yaratacaklarken taca yada auta attıkları paslar falan vardı bol bol son anlarda özellikle. Fener kötüyken Lille de kötüydü ve bu Fener'in şansına oldu. Kadıköy'de Fener kötü olmayacaktır ve eleyecektir ancak yatıp kalkıp Gökhan Gönül'e dua etmeli Fenerbahçe taraftarları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...