Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 iyi skor yav 2:1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Fenerbahçe bugünkü performansıyla şu skora dua etmeli. Turu geçtiler çünkü bence. Lille forvetleri birazcık oynasaydı rahat 5 olurdu. Fenerbahçe defansı ve ortasahası komikti. Gökhan Gönül ve Alex hariç kimse oynamadı ki Gökhan Gönül maçı kurtaran adamdır bana göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Lugano'nun durumu nasılmış bence en kritik olay o fenerbahçe için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 lugano hiç yoksa 3 hafta pert bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 arkadaşla maçı izlerken alex'te nası bi sabır var da bu guiza'ya kafa göz girmiyo diye merak ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bi tane pozisyonda alex guizaya verdi sonra guize taca dogru attı ya orda baya sinirlendi alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 çıkış noktamızı o pozisyon oluşturdu zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 nileppezdel said: Fenerbahçe bugünkü performansıyla şu skora dua etmeli. Turu geçtiler çünkü bence. Lille forvetleri birazcık oynasaydı rahat 5 olurdu. Fenerbahçe defansı ve ortasahası komikti. Gökhan Gönül ve Alex hariç kimse oynamadı ki Gökhan Gönül maçı kurtaran adamdır bana göre.. - hiç olmamış. izlemedn heralde maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Valla tamamını izledim net bir şekilde böyle oldu. Fener'e laf atmak için söylemiyorum ki bunu. Defansınız yoktu, e Alex dışında tüm adamlarınız rakibe pas verdi direk. Bi tek Gökhan Gönül ve Alex oynadı. Taraftar gözlüklerinizi çıkartıp bakın. Lille forvetleri de çok mal oynadılar, birazcık normal performanslarında oynasalardı farka giderlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bence de lille son paslarda çok ziyanlar yaptı. ama güiza da net gol bıraktı :D bikaç kere de topa bastı panikledi falan. bahsimi lille oynadım, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Fenerbahçe'de Lugano'nun durumu ciddiyse tur gider, Lille mutlaka gol bulur.Önlem lazım defansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bilica var ya yeter o. okçü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 adamların gollerinin pozisyonu yok ki biz yarattık.fener turu rahat gecer. ben daha iyi bi takım sanıyodum bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Alex gayet iyi küfür etmiştir bu akşam güizaya varya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 kadıkoydeki maç hiç kolay olmicak.adamlar çok hızlı.saldıran taraf fener olacagı için kontradan 1 tane sallasalar maç ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fener yenilir kadikoyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://en.bojan-krkic.net/images/news/Dani-Guiza.jpg guiza 1 http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/164941976g.jpg guiza 2 http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/154544305e.jpg guiza 3 http://www.bobiler.org/monte.asp?m=109659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 güiza o kadar mallığına rağmen severdim seni ama şu maçtan sonra harbi nefret ettim, alexe yazık ya, kaç tane asistini yedin adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 son maçta abarttı da semih gibi bir gölge adam yerine birinci tercih kendisi. iyi bir alternatif yaratamayan yönetimin suçu bu cinnetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hala anlamıyorum bu daumu, Niye armuttan portakal yapmaya çalışıyor. Madem Denize bukadar bayılıyorsun, adamın iyi oynadığı orta sahada oynat. Defansın ortasında değil. Önder gibi bir adamın var orda oynayabilecek. Niye oynatmıyorsun? Deplasmandasın, topu tutman gerekli ilerde ve orta sahada ve bunları bildiğini varsayarak neden Semih'i oynatmadığınıda anlayamıyorum. Bu hayatta zaten nekadar yanlış yapan varsa sabit fikirlidir. Daum da sabit fikirlinin teki. Sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fenerbahçe burada oynadığı topu oynarsa kadıköy'de, turu falan geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 rahat geçer hem de. raad olun geniş takılın. ben ce gs nin işi daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fenerden cacık olmaz diye tartışma başlatıp kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fener kadıköyde 2-0 yenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 öncelikle feneri tebrik etmek lazım, tur için avantajlı bir skor elde etti. ayrıca maçın temposu ve seyir keyfide bana göre tatminkardı alelacele bu maça yetiştirilen luganonun daha maçın başında tekrar sakatlanması, gerek fener sağlık ekibi gerekse de teknik ekibi adına ciddi bir amatörlük göstergesiydi Lille ilk yarı ve ikinci yarı çok ciddi pozisyonlara girdi, kanat adamları neredeyse iki kulvarı da d-100 karayoluna çevirdi fener savunmasının aslında ne kadar rahat geçilebileceğini bir çok kez daha gördük, sadece 2 tanesi gol ile sonuçlandı vedersonun golü görünce birden aklıma deyvidin çelsiye attığı gol geldi, sahi nerelerde bu deyvid ? bende herkes gibi güza için büyük bir parantez açmak istiyorum ; [ güzaaaaaaa güzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ] :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar