Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Avrupa Ligi] Lille - Fenerbahçe @ 20:00 / 18.02.2010

mokoko

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Fenerbahçe bugünkü performansıyla şu skora dua etmeli. Turu geçtiler çünkü bence. Lille forvetleri birazcık oynasaydı rahat 5 olurdu. Fenerbahçe defansı ve ortasahası komikti. Gökhan Gönül ve Alex hariç kimse oynamadı ki Gökhan Gönül maçı kurtaran adamdır bana göre..

- hiç olmamış. izlemedn heralde maçı.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla tamamını izledim net bir şekilde böyle oldu. Fener'e laf atmak için söylemiyorum ki bunu. Defansınız yoktu, e Alex dışında tüm adamlarınız rakibe pas verdi direk. Bi tek Gökhan Gönül ve Alex oynadı. Taraftar gözlüklerinizi çıkartıp bakın. Lille forvetleri de çok mal oynadılar, birazcık normal performanslarında oynasalardı farka giderlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

hala anlamıyorum bu daumu, Niye armuttan portakal yapmaya çalışıyor. Madem Denize bukadar bayılıyorsun, adamın iyi oynadığı orta sahada oynat. Defansın ortasında değil. Önder gibi bir adamın var orda oynayabilecek. Niye oynatmıyorsun? Deplasmandasın, topu tutman gerekli ilerde ve orta sahada ve bunları bildiğini varsayarak neden Semih'i oynatmadığınıda anlayamıyorum. Bu hayatta zaten nekadar yanlış yapan varsa sabit fikirlidir. Daum da sabit fikirlinin teki. Sinir oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle feneri tebrik etmek lazım, tur için avantajlı bir skor elde etti.

ayrıca maçın temposu ve seyir keyfide bana göre tatminkardı

alelacele bu maça yetiştirilen luganonun daha maçın başında tekrar sakatlanması, gerek fener sağlık ekibi gerekse de teknik ekibi adına ciddi bir amatörlük göstergesiydi

Lille ilk yarı ve ikinci yarı çok ciddi pozisyonlara girdi, kanat adamları neredeyse iki kulvarı da d-100 karayoluna çevirdi

fener savunmasının aslında ne kadar rahat geçilebileceğini bir çok kez daha gördük, sadece 2 tanesi gol ile sonuçlandı

vedersonun golü görünce birden aklıma deyvidin çelsiye attığı gol geldi, sahi nerelerde bu deyvid ?

bende herkes gibi güza için büyük bir parantez açmak istiyorum ;

[ güzaaaaaaa güzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ]

:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...