aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 forvet olsa, elano kaleden bile asist yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 forvetimiz mustafa sarp. en kralından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 forvete servet çetin iyi gidebilir sizin. bir ara kafa golleri attığında tapınmaya başlamıştınız. niyeyse o put kırıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tapınmak demişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kitap indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 iyi de Fenerbahçe din, Aziz Başkan tektir Alex de Souza onun kulu ve elçisidir diyoruz zaten?! ben gassaraylıların putperestliğini, Aziz Başkan ve Alex Kaptan'a şirk koşusunu eleştiriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Khelben said: tapınmak demişken Samet de ne yancı adamdır arkadaş kaynamış sıraya, Zico döneminde çift kale maçta oynuyordu adam yoksa taktik idmanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 samet'i röportajlarda annem her görüşünde hala "uğur boral bu muydu" diyo. adam o kadar genç yeteneksiz futbolcu imajı cizmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 adamlar ne koymus atletico-gs mac konusuna :D kıskanmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Arkasokak ve poopla, güçlerinizi birleştirseniz paralel evrende bir delik açabilirsiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 madrid net tur atlar burda. ama ülke puanı oldu iyidir. inşallah gs geçer . saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ilker Yasin diyince aklıma 5-1 lik maçta Ribery'e Necati,Necati'ye Conceicao diyişi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 geçiçez bu turu, bir galatasaraylı olarak fenerinde tur atlamasını isterim liverpool'ls oynaması ayrı bi keyif olur benim için bol gollü bi maç izleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 umarım hem fb hem gs turu geçer çünkü ülke puanları sıralamasında işler çok karıştı.. iskoçya perşembe günkü maçlardan sonra belçika'nın altına bizim bi üstümüze yerleşti ve 2 kesin ş.ligi kontenjanını belçikaya verdi.. belçika'lılar 3 takımla uefada şu anda: anderlecht (bilbao ile oynuyor), club brugge ( valencia ile), s.liege (red bull salzburg ile).. bunların arasında sadece liege'in elenmesine (3-2 bitti belçikadaki maç) büyük ihtimal veriyorum çünkü anderlecht bilbao'da 1-1, brugge kendi evinde valencia'yı 1-0 yendi.. Ancak valencia 10 kişi kalmıştı iyi oynuyodu geyikleri vardı..eğer bu takımlar bir sürpriz yaparlarsa ve belçika en azından 2 takımını uefadan eletir ve biz yolumuza 2 takımla devam edersek ipler bizim elimize geçecek. aramızdaki puan farkı çok değil üstelik kendi liglerindeki performansları da uefadaki puana katkı yapıyor. (az da olsa) bizim takımlarımız ligde de 1 ve 2. durumda.. fenerbahçe ve galatasaray birlikte turu geçerlerse harika olacak, umarım ikisi de başarır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yemişim ülke puanını. Fenerbahçem'in şahsi başarısı bize yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ahahahahah şaka gibi ya. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 adam dogru demiş.fenerin getireceği puan beni ilgilendirmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Selçuk Yula+Meriç Tunca = Arkasokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Red said: adam dogru demiş.fenerin getireceği puan beni ilgilendirmiyor :) Baya uzun bir süre birşey getirmemişti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Baros sakatti ve Jo alindi(avrupa maclarinda oynayamiyor).Uefa'da ne yapmamizi bekliyordu yönetim..Yine de atletico'yu eleyecegiz,Reis iyilesecek ve estirecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ben iki takım da geçsin istiyorum turu, Everton ile Pool da geçsin.Merseyside vs İstanbul Deathmatch dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Wishmaster said: Baros sakatti ve Jo alindi(avrupa maclarinda oynayamiyor).Uefa'da ne yapmamizi bekliyordu yönetim..Yine de atletico'yu eleyecegiz,Reis iyilesecek ve estirecegiz. Abi Baros haftaya dönüyor. Alıcakları forvetin hem çok iyi hem uefa'da oynayabilicek hem de Baros 3 hafta sonra döndüğünde yedek kalmayı sorun etmeyecek bir isim olmasını istiyorsun. Parası benden bir tane örnek verir misin örnek futbolcu? Gayet doğru bi mantıkla ilerledi bence Galatasaray Baros'a güvendi yönetim bende güveniyorum umarım haftaya tam olarak döner sahalara da yüzümü kara çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 BulletRide said: Ben iki takım da geçsin istiyorum turu, Everton ile Pool da geçsin.Merseyside vs İstanbul Deathmatch dönsün şu olay olursa baya güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 BulletRide said: Ben iki takım da geçsin istiyorum turu, Everton ile Pool da geçsin.Merseyside vs İstanbul Deathmatch dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar