Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 beşiktaş bizi yenecek ama :) adamlar o kadar başarısızki böyle maçlara bileniyorlar.anadolu takımı gibi beşiktaş maçına sabriden başka yetişen yok mu ya.jo da mı gelmiyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://www.uefa.com KODUK BÜLENT BAŞGAN. biz bunları samiyende üzer yollarız inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 jo gs kariyerini kapatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hamburg maçı gibi gaza gelip kazandık havasına girmeyiz umarım , onun dışında çok sıkıcıydı maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 güzel futbol oynayıp 10 tane net gol kaçırıp kaybetceğimize böylesi daha iyi oldu :) ama ben samiyenden pek umutlu değilim.bunun sebebi hamburg maçı :) yani bi baros kewell biri gelse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 aquila said: jo gs kariyerini kapatti. bknz:Tobias Linderoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 jo nasıl kapattı arkadaş.sezonu kapadımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 gs hiç tad vermiyor, bülent korkmaz zamanı oynadığımız oyunu oynuyoruz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yahu ben haftasonu jo beşiktaş maçında oynayacak diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 oynayacak zaten jo beşiktaş maçında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sabri oynicakta bende jo gelicek sanıyorum aquilla içimizdeki irlandalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 jo ben hazırım demiş.büyük ihtimal yetişir diyordu gazetelerde.sabride yetiştirilmeye çalışılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 arda nın yerinde oynaması lzm.cocuk kayboluyor.hava topu alamıyoruz.jo saldırıyor oraya buraya.hava topuda iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Üf Beşiktaş maçı var, aradan çıkartalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Jo nereye kapattı sezonu, beşiktaşlıları heyecanlandırmayın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 said: gs hiç tad vermiyor, bülent korkmaz zamanı oynadığımız oyunu oynuyoruz bence. hıncal mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 forvete sabriyi koysak bile yeneriz beşiktaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bir de abi Neillin bir bakışı ve yanındakilere çaktığı birkaç mimik vardı savunma her topu şişirip afallarken "TAMAM OLM SAKİN, HEYECAN YOK, RAHAT, AZ TADINI ÇIKARIN OYNADIĞINIZIN LAN" dercesine. Buz gibi adam. Yıllar sonra taraftar defans oyuncusu gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 neill e aşık oldum ben.adam mükemmel.çatçat cıkıyor defanstan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Zaten Sabri olmadığından dad vermiyor GS şuan ^^. Ben Galatasarayı Sabri' li seviyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bu senenin en başarılı ve yerinde transferi bence Neil. Beklenenin veriyor, umarım sonradan bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gs bu maçta bu yıl ilk defa takım savunmasını iyi yaptı. bunun da en büyük sebebinin neill olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 reyes'in gol 3 lük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Fistan said: reyes'in gol 3 lük http://photos-c.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v231/221/27/624967739/n624967739_547698_3577.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 çelik ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar