Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ardarda kaçırıyoruz, onlar da kaçırıyo hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yani şu maçın hakkı 1-0 mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 macin hakki ne lan, adamlar atti, biz atamadik, skor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 3-0 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ABI SABRI NERDE LAHN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 maçın hakkı tabi ya.tamamen boş beleş gol yedik.avrupa maçında yapılır mı.pozisyon olamıcak 4 v 1 faul yapıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ah ah.Neredesin Baroş :( forvetsiz oynuyoruz ya..İkinci yarı yazmamız lazım ama en az 1 gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yemin ederim baroş ya.adam neymiş.gerçekten bi özlem duygusu besliyorum adama karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 reyes ne takmış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 benim mesaj neden silindi yahu ben kanalın direk sitesini verdim. baska bir ülkenin kanalından izlemek illegal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 caner mi çıktı biz mi yanlış gördük noldu neden çıktı caner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 of terim olsa içerde bi azarladı bunları bi döverdi ikinci yarı 3 atarlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Tam kadro çıksak bayağı sindirecekmişiz demek ki bu adamları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 2. yarı gol atamazsak tur gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dinazor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Baroş efsane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 BulletRide said: DoruK said: MrLevie said: yahu arsenal niye satti reyesi? cok mu para verdi atletico?şaka mı yapıyosun abi 2-3 sene oldu gideli. geneç sene benficada kiradaydı hatta Geçen sene Reyes ve eşrafını baya üzmüştük Lizbon'da, hırslanmasın aman bu akşamsi tutto puretto falan dedi bizim spiker buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ne olursa olsun leo franco ve mustafa sarp in bu takimda 2 dk bile isi yok. Vursumduymaz bi sekilde hem 2 kisilik baraj kurduruyor bi de ustune yanlis yerde duruyor, haftaici barca macini da mi izlemedin ayni golun kolayini atti adam.. Yazik.. Mustafa sarp sana da laflar hazirladim! Comertce harcadigin pozisyonlara bir yenisini ekledin ayi kutkarim. Hatta ortasahada balta ayaginla vurmaya calistigin paslarla isabet yuzden 3 falan. Servet sana da kizdim. Romaldinho gibisin canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 DoruK said: caner mi çıktı biz mi yanlış gördük noldu neden çıktı caner caner o hatadan sora cıkmayı hak etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 santoa kayıü lan adam bi ardanın yerde kaldığı pozisyonda itirazda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 adamlar fos.1 gol atabilirsek istanbulda biter bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yanlız izleyebildiğim kadarıyla adamların bir çük olmadıklarını gördüm sizler gibi ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ah be keita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 keita iyi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Keita beaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar