Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tugay ölümden döndü...


sabonis

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun tugaya[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tartışmasız avrupa ya gidip istikrar yakalayan tek futbolcu belki de[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük geçmiş olsun.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?
[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çok üzücü bir haber... Gördüğüm kadarıyla kişiliği oturmuş, medyadan uzak gerçek bir profesyönel futbolcu Tugay. Dendiği gibi belki de yurtdışında istikrar sağlayan tek futbolcumuz. (Nihat başta iyiydi ama yalpalamaya başladı bence) (Bu arada "adam gibi oyuncuların" en iyisi bence Ergün. Ama konu bu değil)

Umarım futbola hakettiği şekilde veda eder Tugay...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün futbolcular için geçerli tabii ki...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...