sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idNews=12130&progr=1[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 geçmiş olsun tugaya[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 oha geçmiş olsn harbi.. ölse üzülrdm çok bu arada Blackburn Rovers’ Player of the Year bu da ayrı güzel bi olay :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Carmelo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Gecmis olsun :([signature][hline]Carmelo#15
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 abi buyuk geçmişler olsun dileğimizle :( ölse turkıye buyuk futbolcularından bırını kaybederdi bence[signature][hline]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tartışmasız avrupa ya gidip istikrar yakalayan tek futbolcu belki de[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Nihat da iyi be[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ne yalan söyliyim ona birşey olsaydı üzülmezdim :) Bakın sevinirim demiyorum ama üzülmezdim karıştırılmasın...
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 tugay türk futbolundaki en adam gibi adam futbolculardandır. hatta belki de 1.si bile olabilir nasıl üzülmezsin[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ucuz atlatmış, neyse ki çok ciddi birşey olmamış.geçmiş olsun. var işte denyolar her yerde sırf bizde değil hit&run dedikleri bu olay.[signature][hline]The whole thing I think is sick...
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Allah korumus Tugay'ı..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yani gidip de bi futbolcuyu bulur ya böle şeyler hayret ya ulan adamın bacağı kırılsa ekmek parası elinden gidiyo yazık be[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: _Dalamar_, 22 Temmuz 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Ne yalan söyliyim ona birşey olsaydı üzülmezdim :) galatasaraylı olmadığın belli oluyor da insan olmadığın daha bi belli oluyor[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Bir galatasaraylıdan ancak şike ve çirkeflik öğrenilebileceğini düşünüyorum :) *ortamı gerer*
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 aferin sana..çok iyi bişi yapıyosun..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Geçmiş olsun Tugay'a.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Büyük geçmiş olsun.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında....
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ben sevinirim demedimki... Üzülmemek başka şeydir sevinmek başkadır karıştırılmasın...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Valla çok üzücü bir haber... Gördüğüm kadarıyla kişiliği oturmuş, medyadan uzak gerçek bir profesyönel futbolcu Tugay. Dendiği gibi belki de yurtdışında istikrar sağlayan tek futbolcumuz. (Nihat başta iyiydi ama yalpalamaya başladı bence) (Bu arada "adam gibi oyuncuların" en iyisi bence Ergün. Ama konu bu değil) Umarım futbola hakettiği şekilde veda eder Tugay...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bütün futbolcular için geçerli tabii ki...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında....
Blackhand_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Olayın esas acı yanıda bu; "The guy in the car didn't even stop to see if he was OK."[signature][hline]Whea of The Lost Age [Bu mesaj Blackhand_ tarafından 26 Temmuz 2004 05:57 tarihinde değiştirilmiştir]
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Geçmiş Olsun ..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie?
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Geçmiş olsun çarpıp kaça kimse kavşaktan dönemesin inşalllah :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
Öne çıkan mesajlar