Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tugay ölümden döndü...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun tugaya[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Mesaj tarihi:
tartışmasız avrupa ya gidip istikrar yakalayan tek futbolcu belki de[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Mesaj tarihi:
tugay türk futbolundaki en adam gibi adam futbolculardandır. hatta belki de 1.si bile olabilir
nasıl üzülmezsin[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
ucuz atlatmış, neyse ki çok ciddi birşey olmamış.geçmiş olsun.
var işte denyolar her yerde sırf bizde değil hit&run dedikleri bu olay.[signature][hline]The whole thing I think is sick...
Mesaj tarihi:
yani gidip de bi futbolcuyu bulur ya böle şeyler hayret ya
ulan adamın bacağı kırılsa ekmek parası elinden gidiyo yazık be[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
said:
_Dalamar_, 22 Temmuz 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Ne yalan söyliyim ona birşey olsaydı üzülmezdim :)

galatasaraylı olmadığın belli oluyor da insan olmadığın daha bi belli oluyor[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
Büyük geçmiş olsun.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?
[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Mesaj tarihi:
Ben sevinirim demedimki... Üzülmemek başka şeydir sevinmek başkadır karıştırılmasın...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...
Mesaj tarihi:
Valla çok üzücü bir haber... Gördüğüm kadarıyla kişiliği oturmuş, medyadan uzak gerçek bir profesyönel futbolcu Tugay. Dendiği gibi belki de yurtdışında istikrar sağlayan tek futbolcumuz. (Nihat başta iyiydi ama yalpalamaya başladı bence) (Bu arada "adam gibi oyuncuların" en iyisi bence Ergün. Ama konu bu değil)

Umarım futbola hakettiği şekilde veda eder Tugay...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Bütün futbolcular için geçerli tabii ki...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
  • Yeni Oluştur...