SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi oyun kalitesi düşüyor bu ban denemeleriyle, blizzard'a yakışacak şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bu arada wow üzerine yetkili bir isim açıklama yapmış: http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=2639 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 DoGMeaT said: ya aslında torba tutma değil 50 kilo esrarla yakalanmış tutuklanmış fln. asdf satıcı olması için 13 gr la yakalanması yetiyor valla kimseye anlatamazlar vay efendim quest yapıyoduk falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Quest için 50 adet toplamış tam questi verecekken genk yemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi quest icin toplamis bile olsa, o kadar quest itemini ayni anda verirsen yiyecegin debuff oyundan dusurur seni quest item aciklamasi dayanaksiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 WoW oynamayanlara siyaset yasak. Gizli dil geliştirmiş herifler, olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 O değil de ban mı geleceeek, ban mı geleceeeeeeeeeeek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 gelmez gelmesi icin tarihin en agir banwaveini atmasi lazim blizzin, oyuncu kitlesinin 50% inin hesaplarini cat diye kapatmayi da hicbir sirket goze alamaz kolay kolay zaten banwave olsa bile banlenen fake acip geri gelecek, cok elle tutulur cozum olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Blizzin müşteri korkusu yok, canını sıkarlarsa banlayıverir %50yi. 80 patchinde bir gecede banı basmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yıne banlarlar diyosun, 3 horde'dan 3 allydan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben lich king ölünce yerine kim geçecek onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 evette zaten bugun oyunu cekilmez hale getiren bir suru bugin temeli de o patch alelacele ustunde dusunulmeden hazirlanmis bir patchti, ustelik asil dev kadrosu dahil olmamisti programlamaya o patch zamaninda dc problemlerini cozdu belki ama orta ve uzun vadede deli gibi abuse edildi yarattigi buglar. 50% neredeyse sirf exploitle kasti acclarini zaten, var mi otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 LichKinge bişi olmaz ama trash moblar oyundan kalkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 gerçi evet lich king in diyalogları youtube a düşmüştü oyun dosylarından araklanıp, sora blizzard kaldırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Down & Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Blizzard göreve Yaşasın banwave geliyor Şahlanıyor Arthas'ın invincible'ı aman kekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben de sizinle konuşabilmek için wowa başlıyorum şimdi. Bikaç aya terminolojiyi öğrenmiş olurum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 siyaset yasak da bu daha kötüymüş lan. wow dilinde konuşuyo adamlar sdfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi bazı yerleri deşifre edemedim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu topikten bi abso anlıyor konu dışı mod'larından yalnız.. sadece kötü nan işler diyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bunlardan hangisi hangisi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu topiğin sticky olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Frp olmak istedim yıllar sonra yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ülke ne hale geldi forumdaki siyaset konusmasına gel bişey anlaşılmıyor işte siyasetten soğutulmuş ve kovulmuş gençlik cık cık cık yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 wow insanları apolitikleştiriliyor, frp öldürüyor, paticik de gay zaten, forum turuncu, savcı tutuklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar