Toprak911 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Merhaba ben wow başlamak istiyorum yanlız bir kaç sorum olacak ben hiç oynamadım wow hangi paketleri almam lazım ve nerden alabilirim bana yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mazzystar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok saol bu 3 alsam direk başlaya bilirim galiba bunun 3 paket demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben baktım siteye canlı destekten sordum stokta orjinal key yok diyor ozman o paketler ne işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=210000091 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mazzystar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Toprak911 said: ben baktım siteye canlı destekten sordum stokta orjinal key yok diyor ozman o paketler ne işe yarıyor World of Warcraft (Eu) CDKEYWorld of Warcraft : The Burning Crusade CDKey (EU)World of Warcraft : Wrath of the Lich King CDKey (EU) oyunu şuradan download ediyorsun. Bunları hallettikden sonra Battle.net'e kayıt olman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 gittigidiyor da ucuza key satan 1-2kişi var onlara bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Onun yerine hazır karakter geliştirmiş accountu açık veya yeni kapanmış birinden account alsan (ama guvenilir biri olmalı elbette) çok daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Adam yeni başlıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paketleri alması ve sonra lvl kasması falan yerine 100YTLye içinde 80 char dahi olan account satanlar oluyor onlardan birini alsa bence daha iyi. 1-2 haftada öğrenir nasıl oynayacagını gerisi malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Oyunda çabuk sıkılmak istiyorsan hazır karakter al, zevk almak istiyorsan kendin başla. Ha bu arada oyun kabiliyetini bilemem tabi ama şöyle bir öneri sunabilirim; İlk önce sadece World Of Warcraft al, level 60a kadar oyna. Sonra The Burning Crusade'i al lvl 70 e çıkar karakteri. en son git Wrath of the Lich King'i al 80le. Bir anda 3ünü birden almak bütçene koyacaksa bu yolu izleyebilirsin. Bir güzel öneri daha ise, hali hazırda wow oynayan arkadaşın varsa ona söyle sana patchleri cdye, flashbelleğe falan bir yere çeksin. Sonra gelsin o patchleri kursun böylece en azından bi 2gblık download derdinden kurtulmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok çeşit online oyun oynadım sıfırdan kasmak en mantıklısı direk bire bir öğrenirim ozman ilk paketi alsam yeterli şimdilik 60 lvl kadar ondan sonra diger paketleri alırım eu olan paketi alacam demi bide ben paketmi alsam yada sadece key satan birindenmi alsam mantıklı sizce Yada key alim sadece oyunu biryerdenmi indirim kota sorunum yok 8bit sınırsız bağlantım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 wow-europe.com o zaman 5 dolar bu hafta oyun direk başla 2 saatte iner ztn 8k vrsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayııır. Battle Chest de 15€ ama hepsi sold out diyo, bi tek Spanish kalmış. Alsak sonra da ingilizce falan kullanmaya çalışsak olur mu? Sadece CD keyi kullanabiliyo muyuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ya gidin bir dnr, alın çıkın, ne kastınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 15€ < 70 TRL fakirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 daha dün aldım arkadaşa 0 account. box yok. wow cdkey 18tl , bc 18tl, wotlk 36 tl. toplam 72 tl ye aldık gece açtık 80 paladini attık içine oynuyo şuan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 pahalıya almısın =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 poopla said: wow-europe.com o zaman 5 dolar bu hafta oyun direk başla 2 saatte iner ztn 8k vrsa ilk ay bedava yine dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 evet, ilk ay bedava biraz önce sadece vanilla aldım, bnet hesabı falan açtım. Şu anda oyundayım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hazir topic var araya bisi sikistirim kac gün sürüyo 70 ten 80 e cikartmasi suanki durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 max 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya bu 10 günlük free ile oynarken nie lvl 71 olunmuo? exp 1.523.799 da bekliyo. bar dolu halde ama 1 exp alip lvl atlayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abicim adı üstünde deneme bu lvl 70i geçebilmen için ek paket alman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar