kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 baktiye git bakti daha yakın. ben görmüştüm baktide. 15 20 dk yürümen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 vadda mokti yakın ama emin değilim orda olduğundan. işim olmasa getirirdim ben sana da çıkmam gerek şimdi edit: baktiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 o zaman önce baktiye ordan mok ti ye uğrarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 baktiye gittim bankayı ararken takıldım biyere. neyse log out in yaptım oyuna girdiğimde dire wolfların yanındaydım. işin kötüsü nerde olduğumu bilmiyorum. biraz yürüdüm yüksek bi yere çıktım aşağıda nehir var ama bakti nin nehri değil. ben nerdeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ben geldim kitabı getirebilirim istersen ama nerde olduğunu söyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi dur sen kitabı bana ayır ben bi şehir bulmaya çalışıyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 şurdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 moriQ said: abi dur sen kitabı bana ayır ben bi şehir bulmaya çalışıyorum (: bu olmaz.sen düze çıkınca haber et.hırsızı var pksı var bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 geldiğim yere bakarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 travertenler var karşıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 oo sen güneye inmişsin çok o orman şelale kısmının tam tersine kuzeye doğru yürümen lazım da pusula da yok tabi kuzey falan zor huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ya ben oyuna girmeyi becerdim dün de uykum geldi direk. çok kalmadım. sanırım önce şu helpi iyice bi okumak gerekecek. karışık baya oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Pusula yok da; ayin sagi Kuzey, gunes bati degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Sereglin said: Pusula yok da; ayin sagi Kuzey, gunes bati degil mi? olabilir hiç o şekilde bakmadım mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi moriq o şelalenin orası baktiye çok yakın bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 eğer hala ordaysan geleyim yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Az sağı solu oku ulen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar