mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 acc almamız gerekiyo mu? gerçi ben bi tane almıstım bi ara da simdi indiriyo clientı server bi tane mi var? ne lazım ne oynıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 server 1 tane acc normal ana siteden kayıt oluosun onla girebiliosun ne lazım die bişey yok ne yapmak istiosan onu ypa, Thieftir, crafterdır, tamerdır, archer , warrior fakat sürekli character wipe olduğu için oyunu en rahat anlayabileceğin işeyi yap. mesela crafting detaylı baya ve öle craft yapabilecien ii maddeyi sen kendin elde edemiosun, extractor char olması gerekio. O yüzden böle hadi maden kaziim demir çıkariim kılıçlar kalkanlar yapiim diemiosun. Thieflik rahat direk girip milletten yürüosun. Warrior ve archery falna dandik silahlarla çok bi iş yapamiosun skillerin çok dandikken çok yavaş vuruo hemen staminan gidio vs. Tamerlık rahat güzel güzel at tameliosun hayvan tameleyip saldırtabiliosun falan filan. yani takıl kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 olm swift ridignle, controlled riding hic artmiyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 controlled riding hayvan gibi artio be abi benim 90 oldu da switft rigint hala 9 falan hehe o nasıl artio anlamadım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 onun kitabi okumayi kesmicektik yav, mounted archery okiim diye biraktim, sonra archery yetmedi onu da okuyamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 login olmuyor ya.foruma giriyo da oyuna girerken şifre yanlıs falan diyor ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bi daha alsak okuyabilio muyuz öleyse alalım yani ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 okursun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 alla alla neden girmiyor ya :) oyuna girmek için şifre geç mi aktif oluyor.foruma giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 normal mortal online ın sitesinden al account , forum accountu farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 https://account.mortalonline.com/account/new.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 spam olarak gelmiş :) bu arada oyunu açtım fakat detayları falan kısmam lzm.kısınca düzelicek hafif takılma var ama kısamıyorum.buglımıdır nedir.neyi işaretlesem olmuyor.restart atıyorum yine aeski ayarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ahah bosver onlari, slider var bi tane onu sola cek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 shadow madow kapatayım diyorum.onu çekince düzeliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kapatta iste ayarlar yatta su an galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ayarlar yatta evet.odediğini kısınca oyun oynanmaz bir hal alıyor.cozunurluk 1024 e alamıyorum.ayarlar fullde.onları mediuma falan almam lzm yani.patch bekleyeyim. o şeyi kısınca direk 10 yıl geri gittim kare kare oluyor ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 haha ben şöle yapiorum oyunun çözünrülüğünü desktopumla aynı yapiorum bi de o screen percvantage ı %80 civarına flana çekiorum, windowed mode da oynuoroum fena olmuo obenim pc de pek parlak deil bi hantallık oluo ama idare edioruz. optimize edilince flana rahatlar yine i i sayılır o kadar hayvan gibi viewdistanceı olan bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 olm bu soru sıkça sorulmuyodurda. oyunu yükledim her bi boku yaptımda üyelik nerden alıyoz lan. sitesinde yok resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sen bari yapma kermit ilk mesajda yazıyor ya abi. Pluton said: Oyuna nasıl başlarım? Hemen https://account.mortalonline.com/account/new.php bu adresten kayıt oluyorsunuz ve http://forum.paticik.com/read.php?88,4672064 şu başlıkta anlatılanlara göre kurulumu yaptıktan sonra oyuna başlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben başlangıcını hiç okumadım hep sonunda ömnemli şeyler olur diye khsagdsa aktivasyon maili geldi ettim aktif ama yinede giremedim bekliycez bi,raz daha galibam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 eee öle okumazsan böle olur. Girmişin ki options falan soruyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sistem gereksinimleri nedir baktım göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Şuan pek ortalıkta dolaşan söylentiler hariç yok. Mesela bir arkadaşlar pc'sinde kasarken ondna daha düşük özelliklerde ki laptopunda oynayabiliyordu. Öyle bi saçmalık var şuan için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 statlar nasıl kolay kasılır paso craft actım statlar pek lazım olmadı ama şimdi gerekiyor str ve dex i nasıl kolay kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 gathering'den herhangi birisini alirsan rahatca str ve cons arttirirsin. Dex icin ya wrestling yapacaksin ya da domuz fln vs keseceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar