xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bugün kuzenimin evine Sony Bravia 40inç FullHD, hatırladığım kadarıyla 1280*1080p mi ne olması gerekiyordu bir bundan aldık bir tane de ps3 black slim box aldık. oyun koyduk normal soket girişiyle(3 renkli olanlardan, kutudan çıktığı şekliyle) bağladık ve oyuna geçtik fakat hiç beklenilen güzel bir görüntüyle karşılaşmadık. ekstra bir şey ne yapılabilir ? antalya'da internet kafeler de falan ps3ü oynadığım da dev ekranlar da cam gibi görüntü veriyordu ama bizim almadığımız eksik bir şey olduğu kanaatindeyim. bi yardımcı olursanız pek bi mutlu olurum ? bu altın kaplı hdmi çıkışları var kablolar. onlar bir çözüm müdür ? ve ya başka ne önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bodos av ile baglamissiniz cunku. Ya onun 5 lisi olan component kablosunu kullanmaniz, ya da hdmi ile baglamaniz lazim, altina falan gerek yok en ucuzunu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 altın kaplama hdmi da bir anlam ifade etmiyor. en ucuzundan alsanda olur. en pahalısı ile en ucuz kablo arasında görüntü kalitesini etkileyecek hiç bi fark yok. ancak ucuz olan birkaç sene sonra bozulur, üretim hatası vardır vs. boşuna pahalı kabloya para harcama hdmi için. hdmi bağla. görüntü ayarlarını ps3 ten 1080p dahil hepsini seç. birde televizyonun game mode özelliği varsa onu kullanın ps3 oynarken. input lag yüzünden ağlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok hoş bir anlatımla cevaplamıştım ama pati batan balık oldu. şimdi onu tekrar soramicam herhalde.:) tavsiye ettiğiniz bir marka vs var mı ? yani sony almışken her şeyi sony olarak kablosu varsa alalım mı ? adama bir de şu dakikadan sonra rezil olmak istemiyorum. televizyon ve ps3'ü bi de ben aldırttım yani yardım oldum akşam da görüntüyle rezil oldum. açıkcası hdmi kablousundan bahsetmiştim. bi de mani 1080p yi seç falan dedin. menü de tam olarak nerede söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 abi kose basindaki elektrikciye git, hdmi kablosu var mi de, var derse al iste onu. yok derse de baska elektrikciye git ve bu stepi tekrarla. kablonun kalitesi zarti zurtu ev kullaniminda hicbir seyi etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 tamam. bu kablo işini hallettiğimiz de bebek gibi görüntümüz olacak yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Settings > Display Settings > Video Output Settings burdan 1080p dahil hepsini seçin. eğer ses çıkışı olarak hdmi üzerinden televizyonu kullanacaksanız onuda ayarlıyorsunuz oradan. eğer ps3 ses çıkışını başka biryerden yapacaksanız optik veya normal ozaman Settins > Audio Settings kısmından ayarlarsınız. Yani gidipte 100TL falan vermeyin HDMI kablo için. sony nin varsa ucuz kablosu alın tabi. en azından içiniz rahat olur, yarın öbürgün yırtılma, korumanın soyulması gibi birşey olmaz. Ama altın uç falan palavra HDMI için. analog girişlerde altın uç işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 tamamdır çok teşekkür ettim sizlere. :) akşama sonucu belirtirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bu arada her oyun 1080p değildir. O yüzden 720p oyun full HD ekranda televizyon tarafından upscale yapılarak görüntü oluşturulur. O yüzden görüntü kalitesi oyundan oyuna fark gösterir. ama 2.5-3m gibi bir mesafeden oynuyorsanız bir halt farketmezsiniz dibine girmediğiniz sürece ekranın. Oyunların grafikleri arasında fark olursa tırsmayın yani herşeyi doğru yaptığınızı düşünüyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ohohoy. :) okkey! lets gööö! :) o zaman aldığımız ps3 oyun kapaklarında 1080p-720p vs diye yazacaktır öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 evet. arka tarafında yazar. ama dediğim gibi televizyonun menusunde kesin vardır "game mode". eğer oyun oynarken lag hissederseniz game mode a geçin. LCD ler görüntüyü aktarmadan önce işlediği için belli bir zaman geçiyor. haliyle 130ms e kadar input lag oluşuyor. game mode la bu 15-30ms e kadar düşebiliyor. markadan markaya, modelden modele değişiyor tabi bu değerler. yani sen oyunda ateş etmek için tuşa basarsın ama 2sn geçer aradan öyle ateş eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bu arada bir dahada aklinda olsun sony artik genel olarak lcd plazmada falan tutulan bir marka degil eski trinitron yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 xwhiplashx said: ohohoy. :) okkey! lets gööö! :) o zaman aldığımız ps3 oyun kapaklarında 1080p-720p vs diye yazacaktır öyle mi ? yazıyo ama çok fazla 1080p oyun yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 plazma markası için söylemiştim aynısını ben de ama işte hıyarlık yaptı banane :) samsung lg tavsiyesi yaptım çok güzel bebek gibi iki model buldum ama biri beynine girmiş sony de sony. haklısın yani. yıllardır burda kafası rus gibi böyle donuk çalışıyo :) fdsıolk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 divx, blu-ray gibi formatta indirdik filmi mesela. A filminin klasör içine .srt, .sub formatında alt yazıyı attık diyelim. ps3'e cd ve ya hdd i taktık diyelim. alt yazıyı nasıl çalıştırırız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 1280*1080 değil bu arada 1920*1080 full hd. gözüme takıldı bi anda sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 :) doğrudur. soruma cevab alabileydiiim. :fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hardcoded olması lazım galiba alt yazının. ps3 te hiç kasmadım film izlemek için. eğer evde bilgisayar varsa http://tversity.com/ adresinden programı indirin. aynı network üzerinde olduğu sürece pc ve ps3 çok rahat film dizi izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 xwhiplashx said: divx, blu-ray gibi formatta indirdik filmi mesela. A filminin klasör içine .srt, .sub formatında alt yazıyı attık diyelim. ps3'e cd ve ya hdd i taktık diyelim. alt yazıyı nasıl çalıştırırız ? http://forum.paticik.com/read.php?37,2977277,3767018#msg-3767018 yazmıştım baya önce nasıl izleniceni takıldığın birşey olursa öm atabilirsin ayrıca altyazıyı gömmen lazım filme eskiden okumuyodu srt ve sub, halen okumuyo olması lazım ama belki update falan gelmiştir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 reva o çok iyi anlatım ben beceririm de kuzen hiç beceremez becerse de uğraşmaz. onun yerine bi hdd falan alsa sanırım daha rahat eder. A klasörünün içerisinde zibidi filmi ve zibidi.srt ve ya .sub diye atsak filmi başlatsa otomatik olarak gelir herhalde bir de sub menüsü var ama DVD vs için diyor belki olur denemek lazım. bilgi geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bi sorum daha oldu. şimdi malum kız arkadaşı rus ve bu ruslar hep dublaj olarak izliyor filmleri. altyazılı hiç izlemediklerinden bi kaç filmi seçmeli audio olarak çektim. şimdi bunu nasıl yapıcaz hiç bilio msnz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 dvd menusunden sececeksiniz iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 internetten indirdiğimiz DVD5, BDRiP dosyalarıyla oluyor değil mi ? Şimdi gidip ayarlamaya çalışıcam çünkü o yüzden sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hmm ben de dvd var elinizde sandim. o rip olaylarini hic bilemiycem, ama deneme yanilma yapacakmissin gibime geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aynen öyle olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar