Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 doom 3, half-life 2 grafikleri eskidi iyice, crysis ve unreal engine 3 altı grafikler pek zevk vermiyor. bunları da eski kalmış bir ekran kartıyla oynamaya kalkınca düşük fps ile uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. ati 5770 gibi iyi sayılan bir ekran kartı almışken son zamanlarda çıkan iyi grafikli oyunları tadayım diyorum. modern warfare 2 bitirdim, ghostbusters oynuyorum. grafikleri bunlardan daha iyi duran oyunlar neler var? terminator salvation, damnation, dark sector çarptı gözüme, iyi midir bu oyunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 son çıkan oyunların hepsini oynarsın bu kartla senin sorunun ekran kartıyla alakası yok yani şu an. hangi oyunu oyniyim gibi bişey sormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ekran kartlarımızı karşılaştıralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 benimki daha güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bioshock 2 . bad company 2 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 terminator aşırı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fistan said: hangi oyunu oyniyim gibi bişey sormuşsun daha ziyade bu kartla oynanabilecek en iyi grafikli oyunları sordum. uncharted 2 gibi grafiklerinin çok iyi olduğunu duyduğum oyunlar var, ama o oyunlar pc'ye çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Prototype'ın grafikleri çok sevmiştim ben, gerçi pek yeni değil ( 1 sene oldu mu çıkalı ?? ) Özellikle bina tepelerinden fln uçarken ki görüntülere bayılmıştım Gerçi dijital çıkışlı monitör'e bu oyunla geçmiştim belki o nedenle çok güzel hatırlıyorumdur oyunun grafiklerini :) aa bi de HAWX vardı, onun da grafiklerine bayılmıştım ( o da mı eskiydi ki :S .. ) Bu arada 2 önerdiğim oyuna da merlininkazanı'ndan baktım, tek eksi yanları grafik demişler :) Ya onlar zevksiz yada benim göz zevkim berbat .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 herşeyi oynarsın bone, çok anlamsız bir soru olmuş. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bu ne bicim konu lan, umarim pong bile oynayamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yunusemre said: Prototype'ın grafikleri çok sevmiştim ben, gerçi pek yeni değil ( 1 sene oldu mu çıkalı ?? ) Özellikle bina tepelerinden fln uçarken ki görüntülere bayılmıştım Gerçi dijital çıkışlı monitör'e bu oyunla geçmiştim belki o nedenle çok güzel hatırlıyorumdur oyunun grafiklerini :) aa bi de HAWX vardı, onun da grafiklerine bayılmıştım ( o da mı eskiydi ki :S .. ) Bu arada 2 önerdiğim oyuna da merlininkazanı'ndan baktım, tek eksi yanları grafik demişler :) Ya onlar zevksiz yada benim göz zevkim berbat .. onlar hakli :D kotu grafikleri prototypein grafikleri wowdan kotu hatta nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Dirt 2 oyna Directx 11 destekliyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 dx11 ve tessellation gözler bayram etsin deniyorsa başka tabii, call of pripyat ve avp oynardım ben olsam o kartla hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bonec parayı basıp yeni kart almış ama nedir bu artistlik, gariban insanlar var burada halen s3 virge kullanan, ayıp değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar