Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ntvspor anket yapmış kim şampiyon olur diye: bu da videosu http://www.youtube.com/watch?v=QWP6NzcrOJg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ses yok bilgisyarda, biri altyazi gecsin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ilk başta ankete bakıyor ersin düzen ve güntekin onay, şaşırıyorlar. "yanlışlık olmuş falan herhalde" diyorlar. sonra ersin düzene mesaj geliyor herhalde anlıyor ve gülerek söylüyor incisözlük saldırmış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 adamlar çalışıyor abi, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şu iyiymiş yeni gördüm http://www.youtube.com/watch?v=FVifi7rWnOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aynı şeyi yapa yapa baydılar ama,yaratıcılık bşr adım ileri gitmeli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bi gun disco kralini i trollesinler yaw onu bekliyom ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ahahaha en son adam patlıyor incileri alıp yapsın bişiler diyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ekşi sözlük 11.yaş zirvesinde yaka kartına nickler falan yazılıyordu.Adamın biri dikkatimi çekti nick falan yazmıyor direk telefon numarasını yazmış altına da İNCİ SÖZLÜK.adamlar hakkaten besili troll yahu.respect.muhabbet falan ettim adamla yanındaki Trabzonlu arkadaşına "Trabzonda internet var mı *** ****** ****(baya uzun bir küfür) kodum fakiri" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 reyou said: bi gun disco kralini i trollesinler yaw onu bekliyom ben :) okan pabuç bırakmaz bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 cado said: ahahaha en son adam patlıyor incileri alıp yapsın bişiler diyor ahaha buna güldüm ben de epey dsffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 akıllıca yapıldıktan sonra okan ne bilsin yauw, gerçi kesin biliodur şimdi herkes bildiğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BloodyBeast said: reyou said: bi gun disco kralini i trollesinler yaw onu bekliyom ben :) okan pabuç bırakmaz bunlara Okan Bayülgen'in klasik tripleri dışında (yayından kesmek, duymazdan gelmek) yapacağı birşey yok.Adamlar profesyonel troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 gerci disko kralindaki o uzun sacli eleman eksi nin agir toplarindan sanirim, eksi inci catismasi cikar :) eksi baya baya okanci zaten belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 reyou said: bi gun disco kralini i trollesinler yaw onu bekliyom ben :) abi bu olursa kaçırmak istemem biri kaydetsin asdhaskjdhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 BloodyBeast said: reyou said: bi gun disco kralini i trollesinler yaw onu bekliyom ben :) okan pabuç bırakmaz bunlara okan yetonun basi ne yapcak herif programa erkek dinleyici baglamiyo erkekler ayar veriri diye sirf angut kadinlari bagliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 toplu halde studyoya gitmedikten sonra disko kralinda pek bisey yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 aquila said: toplu halde studyoya gitmedikten sonra disko kralinda pek bisey yapamazlar. giderler abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 şu sığırlara prim vermeseler canlı yayında Ersin Düzen malı adamları amacına ulaştırmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 niye ki yahu bence gayet eglenceli. bu arada sadece okan'ın programına degil beyaz vs. bicok talk show'da canlı yayına erkek baglamıyorlar. baglamasınlar da zaten, olacaklar belli. okan'ın yapacagı iki sey var boyle bi durumda, ya sallamaz kapatır telefonu. ya da hosuna gider kendi de katılır trolle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 güzelde. iki tane inci sözlük var. hangisi orjinal olan ? http://www.incisozluk.org/ org http://inci.sozlukspot.com/ spot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 sozlukspot gercegi. digeri calıntı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 İNCİ SEVEEEEEEEEEEEĞR fsdz spot gerçeği ayrıca evet, diğerinin tasarımı falan da bi garip geldi alışamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://inci.sozlukspot.com/w/biz-k%C4%B1zlar%C4%B1-sikiyosak-k%C4%B1zlarda-bizi-am%C4%B1yodur/ adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar