Aiko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 2. maç redle yaptığım 2. maçın kopyası oldu ya inanamıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ilahi adalet.var mı online olan.eve yeni geldim yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yannız amma berabere kaldım şu turnuvada ya ahah. fizbanla ilk maçta da 2-1 oldu dakka 83 mü neydi ulan zaman mı geçirsem dedim 2 pas yaptım sonra sıkıldım oynamaya başladım golü yedim ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 olm benle maç yapın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 shapshal said: yannız amma berabere kaldım şu turnuvada ya ahah. fizbanla ilk maçta da 2-1 oldu dakka 83 mü neydi ulan zaman mı geçirsem dedim 2 pas yaptım sonra sıkıldım oynamaya başladım golü yedim ehuehahah eet. ama caprazdan igne deliinden frikikle ancak atabildim yine de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu arada aikoya attıgım plase güzeldi.plase gollerimi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben hiç sevmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 spyro mesaj kutun dolmus.ben ps deyim sende yeni cıkmısın bi daha girde yapalım denkleşemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ok.. geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi kopup duruyor modem.. çözemedim.. demon's soulsu da offline oynatıyor şerefsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 plasem unutulmasın arada kaynamasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 var mı maç yapmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ajax 3 - 1 schalke ajax 3 - 2 schalke suarez - sulejmani 2lisi çalışıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 var mı baska oynicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 adamın oyunu bana çok ters arkadaş.sabaha kadar oynasak yenemem.bana 10 tane gol at ama o boşa pas gollerinden atma ahha ha birde lazio 2-0 schalke 2. maçı yapmadık kötü gidişe dur demem lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 var mı maç yapmak isteyen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 mokoko ben girerim hala online san. biz yapmadık sanırım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Red said: adamın oyunu bana çok ters arkadaş.sabaha kadar oynasak yenemem.bana 10 tane gol at ama o boşa pas gollerinden atma ahha ha birde lazio 2-0 schalke 2. maçı yapmadık kötü gidişe dur demem lzm Abi kusura bakma çıkmak zorunda kaldım 2. maç için biliyosun acil çıkıyodum zaten öncesinde. Maç güzeldi ben keyif aldım, çok pozisyon kaçırdın diyebilirim. Lazio cok kuvvetli bi takım diil, ama 80. dk. dan sonra senin takım yorulunca işler kafa kafaya geldi. Öyle olunca işin rengi değişti tabi. Güzeldi sağol, bir ara 2. maçı da yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Lazio 3-1 Benfica Lazio 0-2 Benfica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 online isen kalan bi maçı yapalım.yatcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ajax psg sampdoria bolton lazio fenerbahçe yapın yahu maçlarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sana mesaj attım cevap vermedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bana mesajı attığında arkadşlar vardı, 6-7 kişiydik evde o yüzden cevap veremedim. dünkünü diyosan tabi. bugün gta açıktı ama ezel izliyodu niko bellic =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Lazio 3-0 Schalke '04 Maç güzeldi ama keyifsizdin sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar