Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 varmı lo kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 4-4-2 canmış onu fark ettim, inter'le özellikle hehe En azından gol atmaya başladım son maçlarda, son 3 maçım 2-1 1-2 2-1 şeklinde bitti ... bakalım, GELİŞİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bende interle oynuyorum.ama taktik yap intere uygun.yoksa 5 lerler.ben ilk başlarda 15-20 streak yaptımda.level arttıkca noob oyunculardan kurtuluosun ahah mesela yanında eto oldugu için milito çok kanser etti beni başlarda.yavaş kalıyo baya.ztn sırf cambiassoya göre taktik yaptım.adam süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ben interde 4-2-2-2 oynuyorum. orta sahanın göbeğinde, biraz daha dm'ye yakın cambiasso ve viera oluyor. defansa samuelin yerine cordobayı koyuyorum. ilerde milito (balotelli)-eto zaten. kanatlarda da sneijderle stankovic. interle en iyi oynadığım taktik bu, hatta belki fifada direk böyle. Favori iki takımım zaten interle juventus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 gel de maç yapalım ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 fifa da maçın ortasında starta basıp uyuyor sanırım dralnu ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 4-4-2 yapıyorum bende, defans hattına dokunmuyorum ama ortada Cambi-Sneijder yapıp hızlı top çıkartıyorum. Kanatlarda Muntari ve Mancini ile çok iyi işler çıkarıyorum ki Muntari ayıboğan olduğu için onun kanatından adam geçirmiyorum. Gerçi hücümda zayıf kalıyor :( Balotelli-Etoo oynuyorum forvette. Bakalım yeni taktikler deneyecem bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 psg 1 - 4 napoli napoli 7 - 0 psg ilk mac dakika 70 e kadar psg 1-0 ondeydi.. ve olaylar gelisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ilk maçta 1 dk'da 4 gol yedim ya ne kadar iyidi.. ikinci maçta da lanet olası kapı, telefon durmadı.. mazeret diil bu da cidden dağıldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 spyro onlinesan yapalım hadi evdeyken yapalım birileriylen.dralnu fifa açık uyuyor :) aiko gs-gs maç yapıyor.adam yakalayamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 schalke 3-1 benfica benfica 1-0 schalke ne güzel yattı 1-0 a ahahah.son saniye topum direkte patladı.kısmet değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 şu an maç yapabilecek olan var mı benim yapmamış olduğum? azap20 psn. mesaj atarsanız açıcam makineyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 senin yenilmen lzm 3-4 defa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 west ham 0 - 1 benfica benfica 3 - 1 west ham abi birebirlerde bu kadar mı kotu olur bı takım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sampdoria 1 - 2 napoli napoli 1 - 0 sampdoria direk ortasaha mücadelesi ehu benim bir tek fb, gs ve lazio ile kaldı. onlar da hiç yapmadılar maç. fb yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Red said: schalke 3-1 benfica benfica 1-0 schalke ne güzel yattı 1-0 a ahahah.son saniye topum direkte patladı.kısmet değilmiş dün fizbanla konustuk kendi kalesine gol atmıştı. dedim dalga geçmicem gülmicemde çünkü ne zaman gülsem dalga geçsem fln daha aynı olay kendi başıma geliyor bugünkü gibi :P beni maglup duruma düşüren golu kendi kaleme attım kafayla :D 2. maçtada fair play yapicam diye maçı verdin red :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ama benim kendi kalemeattığım gol süperdi aiko. orta geldi, kaleci cıkıyor, kalecinin arkasında aiko'nun forvetlerden biri (cardozo sanırım). benim defans kaleciden önce yükselip cat diye vurdu topu. sonra da şuttan sonra kalenin icine kendi de girdi. gerci dakika 85 falandı zaten yenilmistim ama olsun güldük ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 besiktaş 3 - 0 west ham west ham 1 - 1 besiktaş averaj takımı olduk iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 jacabo said: besiktaş 3 - 0 west ham west ham 1 - 1 besiktaş averaj takımı olduk iyice bu kadar zorlanmadım bi maçta 2. maç ne şut çekebildim ne bişi. çektiklerimin hepside karavana ne kısmetse. defans evlere şenlik, çok kötü pozisyonlar verdi. birazcık şans olsa jacob'da 6-0 falan yapardı heralde. güzelim şutlarım, paslarım abuk subuk yerlere gitti sonra 70. dakika da falan bi gol atıverdim ben bile anlamadım o şut nasıl gol oldu. benim Galatasaray, Lazio, Sampdoria, Ajax, Benfica ve PSG ile maçlarım kalmış. Bu arkadaşlar girecekleri zamanları söylerse yapalım bitsim benim işim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ben acıkcası gs ile lazio'dan ümidi kestim. konn bir tek oynarım demiş o günden beri yok hiç, dennis'in de ps3 arızalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bi tarih koyarız o zaman çıkarırız turnuvadan. zaten bu saatten sonra başlasalar bile çok arkadan gelirler bence.. bu hafta sonu en azından başlamaları gerekirdi. yoksa hepimiz bitircez onları beklicez. bence pazar gecesine kadar başlamamışlarsa çıkaralım. bi mesaj atarız tabi :D pazartesi hemen başlıyoruz demedikleri sürece çok geç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bugün yemek memek o işlerle uğraşiym akşama doğru gelmeyi planlıyorum ona göre red senin uyku saatlerini çözemedim yannız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Aiko said: Red said: schalke 3-1 benfica benfica 1-0 schalke ne güzel yattı 1-0 a ahahah.son saniye topum direkte patladı.kısmet değilmiş dün fizbanla konustuk kendi kalesine gol atmıştı. dedim dalga geçmicem gülmicemde çünkü ne zaman gülsem dalga geçsem fln daha aynı olay kendi başıma geliyor bugünkü gibi :P beni maglup duruma düşüren golu kendi kaleme attım kafayla :D 2. maçtada fair play yapicam diye maçı verdin red :D abi atmıyorum.h2h oynarken millete karşı onlara bile atmıyorum.cunku ben öyle gol yiyince hakkaten moralim çok bozuluyor kendi kalene attıgın gol güzel goldu ama.yani saçma değilde mantıklı bi kendi kalene atmaydı :) shapsal bende uyku saatimi bilmiyorum.bazn 2 saatlik uykuyla geziniyorum bzn 15 saat.okulu bırakınca insan böyle mala baglıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 napoli 2-2 fenerbahce fenerbahce 5-0 napoli rakip fenerbahce oldugu icin 2 avansla baslayıp sonra oynuyordum =P ilk mac ultra ofansif yaptım son 20 dakikada, 85 89 cevirdim macı. yalnız 2. gol süperdi ehueh. ilk macta da aynısını yaptım, kazım kariyerinde attıgı gol kadar gol attı bana aniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 benfica 4 - 2 ajax benfica 0 - 1 ajax güzel maçlardı. ilk maçta cardozo dan 4 gol yedim yahu. saviola yı kerrison u tutayım derken cardozo yardırdı. 2. maçtada golu attıktan sora cok çıkamadım surekli geldi aiko iyi savunma yaptım, topların onune falan atladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar