Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2010

Mille

Öne çıkan mesajlar

Zevk açısından bende her türlü Arsenal-Barca derim...
Çünkü herhangi bir Barca-Inter,Chelsea,Manu finali 90 dakika Barça'nın rakibinin onu kitlemeye çalışması ve gol yememesi üzerine geçeceğinden 0-0'a bağlanır ve bayık geçer..Atan kazanır misali..
Arsenal-Barça süper olur hakikaten,2 takımda pozitif oynayan,deli gibi pas yapan,hızlı takımlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Zevk açısından bende her türlü Arsenal-Barca derim...
Çünkü herhangi bir Barca-Inter,Chelsea,Manu finali 90 dakika Barça'nın rakibinin onu kitlemeye çalışması ve gol yememesi üzerine geçeceğinden 0-0'a bağlanır ve bayık geçer..Atan kazanır misali..
Arsenal-Barça süper olur hakikaten,2 takımda pozitif oynayan,deli gibi pas yapan,hızlı takımlar..

Arsenal - Barca olmasını bende isterim ama kupayı Arsenalin almasını.
2006 yada 2005 senesinde finalde Arsenalin kalecisi Lehmandı galiba yediği kırmızı yüzünden kupayı alamamıştı Arsenal. Belletti sayesinde kupayı almıştı Barca hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

Arshavin bir şampiyonlar ligi kupasını haketti ya. Böyle 2-3 sene üstüste devamlı formda kalan, devamlı potansiyelinin %100üyle oynayan zidane messi ronaldinho ronaldo falan hepsi kupasını aldı, o da almalı.

Arshavin o kuyrugun sonlarında anca yer bulur kendine
Sosyal ağlarda paylaş

Totti 5 senedir yatıyor abi bırakın ya, ne bileyim benim gözümde hiç beckham wannabesi olmaktan öteye gitmedi, en iyi zamanlarındayken bile frikikler dışında attığı goller hep böyle beleşten falan... Gerardın liverpoolla şampiyonluğu bile yok yanılmıyorsam, tottiye şimdiye kadarki şeyle çok bile, yatsın kalksın capelloya dua etsin, ya da gitsin çocuklarının yaş gününü rai'den canlı yayınlatsın falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

Totti 5 senedir yatıyor abi bırakın ya, ne bileyim benim gözümde hiç beckham wannabesi olmaktan öteye gitmedi, en iyi zamanlarındayken bile frikikler dışında attığı goller hep böyle beleşten falan... Gerardın liverpoolla şampiyonluğu bile yok yanılmıyorsam, tottiye şimdiye kadarki şeyle çok bile, yatsın kalksın capelloya dua etsin, ya da gitsin çocuklarının yaş gününü rai'den canlı yayınlatsın falan.

var da istanbulda aldılar hatta

o diilde intere turu geçmesi için iddaa falan hiç şans tanımamş ya
ingilterede eleyip gelcekler bence
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:

Rikkie said:

var da istanbulda aldılar hatta

o diilde intere turu geçmesi için iddaa falan hiç şans tanımamş ya
ingilterede eleyip gelcekler bence

lig şampiyonluğu
Sosyal ağlarda paylaş

beddualarımızı esirgemeyelim arkadaşlar.

Allah belalarını versin arkadaş hiçbirşey demiyorum yazıklar olsun ya. abi sen chelsea inter maçını vermiyeceksin de hangi maçı vereceksin lanet olsun ya.

çok sinirlendim olamaz böyle birşey yaa. salı günü maçları vermekdiklerini biliyordum eve gelmeden ama artık bu maçı da verirler dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...