Farinal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Zaaa barça taparları biraz üzüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 mourinho mac sonrasi ne dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 topu ellerine verdik dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ceee yapıo gif de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Galvatron said: Fifa 96'dan beri hep 1. seçtiğim takımdır Barcelona. lan adam mahalle maçından başka maç yapmamış adamların yorum yapması hede hödö diye laf etmiş bende bişi sandım futbolcu galiba diyecektimde AMA DAHADA İYİSİYMİŞ OLM ADAM FİFA DİYO FUTBOL DEHASI BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 barçaseviciliği bir kenara bırakılsın artık. messiye yapılan her müdehale potansiyel sarı kartlık görülmesin. tiksindim artık şu adamın kollanmasından. adam topa müdehale ediyor messi hızını alamayıp savruluyor hop sarı kart anında çıkıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kermit said: Galvatron said: Fifa 96'dan beri hep 1. seçtiğim takımdır Barcelona. lan adam mahalle maçından başka maç yapmamış adamların yorum yapması hede hödö diye laf etmiş bende bişi sandım futbolcu galiba diyecektimde AMA DAHADA İYİSİYMİŞ OLM ADAM FİFA DİYO FUTBOL DEHASI BU Orda takıma olan sevgimi anlatmak istemiştim (: gulivert formam bilem var benim ooolum. Ha teknik direktörlük kursuna gittim bi yaz bi ara da hakemliğe sarmıştım da sonradan ikisi de yokoldu gitti dota'nın kolları arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kimse yalan konuşmasın, fifa zamanında ac milan'a tapıyordu bu gençlik. batistuta'ya karşı ayrı bir sempati vardı, beyaz power rangers misali saçlarından ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 şl başlığı ama olsun :D liv'pool gol gol gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL AQUILANI !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aquilani iyi gidiyo bugün hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 spiker dedi ki aquiliani yi serbest oynatınca beğendi böyle oynatıcakmı benitez. bu adam kaç sezondur liverfoolda? benitez yeni mi anlamış lol liverfool ezio yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 caner ve hakem olmasaydı suan liverpoolla biz oynuyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sadece 2 maç kazanmışlar zaten. kaç tur oldu tam bilmiyorum ama komik bir rakam gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 BiTcH_oFBaT said: spiker dedi ki aquiliani yi serbest oynatınca beğendi böyle oynatıcakmı benitez. bu adam kaç sezondur liverfoolda? benitez yeni mi anlamış lol liverfool ezio yalnız sezon başında geldi de 4 ay kadar oynayamadı. Sakat almıştı Liverpool, iyileşip eski performansı gibi oynar ümidiyle ama tutmamıştı planlar, bu maçta eskiyi aratmadı aquilani, her zaman böyle oynasa liverpool'un orta saha sorununa çözüm olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 fulham da juventus maçında herşeylerini verdiler mi yoksa garezi mi vardı anlamadım gitti. edit : ahah 2-1 yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 DarKRideR said: bu maçta eskiyi aratmadı aquilani, her zaman böyle oynasa liverpool'un orta saha sorununa çözüm olur. Liverpool orta sahasının sorunu Benitez. Dünyadaki düm DM leri alma peşinde idi bir ara ki hala öyle. çok fazla defansif adam oynatıyor orta sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 atl bi gol atarsa maç güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Atl atsın ama 3-1 liverpool alsın istiyorum =) Ayrıca ilk maça göre çok daha iyi oynuyor Liverpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Hakem mahvetti maçı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Lol final hamburg'da imiş ve fulham finale çıkmak üzere. fulham - liverpool finali olursa ingiltereye alsınalr finali. almanyada ne işleri var fulham finalde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 benayun salladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 çok acaip adam şu benayoun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Gol mü? tivibu 2 dakka geriden mi geliyo lan? =( baya 2 dakka gerideymiş lanet olsun ttnete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar