Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2010

Mille

Öne çıkan mesajlar

Abi anlayamıyorum nedir bu Barça aşkı ya, bu Barça taraftarları acaba hep Barça'yı mı tutuyorlardı ? yoksa başarılarından dolayımı Barçalı oldular birden bire ?. Büyük ihtimalle bir çoğu 2003'de Arsenallı, 2000 li yıllarda da Real Madrid'i tutuyorlardı. Inter maçı katletti filan tarzı yorumlar inanılmaz komik ya, kabul edin ya Inter eze eze eledi Barça'yı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben barçayı tutmuyorum, keyif veriyo izlemesi izliyorum. 2 tane sevdiğim takım var avrupada biri bayern, biri de milan, ki dediğin taraftar profili şu anda milan dedim mi koşarak kaçar :) . Bak milan sevgisi ve pozitif futbol için ama intere karşı barçayı desteklemiş olabilirim evet.
Sosyal ağlarda paylaş

bana da en garip gelen insanların barcelona yı tutmayı fanboy luk,2 galibiyet alan takımı tutmak gibi gostermeye calısması.. yani istegimizle bi takımı tutamıyor muyuz biz nedir? siz mi daha iyi biliyorsunuz bizden neyi neden tuttugumuzu? hayır nası bi yaranız warsa barcaya karsı anlamadım kac senedir avrupada esip gurleyen ligde ezen bi takımı yerden yere vurma ezik ilan etme hakkını kendinizde buldunuz? bunu hele hic anlamadım.. artık tartısmlara mactan cıkıp siz barcayı tutuyosunuz biz tutmuyoruz bak biz daa "cool" uz a donmeye basladı.. kısaca sacma
Sosyal ağlarda paylaş

Fifa 96'dan beri hep 1. seçtiğim takımdır Barcelona. Benim için Galatasaray'dan önce gelir hatta. Ama şu son bir kaç yıldır türeyen fanboylar okadar tiksindirdi ki beni takımdan geçtim Inter'in kazanmasını umarak izledim ve büyük de keyif aldım maçtan.
Daha önce Barca-Chelsea eşleşmesinde de oldu aynı tartışma yok işte böyle futbol olmazmış falan filan. Elindeki kadro takımının yapısı neye müsaitse ona göre oynarsın. Barca defans yapmaya çalışsa kovaya döner mesela,aynı şekilde Inter'de önde basayım hücum pres yapayım ara pasları atayım kanat organizasyonu yapayım top bende kalsın mantalitesiyle çıksa sahaya 4-5 tane de onlar yerdi Arsenal gibi.
Aynı kavgayı basketbolda da verdim arkadaşlarımla, herkesin gözüne smaçlar,artistlik paslar görünürken ben Tim Duncon'ı seviyordum mesela.
Savunma bu tarz spor müsabakalarında hücum kadar önemli,asıl farkeden senin yapmaya çalıştığın şeyi ne kadar iyi yapabildiğin.

Son olarak Mourinho seneye Madrid'in başına geçip fanboyları daha da çok üzücekmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

inter italyada şu şike davası olmasaydı şampiyonluk göremicek bi takımdı. ha belki mourinho ile görürdü orası ihtimal ama bunun dışında hep transfer politakası içinde hiç altyapıyı sallamayan bi takımdı. takım olmayı becerememiş bi takımdı. mourinho düzeltti neyseki de hatırlanıldı. mourinho gidince ne olcak çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

inter italyada şu şike davası olmasaydı şampiyonluk göremicek bi takımdı. ha belki mourinho ile görürdü orası ihtimal ama bunun dışında hep transfer politakası içinde hiç altyapıyı sallamayan bi takımdı. takım olmayı becerememiş bi takımdı. mourinho düzeltti neyseki de hatırlanıldı. mourinho gidince ne olcak çok merak ediyorum.

mourinho gelmezdi inter'e eğer takımda o şike davası sonrası güç ve kadro olmasaydı.

Ayrıca Mourinho teknik olarak bilgi olarak çok çok büyük bi t.direktör, buna lafım yok, ama şu anda İnter'de Mancini'nin kaymağını yiyor biraz da. Kendisi Barca gibi oynatmaya kalktı takımı başta, aynı taktikle, ona göre tranfser yaptı kadro kurdu, baktı olmuyo tırıs tırıs mancini taktiğine geri döndü.

Maçlara spesifik olarak taktik ayarlamaları vs farkıyla Barca maçını kazandırdığı doğrudur, ama genel gidişatta en az Mourinho kadar şu takımı oturtan Mancini'nin de emeği var İnter'in bu sezonki performansında, kendisi teknik kadroda olmasa bile.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Galvatron said:

Zamanında Chelsea'de yapmıştı Mourinho aynısını belki daha iyisini ama hakemi yenememişti. Bu sefer onu da başardı evine dön dedi ispanyol bebelere.

DAHA NELER, faul bile olmayan pozisyonda kırmızı kart vermişti hakem abidala da yine de elediler.

Yapma lütfen, Chelsea'yi bariz hakem eledi. Ben bile ekran başında çok sinirlendim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi ne Barça'yı tutarım,ne Inter'i...
Hatta İtalyan futbolunu çok severim,ayrı bir sempatim vardır o ayrı konu,ve genelde herkes gibi popüler olanı sevmem,yani eskiden beri Barcelona'yı çok severim,yeni birşey değildir,1998-1999 yılı 100.yıl formasını bulmak için deli gibi çırpındığımı bilirim,Romario'nun kimsede olmayan videolarını indirirdim vs,ama bunlar önemli mi?
Burada Barça fanboyluğu yaptığımız yok,Mourinho'yu ezdiğimiz,yok hatta kaç defa saygı duyduğumu,büyük hoca olduğunu söylemişimdir...
Ama dünkü maç bunlardan bağımsızdır,ben böyle bir futbolla finale Inter'in çıkmasından çok Barcelona'nın çıkmasını isterim bunda ne yanlış var ki?
Asıl bugün Inter'i tutanların 3-5 sene önce ne Inter'e nasıl baktıklarını sormak lazım,kimse burada BJK-GS-FB'yi tuttuğu gibi yabancı takım tutmuyor ki zaten..
Dünkü maça gelirsek eğer,son bir kez özetleyeyeyim;
Eğer dünkü futbolu,sizin dediğiniz defans anlayaşını Dinamo Kiev,Rubin Kazan gibi bir takım yapmış olsa,haklısınız büyük olaydır derim..
Ancak Şampiyonlar Ligi yarıfinaline gelmiş,kadrosu değer olarak rakibinin çok da altında olmayan bir Inter,90 dakikayı 67 pas ile tamamlamışsa,bunun adı çaresizliktir benim gözümde,ve neden Barcelona'nın herşeye rağmen dünyanın en iyi takımı olduğunun kanıtıdır...
Evet,turu Inter geçti,ama turu dünkü oyunuyla mı geçti,hayır,ilk maçtaki akıllı stratejisi ile geçti..
Ama biz burada dünkü maçı değerlendiriyoruz,Rubin Kazan bile bu staddan galip ayrılırken böyle bir futbol oynamadı,Barcelona'yı yenmek için illa Wenger gibi açık oynamak gerekli değil..
Tekrar dediğim gibi Mourinho'nun skor avantajını korumak için maça akıllı bir defansif strateji ile çıkmasını anlıyorum,ve normaldir,ama 2.yarıda artık çaresizliğin dibine vurmuştur,ve evet sorunun cevabı artık birşeyler olsun da gol yemeyelim,hadi çocuklar dayanındır,ve bu ne taktiktir,ne defansif anlayıştır...
Ve evet oyuncu değişikliklerinde ben bunu gördüm,Ivan Cordoba,adını hatırlamayadğım zenci ve Muntari,9 kişiyle kale önüne dizilelim de gol yemeyelim bari diye alınmıştır..
Kaldı ki golü de yediler,üstüne 2.yi de yediler,maçı yenilebilirlerdi,peki yenilselerdi,Mourinho'nun taktik dehası mı diyecektik,yoksa Çanakkale geçilmez yaptılar ama tutmadı mı diyecektik...Dün tuttu işte...
Ama işte buradaki fark Inter'in çatladıkkapıspor olmamasından kaynaklanıyor,iyi defans oyuncularına sahipler,bu adamlar da boş adamlar değil,ve takdir edilmesi gereken dünkü disiplinleri...Ama o kadar yani...
Dün iyi savunma yaptı Inter ve bence şanslıydı,ama bırakın defansif futbolu,futbol filan oynamadılar...
Sosyal ağlarda paylaş

bu mac ibrahimovic yerine etoo olsaydi elenmezdi barca.

surekli dedik etoo>ibo diye ama burda ibo fanboyları estirdiler soyle boyle diye.

gorduk iste iboyu.

su mac etoo sarkar yıpratırdı her turlu cabuklugu ve gucu ile. acın izleyin gollerini, palet gibi ayaklarıyla 2 3 kisinin arasından ne goller atmıs etoo duse kalka.

oyle bojan mojan coluk cocukla olmaz bu işler :D
Sosyal ağlarda paylaş

İnter zaten ilk maçın verdiği skor avantajıyla sahaya oynamak için değil, oynatmamak için çıktı.

67 pas diyorsunuz da... 455 pas yapıp ceza sahasına sadece 2 yada 3 kez girebilen Barcelona'ya karşı İnter'in çok büyük bir başarısıdır bu.

Kaldı ki, İnter sahada 10 kişi kaldıktan sonra bu aşırı katı defansif anlayışa geçti. Daha öncesinde de defansif oynuyordu ama bu kadar katı değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sixoms said:

Tamam da barça akın akın geldi defalarca gol pozisyona girdi de mi çaresiz kaldı inter? Çaresiz kalan barça gibi geldi bana.

Kesinlikle katılıyorum. Rakibin 60 dakika 10 kişi oynamışken 455 pas yapıp ceza sahasına sadece 2 kez girebilen bir takım çaresiz kalmıştır, acizdir. Onları ceza sahasına sokmayanlar, durdurulamaz denilenleri durduranlar da kahramanlardır.

İtalya'da Juventus'u tutarım. Inter'den nefret ederim. Ama bu turu sonuna kadar hak ettiler. Öyle futbolu beğenmek hücum futbolunu beğenmek ayrı konu. Her takımın maç kazanmak için belli bir taktiği vardır. Her takımın oyuncuları ona göredir. Inter'in oyuncuları kaliteli evet ama çok farklı oyuncular. Inter kontra takımı, Barcelona topla bol bol oynayan bir hücum takımı. Biri çok güzel demiş Barcelona böyle kapansa kovaya dönerdi diye. Inter de Arsenal gibi atak yapsa açık oynasa farkı yer üzülürdü.

Şu maçta Inter ezildi Barça ezdi ama elendi demek komiktir bana göre. 455 pas yapıp ceza sahasına giremeyen Barça daha komiktir. Sistemli bir savunma olmadığını, bilinçsizce 9 kişi kale önüne dizildiğini düşünmek de baya komiktir. Fanboiluk derken bunu kast ediyordum. 10 senedir Barcelona'yı tutabilirsiniz. Ben de kendimi bildim bileli Inter'den nefret ederim. İspanya'da da çok leş bir takım olmasına rağmen Real Madrid'i severim. Sempatim var küçüklükten kalma. İki sevmediğim takımın maçıydı. Bu yüzden objektif baktığıma inanıyorum. Helal olsun Inter'e.

Ayrıca arka sayfalarda Inter'lile hep atladı reröre diyenler vardı. Busquets'in gifi size gelsin. Bir de Daniel Alves'in iki maçtır kendini atıp ağlamaları. Mourinho yönetti, çok üzgünüm
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

BiTcH_oFBaT said:

mourinho gelmezdi inter'e eğer takımda o şike davası sonrası güç ve kadro olmasaydı.

Ayrıca Mourinho teknik olarak bilgi olarak çok çok büyük bi t.direktör, buna lafım yok, ama şu anda İnter'de Mancini'nin kaymağını yiyor biraz da. Kendisi Barca gibi oynatmaya kalktı takımı başta, aynı taktikle, ona göre tranfser yaptı kadro kurdu, baktı olmuyo tırıs tırıs mancini taktiğine geri döndü.

Maçlara spesifik olarak taktik ayarlamaları vs farkıyla Barca maçını kazandırdığı doğrudur, ama genel gidişatta en az Mourinho kadar şu takımı oturtan Mancini'nin de emeği var İnter'in bu sezonki performansında, kendisi teknik kadroda olmasa bile.
abi mancini td olarak yetonun tekiydi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...