goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 eto zaten ne hırs yapmış lan, severim de keratayı BENİ SATMİJEKTİNİS ABİJİM diye oynadı bütün maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 mourinho seneye realde. kupayı kaldırır madrid'de geri donmez bi daha italya'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 inter çok süper oynadı diye ilk yarı bi kırmızı 4 de sarı kart gördü dimi, yusuf yusuf gidiyolardı SONRA BİZ QQ OLUYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 pas yapmaktan kafayı buldu barça. bi xavinin kafası çalışıyodu da sonlarda biraz kaldırdı topu ceza sahasına. elenicek adamlar 2 dk kalmış hala yatay pas yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 orası da doğru. iki maçtır aynı taktiği yapıyosun bi işe yaramıyo HALA MI ANLAMIYOSUNUZ ULAN ÖYLE GEÇİLMİYO İŞTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben zaten demiştim bunların hepsi planlı diye, platini demiş finali inter - bayern yapsın diye, birisi arasın bulsun eski postlarımdan. (varsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 goldbären said: Castiel said: ya bırak şu futboldan zevk mi alıyorsun kapan sahana eline şans geçerse değerlendir geçmezse 90dk %25 gibi ezik bir topla oynama oranıyla orada kal dur. inter ezmişmiş, evlerinde ofsaytı görmeyen kör hakem sayesinde avantaj yakaladı onu kullandı hepsi bu, yok başka bir numarası.(tu)(tu)(tu) orası öyle. EZDİ BİŞTİ lafına gelemiyorum keşke ezseydi de adam gibi ağlasaydık biz de. eskaza ikinciyi yeselerdi burada adım atmayacaktınız lan :D abi inter finali çıksın istemek demek = barcaya uyuz oluyorz demek değilki bide futblda taktik diye bişe var yani kontraatak, futbolu kapalı savunmalar bol zenci bunlar var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ulan adam da ne biçmiş hakemin önünde, ayıptır be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 tellos said: goldbären said: Castiel said: ya bırak şu futboldan zevk mi alıyorsun kapan sahana eline şans geçerse değerlendir geçmezse 90dk %25 gibi ezik bir topla oynama oranıyla orada kal dur. inter ezmişmiş, evlerinde ofsaytı görmeyen kör hakem sayesinde avantaj yakaladı onu kullandı hepsi bu, yok başka bir numarası.(tu)(tu)(tu) orası öyle. EZDİ BİŞTİ lafına gelemiyorum keşke ezseydi de adam gibi ağlasaydık biz de. eskaza ikinciyi yeselerdi burada adım atmayacaktınız lan :D abi inter finali çıksın istemek demek = barcaya uyuz oluyorz demek değilki bide futblda taktik diye bişe var yani kontraatak, futbolu kapalı savunmalar bol zenci bunlar var yani boldla yazılan yer doğru, ama ben 6-4 bitsin istiyorum maçlar, italyan fransız futbolu vermiyor bana bu keyfi. hatta bu yüzden çanak aldım isviçre ligi izliyorum yarısı 7+ bitiyor maçların >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Benim en sevdiğim lig premier lig. Bol gollü maçları en azından iki tarafın da atak oynadığı maçları çok severim. Ama İnter iki maçtır o durdurulamaz denen Messi'yi de Barça'yı da öyle güzel durdurdu, öyle güzel savunma yaptı ki saygı duydum yani. Goller güzeldir ama böyle inanılmaz savunma performansları ve taktik savaşları da çok keyifli oluyor bence zaman zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kermit said: barçada maç 1-0 barçanın tur interin. hala bu skordan sonra inananlar varmı yahu. son 15 dk dışında adam akıllı barça izleyen oldumu. önceki barça ile alakasız bi barça vardı. resmen morinyo işini sağlama aldı. ne yapacağını bilen adam. ispanyadada nasıl durduracağını bilir. tarih : 20 nisan 2010 saat : 23:38 ben neler demişim siz neler beklemişsiniz oluyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 şansına tutturmuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bu konuda anlaştığımıza sevindim : >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 <<<<<<<<<3333333333333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 zaaaaaa gg no rmk l2p qq barçacılar >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 lots of love. ama lyon da elendi. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 O değilde İlker Yasin dakika 70 civarında neden Maradona ve Messi karşılatırması yapmaktan çekiniyorum.Çünkü Messi kolay tutulabilen bir adam dedi ya orda benim sigortalar attı.Daha elle müdahaleyi çözemiyor adam.Hikmet Karaman da bir güzel ezdi İlkeri.Sevindirik oldum yani.Bu adamın arkasında kimler var bilemiyorum yani işini bu kadar kötü yapan ve milyonların farkında olduğu bir adam hala aynı işi yapmaya devam etmekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kermit said: kermit said: barçada maç 1-0 barçanın tur interin. hala bu skordan sonra inananlar varmı yahu. son 15 dk dışında adam akıllı barça izleyen oldumu. önceki barça ile alakasız bi barça vardı. resmen morinyo işini sağlama aldı. ne yapacağını bilen adam. ispanyadada nasıl durduracağını bilir. tarih : 20 nisan 2010 saat : 23:38 ben neler demişim siz neler beklemişsiniz oluyomu ? İddia tüyolarını alabilir miyiz kahin kermit? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 İlker Yasın, Xavi'ye 99 kere İniesta dedi ya, ne maç kaldı aklımda ne bişey. Neden bu mal sunuyor maçları hala ya, Halit Kıvanç şu yaşında 10 basar bu aptala o gelse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Maç anlatmak kolay şey değil. Muhtemelen hem doğru hem heyecanlı anlatan bir spiker yoktur ellerinde. Bu sebeple bu adama katlanıyorlardır. Yada çoook torpillidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 adam spor müdürü daha ne torpili lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 torpiili falan değil star tvnin futbol bilmemne müdürü değilmi ilker yasin o yüzden sunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 nileppezdel said: Maç anlatmak kolay şey değil. Muhtemelen hem doğru hem heyecanlı anlatan bir spiker yoktur ellerinde. Bu sebeple bu adama katlanıyorlardır. Yada çoook torpillidir İlker yasin bu dediklerinden hangisine uygun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 E tamam da onun da bi başı var, daha rütbeli birisi sen sunamazsın derse sunamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar