Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2010

Mille

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

Castiel said:

ya bırak şu futboldan zevk mi alıyorsun kapan sahana eline şans geçerse değerlendir geçmezse 90dk %25 gibi ezik bir topla oynama oranıyla orada kal dur. inter ezmişmiş, evlerinde ofsaytı görmeyen kör hakem sayesinde avantaj yakaladı onu kullandı hepsi bu, yok başka bir numarası.
(tu)(tu)(tu)

orası öyle. EZDİ BİŞTİ lafına gelemiyorum keşke ezseydi de adam gibi ağlasaydık biz de. eskaza ikinciyi yeselerdi burada adım atmayacaktınız lan :D

abi inter finali çıksın istemek demek = barcaya uyuz oluyorz demek değilki

bide futblda taktik diye bişe var yani
kontraatak, futbolu kapalı savunmalar
bol zenci bunlar var yani
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:

goldbären said:

Castiel said:

ya bırak şu futboldan zevk mi alıyorsun kapan sahana eline şans geçerse değerlendir geçmezse 90dk %25 gibi ezik bir topla oynama oranıyla orada kal dur. inter ezmişmiş, evlerinde ofsaytı görmeyen kör hakem sayesinde avantaj yakaladı onu kullandı hepsi bu, yok başka bir numarası.
(tu)(tu)(tu)

orası öyle. EZDİ BİŞTİ lafına gelemiyorum keşke ezseydi de adam gibi ağlasaydık biz de. eskaza ikinciyi yeselerdi burada adım atmayacaktınız lan :D

abi inter finali çıksın istemek demek = barcaya uyuz oluyorz demek değilki

bide futblda taktik diye bişe var yani
kontraatak, futbolu kapalı savunmalar
bol zenci bunlar var yani

boldla yazılan yer doğru, ama ben 6-4 bitsin istiyorum maçlar, italyan fransız futbolu vermiyor bana bu keyfi. hatta bu yüzden çanak aldım isviçre ligi izliyorum yarısı 7+ bitiyor maçların >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

Benim en sevdiğim lig premier lig. Bol gollü maçları en azından iki tarafın da atak oynadığı maçları çok severim. Ama İnter iki maçtır o durdurulamaz denen Messi'yi de Barça'yı da öyle güzel durdurdu, öyle güzel savunma yaptı ki saygı duydum yani.

Goller güzeldir ama böyle inanılmaz savunma performansları ve taktik savaşları da çok keyifli oluyor bence zaman zaman
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

barçada maç 1-0 barçanın
tur interin.
hala bu skordan sonra inananlar varmı yahu.
son 15 dk dışında adam akıllı barça izleyen oldumu.
önceki barça ile alakasız bi barça vardı.
resmen morinyo işini sağlama aldı. ne yapacağını bilen adam.
ispanyadada nasıl durduracağını bilir.

tarih : 20 nisan 2010
saat : 23:38
ben neler demişim
siz neler beklemişsiniz
oluyomu ?
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde İlker Yasin dakika 70 civarında neden Maradona ve Messi karşılatırması yapmaktan çekiniyorum.Çünkü Messi kolay tutulabilen bir adam dedi ya orda benim sigortalar attı.Daha elle müdahaleyi çözemiyor adam.Hikmet Karaman da bir güzel ezdi İlkeri.Sevindirik oldum yani.Bu adamın arkasında kimler var bilemiyorum yani işini bu kadar kötü yapan ve milyonların farkında olduğu bir adam hala aynı işi yapmaya devam etmekte...
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

kermit said:

barçada maç 1-0 barçanın
tur interin.
hala bu skordan sonra inananlar varmı yahu.
son 15 dk dışında adam akıllı barça izleyen oldumu.
önceki barça ile alakasız bi barça vardı.
resmen morinyo işini sağlama aldı. ne yapacağını bilen adam.
ispanyadada nasıl durduracağını bilir.

tarih : 20 nisan 2010
saat : 23:38
ben neler demişim
siz neler beklemişsiniz
oluyomu ?

İddia tüyolarını alabilir miyiz kahin kermit? ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...