Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2010

Mille

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

kermit said:

hala ısrar ediyorum saydığım adamlara çare bulamadı ve patladı lyon. ben bunu söyledim açık açık önceki sayfalarda.

abi iyi guzel diosunda şole bişi var. bu kadar ustunse lyon'un kadrosu bulsaydı bi çare. lyon'a gore kotu dediğin bayern kadrosu kitledi lyon'un yetenekli genç adamlarını. gol bile yemedi adamlar. kadro gorunurde istediği kadar ustun olsun(ki bana gore bayern kadrosu gorunurde de ezer lyon kadrosunu) adamlar net skorla eledi lyon'u gol bile yemedi.

benim görüşüme göre diyorumki
lyonun kadrosu her açıdan kat kat üstün
ama kadroya bakacak olursak madrid niye elendi.
ve önceden maç oynanmadan 2 3 adam ismi vermişim bunlara çare bulursa alır maçı. ama gel görki geçen maç robeni durduramadı bu maçta yine roben ve olici durduramadı.
anlatmak istediğim bu ama siz kafanıza sokamıyosunuz galiba.
hayır seni geçtimde bi kaç tane gsli futbol cahili anlamak istemiyo ısrarla. amacı zaa zuu işte başka bişi değil.
bi taneside yeni türedi zaten post kasmak için girip "lol" "bursa şampiyon" yada saçma sapan yazılar yazıyo.
senin gibi gelip derdini anlatsa içim yanmıyacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

kermitçim iyi güzel diyosun da, sadece bi tane kötü transfer yaptı diye takımın geri kalanının kalitesini çöpe atamazsın. Adamlarda dehşet kadro var, üzerine bi tane hatalı transfere milyonlar saydılar diye adamların kalan kadrosu kötüleşmiyor.

Lyon tüm kadrosunu satsa o 2 adam dediklerini almaya yetmez gücü. Üstüne saydığın ve saymayı unuttuğun daha bir sürü adam var. Orta sınıf apaçilerle götürmeye çalışıyo Lyon işi.

orta sınıf apaçi dediğin adamlar milli takımlarında oynuyolar abi sen kendindemisin ?
bi silkelen kendine gel bence.
Sosyal ağlarda paylaş

lyonda iş olsa 10 kişi kalmış bayernin üzerine giderdi almanyada. vasıfsız takımlar gibi kendi sahasında bekledi 10 kişilik bayerne, sonuçta kırmızıyı yedikleri gibi golde bir taraflarında patlamıştı.

Bu maçta da evinde 6 maçtır yenilmiyor diye lyona saçma sapan oran açarak baya şaşırttılar beni. sonuçta bayern münihle oynuyorsun, robben faktörü var ortada. en önemlisi ise adamlar gerçek takım gibi oynuyorlar.

bir takıma 2 yıldız başarı için yeterde artar bile yeter ki takım oyununu oynayabilsinler. bu sene bu takım oyununu en iyi uygulayan takımda bayern münih bana göre. yarında messiyi kitleyebilirse mourinho finalde iyi bir maç izleriz.

yarın için ise yine saçma sapan oranlar açılmış barcelona-inter maçına. inter galibiyetine 7.25 veriyor.gerçi ilk maçta da aynı şey vardı. kendi evinde intere 3.0 oran vermişlerdi, çifte şanstan parayı götürmüştük sağolsunlar. anlayamadığım sanki türkiye ile san marino oynuyor arkadaş. barcelona-rubin kazan noucampta bile bu orandan açmışlardı ki şimdi karşısında oyunu acaip kitleyebilen bir inter var.inter çifte şansa bakıyorum 2.90 oran , +1,5 handikapa intere 1.80 oran var.

kermit gibi düşünenler sayesinde bugün iyi kazandım, yarına bugünden kazandığım paranın az birşeyini atarım inter çifte şansa. 2.90 orandan denenmezse mourinhoyaya ayıp resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Sabri de milli takımda oynuyor, İbrahim Üzülmez de milli takımda oynuyor, ölçü mü bu?

Yaptıkları iş de aynı sağa sola motor takılmış gibi koşuyolar anca.

senin kafan iyi bence
ESTONYAYI YENEMEYEN TÜRKİYE İLE
BREZİLYAYI FALAN KIYASLIYOSUN AMAN TANRIM
ahahahaha komiklik yapma burda abi git eğlence bölümüne falan.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

final
Lyon - Inter.
yada Inter yerine Bayern Münih

bak çeyrek final maçları oynanmadan önce bunu yazmışım
sonra
kermit said:

ribery ve roben takımı götürüyo. olic bişiler yaparsa

demişim dimi ? okumayı öğrensin bi kaç arkadaş.

ama futboldan anlamayan bi arkadaş
evet gerçekten baya cahil bi arkadaş kalkıp şu lafı etmiş
ben değilde bi başka arkadaşta cevabı yapıştırmış
şu yaptığım alıntı senin futbol bilgine kanıttır canım benim =)
Fistan said:

DoruK said:

şahsen galatasarayda falan oynamasını isticeğim bi tane adam yok.

gomis, govou, cris, lisandro lopez ve micel bastos sms attı bana
gs da oynamak için aglıyolarmış senin mesajı görünce karamsarlıga kapılmışlar
şu an hepsi ağlıyor
begendin mi yaptıgını
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

kermit said:

final
Lyon - Inter.
yada Inter yerine Bayern Münih

bak çeyrek final maçları oynanmadan önce bunu yazmışım
sonra
kermit said:

ribery ve roben takımı götürüyo. olic bişiler yaparsa

demişim dimi ? okumayı öğrensin bi kaç arkadaş.

ama futboldan anlamayan bi arkadaş
evet gerçekten baya cahil bi arkadaş kalkıp şu lafı etmiş
ben değilde bi başka arkadaşta cevabı yapıştırmış
şu yaptığım alıntı senin futbol bilgine kanıttır canım benim =)
Fistan said:

DoruK said:

şahsen galatasarayda falan oynamasını isticeğim bi tane adam yok.

gomis, govou, cris, lisandro lopez ve micel bastos sms attı bana
gs da oynamak için aglıyolarmış senin mesajı görünce karamsarlıga kapılmışlar
şu an hepsi ağlıyor
begendin mi yaptıgını

DoruK said:

kermit said:

o kadarda abartmayın
lyon 3. sırada şu anda
fransa liginde ilk 2 direk 3.de ön eleme oynuyo.
auxerrein daha öncedende fransa ligi şampiyonluğu var. eric cantonanın yanılmıyosam ilk takımıydı tam hatırlamıyorum. köklü bi klüp.
ki fransa liginde Lille gibi güzel takımlarda var.
türkiyede sivas sporun çıktığı gibi çıktı denilmeyecek takımlar sonuçta. sivas ile kıyaslanamaz bile.
DoruK said:

abi bırak allaşkına kadrolarına bak bi de ligdeki yerine bak şu iki takımın. şahsen galatasarayda falan oynamasını isticeğim bi tane adam yok. yani senin dediğin olay yarın öbür gün nottingham forest bi iki milf alıp premier lige çıkıp şansa bala ilk 5e oynasa köklü kulüp abi iyi kulüp demek gibi.

fransa liginde gelişme olduğu malum ama öyle abartılı bi olayı yok, lyon topallıyor son 2-3 senedir sadece.

l2r
Fistan said:

BIRAK YA

şu yaptığım iki alıntı da haksız çıkıp yaşlı gözlerle arka sayfalarda haldır huldur malzeme arayan ve kendini bir kez daha küçük düşüren kermite gelsin. hayır bu kadar rezaletten sonra hacklenip hacklenmediğini düşünüyorum. seni rezil etmek isteyen biri senin yerine yazmış olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit, sakin biraz yahu bu ne sinir

Brezilya milli takımında kaç adamı var Lyon'un? O devri geçeli oldu bayağı. Şimdi belki bi Chris sayılabilir, o da defans zaten. Brezilya milli takımından adam olarak anca bi defans göbeği sayıyorsan ayıp.

Kim var yahu Lyon'da bu kadar iyi. İş milli takıma kadar gitmekse Lyonun milli adam sayısıyla Bayern'inkileri karşılaştıralım istersen.

Ki benim için ölçü değil bu. Fransız milli takımı mı diyorsun? Başında Domenech var, Terim'e davar diyorsan Domenech'e ne dersin merak ettim çünkü. Hani ardarda kupalarda gruptan çıkamayıp koşa koşa ülkesinde ağlayan Fransa bu.

Ki orada bile kaç tane 11 adamı çıkartabilecekleri şüpheli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...