Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 inter chelsea yi geçebildiyse barçayı da geçebilicek potansiyeli var demektir benim gözümde.gönlüm interden yana ama maç belli olmaz.potansiyeli var diye ezip atıcak değil barça da çok sağlam.mühin lyon maçı da tam sakat.%50 %50. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 abi bu akşam inter-barça hiçbir yerde şifresiz yok mu şimdi uyduda çanakta falan? İçtimai TV bile yan çiziyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 star vermicekmi maci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Banttan verecek, küfür gibi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Valla şuan bildiğim kadarıyla Kermit d-smarttan izleyecek maçı benim gibi sizlerde radyodan dinlersiniz artık asfasdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 İzleyenler maçtan sonra söylesin de ona göre ya sadece golleri yada kısa highlights falan bulup izleyelim, yada uzun özeti izleyelim. Şimdi 2 pozisyon 2si de goldür falan mal mal izlemeyelim uzun özezt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kıran kırana geçiyor maç. devre olmasa iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Kemik seslerini duyuyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bütün özeti izleyin. sadece san siroyu izlemek yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Real'in istemediği iki adam resmen takımlarını yarı finale taşıdı CL'de yahu.Sneijder kocaman bir çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 of inter bomba gibi başladı 2. yarıya ve golü buldu HA HA HA HA HAHAHAHAHA 2-1 maicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 o değilde valdes bugün hiç bi topa müdahale etmicek mi acaba? 2-1 oldu inter öne geçti. maicon attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kermit said: final Lyon - Inter. yada Inter yerine Bayern Münih şu olsun istiyorum yani barcadan daha fazla zevk vericek bu finaller olsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ve inter 3üde atar 4üde atar bu oyunla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 barca oynuyor inter atıo yalnız. defanstaki boşlukları çok iyi değerlendiriolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 aranızda bazı c.ronaldo müsveddeleri real barçaya tokatlanınca sıkı birer inter fan olmuş. kınıyorum.:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 İnter'den nefret ederim. Juventus'u desteklerim İtalya'da. Ama gogo İnter. Barcelona'yı hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 goldbären said: aranızda bazı c.ronaldo müsveddeleri real barçaya tokatlanınca sıkı birer inter fan olmuş. kınıyorum.:o pardon ? banaysa lafın bi tane c.ronaldo ile ilgili güzel postumu bul yavrum =) bide şampiyonlar ligi ile el clasiconun arasında nası bi bağlantı kurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 messi ne zaman top kaptırsa taraftar çıldırıo italyanlarda başladı sertliğe. inter şl filan kazanmasın kötü bi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 kermit said: goldbären said: aranızda bazı c.ronaldo müsveddeleri real barçaya tokatlanınca sıkı birer inter fan olmuş. kınıyorum.:o pardon ? banaysa lafın bi tane c.ronaldo ile ilgili güzel postumu bul yavrum =) yahu troll yorum be :):):):) ne ciddiye aldınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 enee 3 oldu :( ispanyada barcelona ezer bunları yazacaktım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 3 oldu. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ^^ ^^ ^^ ^^ 5 5 5 5 5 5 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Oleeeey! Bastır Inter ok let's go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar