SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 d-smart'a kayış dolu mailler atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 dsmartım var.fakirler düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 nileppezdel said: dEaThMooN said: gitti fıstık gibi maç .. seyredemedik .. freecast'ten yarım saat seyrettim o arada da gol olmadı arkadaş :( Çok sıkıcı maçtı zaten abi. Değmezdi yani izlediğine. Gerçekten herkes son zamanlarda izledğim en güzel maçtı diyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Red said: dsmartım var.fakirler düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 lan uefa maçlarınıda şifreli vercekler galiba :S.bendede dsmart var ama ona rağmen izleyemiycem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 lyon-real maçı güzeldi.lyon ezdi resmen.bide gs yi beğenmiyoruz real top oynamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Bugün ve yarınki maçları veriyor mu star ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 inter-chelsea'yi veriyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Stuttgart resmen ezdi, Barça'nın golü offside, penaltıları da yenildi Almanların bariz bir şekilde 2 tane.CL hakemlerine birşeyler oldu geçen seneden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 star hep böyle yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 star bu sefer herhalde şikayetlerden yıldı inter-chelsea maçını stra verecek bugün en azından u hafta adam gibi bir maç izliyebilicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 şikayetten dolayı değil haftada 1 böle yayınlanmak zorunda diye veriyo yoksa vermez onu da=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tvu player ve sopcast saolsun bütün maçları takip edebiliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 YALNIZ ROBBEN NE YAZDI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bayern bu moralle çevirir maçı 4-3 Arsenal de ezdi resmen 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bi an heyecanlandım manu maçı var diye. b.munihmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Çılgın maç oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 izleyemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Real sezon başında Ribery diye ağladı, Robben'i elden çıkardı şimdi Bayern'i sürükleyen adam Robben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 arkadaşım iyide şampiyonlar ligi başlarken, dsmart almamışmıydı. ve sadece beşiktaşın maçlarını verecekti diye biliyorum ben star tv. bi olay vardı bunlar ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Galiba haftada tek maç starda, yarın Manu-Milan'ı verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 evet tek maç starda ama bu sefer mallık yapmayın Milan maçını verecekler R.Madrid-Lyon maçından daha zevkli olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bu haftayı kurtardık da haftaya Chelsea - Inter maçını vermezlerse o zaman ayvayı yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vermesi lazım yoksa sıkıntı olur uefa'nın yayıncı kuruluşlara şartı çok önemli 1 maç vermek zorunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ne çaktı runi bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar