nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bi gun o kızdan ayrılacaksın o zaman işte acıyacaksın su actıgın baslıga bile vakit kaybetmisim bu kız yuzunden cigeri 5 para etmez karaktersiz adamlarla muhattap oldum,dusundum,beynim kalori yaktı bosuna falan diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 magandalığa gerek yok. kıza ağırlığını koyamıyorsa şiddete başvurması çok acizce bence kızla acık acık konussun ben bu tiple arkadaslık yapmanı ıstemıyorum diye yoksa benı kaybedersın dıye blöfte yapsa olur yanı. zaten sevıyosa bırakır meriçi sevmiyosada çokta tın senı ıstemeyenı sende isteme abi gururunu kurtarrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi öyle ama sen aşırı tepki göstermezsen de kız kendisi meriçi çözerse sende kalacaktır. ayrılık olmayacak kız tecrübe edinecek daha güzel bir sevgili olacak = profit sen kızın üstüne gidersen senden uzaklaşır her türlü meriç wins. o yüzden kızı rahat bırakmak eğer kızı çok seviyorsan ve değer veriyorsan, ayrıldığında çok üzüleceksen en güzel seçenek. gideceği varsa yine gider. bırak sen onu ittin diye gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 "bak buna rağmen peşimde dolananda var, ne güzelim, sexiyim çarpıcıyım diye ego şişirmekle meşgul." said: e biz erkekler de ne güzel sadece bize sadık sevgilimiz var diye ego şişirmiyor muyuz? ayrıca laflarına dikkat et babamın oğlu değilsin mal şu bu akıllı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 cok iyimsersin sen bir erkeksin dusun sana gizliden yazan ama yazmıyo gibi davranan bir kız var anlamaz mısın? anlamamak icin mal olman gerek kız da mutlaka biliyordur fakat iyi cocuk felan deyip gecistiriyordur ya da kendine dahi yalan soyleyebilecek bi tiptir egosu soz konusu oldu mu merici olan kızdan hayır gelmez dedigim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 İstersen dikkatli oku, kıza veya sana mal demedim, şu ana dek o derece mal biri hiç görmedim dedim, yani seninki mal değil, gayet rahat anlıyor adamın amacını dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi çocuk kıza yazıyorsa kızın ne suçu var? bırak yazsın kendi halinde, hatta kız sömürsün gerekirse, o mal meriç kendini kullandırtmaya razıysa. sen trip atarak kıza huzur vermezsen huzuru başkasına arar. sen huzur verirsen bin tane meriç gelse yine sende kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 oha daha kötü demek istemem yan cebime yapıyo eyvah eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 boyle dusunuyorsan diyecek bir seyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 benımde meriçlerim var :D ama ya olay kendisinde bitiyor ınsanın. meriçi sevgiliyle yüz göz ettirmiceksin. herkes mutlu mesut... ayrıca her meriç yavşayacak diyede bi kaide yok. o cesareti kız/erkek verir meriçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bağa mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 valla ben kız olsam meriçleri deli gibi sömürürdüm. ben sevgilimi seviyorsam onda huzur buluyorsam bu mal beni sevmiş bana hizmet etmek istiyor, yoklamada benim yerime imza atıyor ne yapayım. kovayım mı adamı yanımdan. yeterince uzak tutarım kendimden. dolansın dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben kız olsam ilk meriçlere verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Sonuç: kadınlar şeytandır dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben kız olsam gösterip vermezdim sürünsün it herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ATTENTİON WHORE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 @paspatur ohooooo sen kız olsan kusura bakmada abi salak olurmussun derim cünkü meriçe verirsen eğer meriçlik yapmaz görevini kaybeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BabacumMostors said: ATTENTİON WHORE! daha dur o seviyeye gelmedik inmesin garbıça hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şimdi geldik daylandan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 AHAHAHA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 oo sabahtan beri millet trolluyor ben yapmıs oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 valla ben dediğim taktiği yapacağım. şu an için de çok başarılı gibi. evet içimde az da olsa huzursuzluk var ama 3 günlük adam yüzünden sevgilimle aramı açmak istemiyorum. gideceği varsa gider zincirle tutamam zaten. ama hafif de olsa arada tepkimi koyarım kararı o verir. başarılı olursam yazarım buraya sdgjnsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 doğru taktik bence, devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fistan said: çocugu döv kızı da bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Buyse said: abi çocuk kıza yazıyorsa kızın ne suçu var? bırak yazsın kendi halinde, hatta kız sömürsün gerekirse, o mal meriç kendini kullandırtmaya razıysa. Şimdi kız piyasasında aslında adamın değeri artıyor, yani sen/kız adamı kullanıyor olarak düşünsende, aslında adam kızla çıkamasa bile, başka kızlarla şansı artıyor, sonra o başka kızlardan biriyle çıkınca, bu sefer meriçlik yaptığı kıza olan ilgi azalıyor. O ana dek mutlu bir şekilde ego şişiren kız, gazdan mahrum kalınca, bu sefer o adama asılmaya başlıyor, kaybettiği ilgiyi tekrar kazanmak için, bilinçsizce. E sonrada malum herkesin bildiği meriç erkek ve elden giden kız sendromları oluşuyor. Ve bir kızdan ilgi görmeyen meriç kişisinin meriçsel durumu asla uzun sürmez, meriçliğin sürmesi kızın tavırlarına bağlıdır. Yüz bulmayan adam boşa vakit harcamaz asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar