nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Merhabalar Net cafe acıyorum allah nasip ederse bu hafta ici yarın dükkan bakıcagım (anadolu yakası maltepe istanbulda) bildiginz güsel bir dükkan varmı işlek bölgede?[hline]+ Arqas Staff E-Mail:[email protected] İcq:730402 Raporsuz DeLi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 netcafe açacak kadar para cebindeyse hiçbir iş yapmana gerek yok[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 sanki o para sonsuza dek cebinde kalacak... adam iş için dükkan arıyorum demiş,nabıyım dememiş dimi? Nicoteen üsküdar taraflarında işler bir yer bulabilrsen iyi olur yada sultanahmet taraflarında(turistler bol :P)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Yok şaka degil para bankada eriyip gidicek hergun cekıyoruz bitio yani erimesin benımde bir işim olsun istiyorum yatırım amaçlı iyi maltepe sitelerde bakıcagım bugun bakalım[hline]Arqas Staff Arqas Uo Shard Açılmıştır E-Mail:[email protected] İcq:730402 Raporsuz DeLi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Gel burda aç net cafe, harbi hiç görmedim. Görenlerde rezalet diyor, insanlar efendi efendi email filan atıp, net gazeteleri filan okuyormuş. Buraya kaos lazım azıcık. Şaka bir yana, umarım yatırımının karşılığını alırsın. Arlooax The Elven Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Teşşekürler Arlooax Vallaha Dükkan Bakacagım Bugün Dedigim Gibi Allah Kısmet Ederse Hemen Tutup Pcleri Koymayı Düşünüyorum... Allahdan Hayırlısı...[hline]Arqas Staff Arqas Uo Shard Açılmıştır E-Mail:[email protected] İcq:730402 *!Etrafa Deli Gözüyle ßakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Hadi hayırlısı Nicotinee, toplanır basarız kafeyi artık. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 artık net cafelerin para kazanması için gerçekten iyi olmaları gerek :) insanları alıştıkları yerden kendi yerine alıştırcan...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 piyasada tutnacak ortanın biraz iyisi bir cafe açmak min 55 milyar civarı bir para gerekitiriyor ki bu iyimser bir tahmin ayrıcana risk büyük.paranın aylık getirisi ise 2 milyarın üstünde[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 oy oy netcafe açarsın iki gün sona batarsın kazancı sandıgın gibi büyük deil. en az 20 bilgisayarla çalışırsan ve bi saatliğinede olsa tüm makinaları full görürsen ozmn ancak kazanırsın.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 güzel ve karlı bi iş net cafe açmak ancak yatırımını kısa sürede çıkarmayı unut iyi yatırım istiyor adam gibi bi kafe açarsan ve ortamı seviyeli tutarsan karlı çıkarsın[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 arcane nesi güzel nesi karlı ya? dalga mı geçiyosun. net cafe yapılacak en son yatırımdır.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 netcafe ile uğraşılmaz. Ona yatırcağın parayı faize yatırsan malum türkiyede faizler %50 den aşşa düşmez katlarda katlarsın 3-4 senede 5 netcafe açacak para biriktirirsin.[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bahçeşehirde aç,sadece bir tane internet cafe var oda saati 2,5 milyon kazık ötesi hem bilgisyarların bitek cs çalıştırsa yeter saatini 1,5 milyon yap riva tnt2 32 mb,p3 500,64ddr ram,bide 3-4 ekstra fan takarsın 3 ayda bilgisyarların parasını çıkarırsın ama hep çoluk çocuk gelir o ayrı bi konu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 lol bu adamın net cafe'sini tahmin edemiyorum ama milletvekili, bakan falan olmasından daha iyi tabiiki bu şekilde kimseye zararı dokunmaz müşterilerinden başka en azından[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: nicotinee, 30 April 2003 08:53 tarihinde demiş ki: Teşşekürler Arlooax Vallaha Dükkan Bakacagım Bugün Dedigim Gibi Allah Kısmet Ederse Hemen Tutup Pcleri Koymayı Düşünüyorum... Allahdan Hayırlısı...[hline]Arqas Staff Arqas Uo Shard Açılmıştır E-Mail:[email protected] İcq:730402 *!Etrafa Deli Gözüyle ßakar* alahtan bişey beklersen işin zor dostum sana söyleyim kendi çabalarınla yap bişeyler. bu arada sana kolay gelsin inşallah başarılı olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 eskiden her gece tanrıdan bana bir bisiklet vermesini dilerdim. Biraz büyüyünce tanrı insan ilişkisinin böyle olmadığını farkettim.Bundan sonra kendime bir bisiklet çaldıktan sonra artık her gece tanrıdan günahlarımı affetmesini dilemeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: DoGMeaT, 30 April 2003 17:50 tarihinde demiş ki: bahçeşehirde aç,sadece bir tane internet cafe var oda saati 2,5 milyon kazık ötesi hem bilgisyarların bitek cs çalıştırsa yeter saatini 1,5 milyon yap riva tnt2 32 mb,p3 500,64ddr ram,bide 3-4 ekstra fan takarsın 3 ayda bilgisyarların parasını çıkarırsın ama hep çoluk çocuk gelir o ayrı bi konu[hline] bir haftada batarsın hatta 24 saatte[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Şu anda arkadaşlarım 3 tane net kafesi bulunmakta ve bir tanesi 99 yılından kalma. Diğerlerinin durumu çok kötü 4 ay kadar öncesi etrafta hiç net cafe olmadığı için açtığı cafenin yanında tam 4 tane daha açıldı. Şu anda netcafe yapılacak en son işlerin başında geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Eğer sermayen iyiyse net kafe işi hala çok karlı ama en azından 100 bilgisayar atabileceksin ve merkezi bir yerde olacak. Bu da para demek oluyor. Eskisi gibi 20-25 bilgisayarlı kafeler ise artık para yapmıyor çünkü ortam olmadığı için insanlar gitmiyor. Eskiden az kafe olduğu için herkes çok kar ediyodu ama bu kârdan payını almak isteyenlerin açtığı yüzlerce kafe geliri bölünce artık eski para kazanılamıyor. Ama gene de açacam dersen büyük dersanelerin olduğu bir yeri merkez seç. Bakırköyde Fen Bilimleri, MEF, Final falan hep birbirine baya yakın mesela. 100-150 de bilgisayar at böylece paraya para demessin ama küçük yatırımlarla zor :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Kolay gelsin... Ticaret aşırı sevdiğim bir kavram.. Umarım sorun yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 yazma...[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 nicotinee ne yazış adamsın ya yazışşş al bunla yaz bari[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Hmm. Net cafe işi yaparken kuracagin yer de çok önemli.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Gel Eskişehire burda kur :) Biz burda ne çileler çekiyoruz kuyrukta beklemekten. İstasyonun oralarda bir dükkan bulursan işi götürürsün bizim burda. Bizim burda tren istasyonunun etrafında Apex, Es-net, Neon gibi 100+ bilgisayar bulunan yerler var ama genelde sıra oluyor. Yani buraya açarsan büyük ihtimal bu sıraları kendine toplarsın :) Ama Eskişehire gelmen gerekli :)[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar