Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Hangi bölüme açacağımı bilemedim, sanırım burası konu itibariyle uygun. Yangın & Güvenlik sektöründe faaliyet gösteren firmamıza, Teknik Destek Mühendisi arıyoruz. Teknik Servis Departmanımız için çok iyi derecede İngilizce bilen, LAN/WAN, TCP/IP ve işletim sistemleri konularında bilgili, deneyimli ve sertifika sahibi, bina otomasyon, CCTV, kartlı geçiş, yangın algılama ve güvenlik sistemleri kapsamında kullanılan ürünlerin testlerini yapacak, teknik destek verecek, dökümantasyon hazırlayacak, uzmanlık alanlarıyla ilgili olarak üretici firmalarla teknik destek ilişkilerini yürütecek, kurulu sistemlerin kullanıcı ve şirketiçi teknik eğitimlerini verecek Elektrik/Elektronik Mühendisi. İlanı, bu linkten görüntüleyebilirsiniz. Firma ile ilgili bilgi veya başvurularınız için Özel Mesaj üzerinden görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 mayış ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ÖM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Şehir, adres vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Evime yakinsa, maasi da guzelse geleyim ben =P edit : yalniz bahsi gecen islerin bazilari fena sikici ic bunaltici isler. ona gore o da IT bu da IT diyerek bas vurmayin bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 turkiyede maas saklama olayina da hastayim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 IT degil zaten aslinda, elektrik muhendisi isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BioHazarD said: turkiyede maas saklama olayina da hastayim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Yangın güvenlik sistemi ile LAN/WAN ne alaka ya, her işi yapıcak anlaşılan türk usülü. Firma adı neden gizli merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Afedersiniz ama, hiçbir bilgin olmadan burada gelip cahilliğini kanıtlamak için çok mu uğraştın? İlanın linki ve firmanın detaylı açıklaması da var ayrıca. Sırf mesaj yazmak için yazıyorsunuz bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar