tnkt Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 en geç 11 nisanda askerim ona göre bi maç ayarlayın artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bizim okul maçı yüzde 99 yalan olur yani ben de gelirim. kaç kişi olduk bir yazalım bakalım. balon da çok büyük bir ihtimalle gelecek. edit: holy'nin son mesajından itibaren 8 kişi saydım ama bir teyitleyin: Holy Batuhan Babacum tnkt Konn Zaugna (dans pratiği olmazsa) Pha (Zaugna'ya fırça attığına göre geleceği anlamını çıkardım.) balon (dün akşam konuştum haberler iyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 tamam 2 kişi daha çıkar mı acaba? üstünü tamamlarız da en azından bi 10 kişi olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Beni unutmuşsun.İki post yukarı bakarsan hatırlarsın.Ayıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ben yanımda +1 getirebilirim.Bi arkadaş var ne zamandır oynamak istiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ne zamana koyuyosunuz bu maçı? hangi güne ayarlanıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 cumartesi canıms. hakan da gelirse 11 ediyoruz. alıyorum o zaman sahayı yarın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 al al. veriyim ayağını eline yiğit dhadfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben de gelebilirim kesin olarak söylerim yarın filan ama %90 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 saate bağlı olarak ben de gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 muhabbete gelebilirim.. hatta kaleci eksikse falan kaleye de gecebilirim ama sisman sakat ve antremansızım bilginize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bu hafta ben yalanım haftasonu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 saatine göre gelebilir ya da gelemiyebilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Holy 5-6 demişti. Bence o sahayı alsın ya indirimli oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 @wishmaster: abi böyle birşey yazmışsın buradan maça geleceğin anlamını çıkaramadım kusura bakma fsdds Wishmaster said: O maç pepeleksel sayılmaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben de gelirim herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kendere golüm var. ya da yiğit e golüm olsun, farketmez. iki kaleye birden de atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben de belirsizim şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 iki kaleye birden gol atmak beni herkesten ayıran bir olay seren, ortak olmazsan sevinirim ajkshfsad. ben %95 geliyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Holy Kaspar Batuhan_BJK BABAKAM Zaugna Fizban Wishmaster Wishmaster Khelben Mulgear Konn Yankı ve Saygın geliyo mu emin değilim, sorucam. Onun dışında 1 kişi daha yer var sanırım. balon kesinleştirirsen seni alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bende gelirim yer olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Tamam o zaman 14 ediyoruz saygın ve yankı da gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yaz anasını satim gelcem. 2 kez yazmışsın wish'i bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ya da bitch of bat yazmış önce, o gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ben +1 getiriyorum o yüzden 2 kez yazmış beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar