BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Bu dolmus kuyrugu ne kadikoydeki pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ALDIK AKILLARINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 saha büyük olduğundan yorucu olsa da güzel maç oldu. ayaklarınıza sağlık. maçtan sonra heyecanlı anlar yaşadım o yorgunlukla. 19.57 de 150 metre falan varken indim dolmuştan, o kadar yolu koştum ve son saniyede bindim deniz otobüsüne. 1 saat boş boş bekliycektim az kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 oha helal abi iyi yetişmişsin, o zaman diliminde de iskeleye o depar acı olmuş ama başarılı :P Ayaklarınıza sağlık , ben çok eğlendim. hatta en eğlendim pati maçı oldu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hayatım gözlerimin önünden geçti olm koşarken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Holy said: ALDIK AKILLARINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yetemedik. fena maç olmadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 maçta güzeldi muhabbette geyikte ama hava da biraz az rüzgar olsa daha iyi olurdu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 lan ne kadar hamlamışım, öldüm bittim maçta yavaş yavaş toparlarım, güzel maçtı son anda yetişen rakibe vermedik maçı hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 4-0 geriye düştük bi "noluyo lan?!" olduk. Oyunu geç oturtabildik. 7-2 geriye düştükten sonra 7-6'ya kadar yüklendik ama süre bitti :) uzasa öne geçebilirdik. Güzel maç oldu. Bariz bir dengesizlik göze batmadı.Tekrar edelim yakın zamanda.Havalar da iyice güzelleşecek. Çok fazla ısınmadan tam bahar havasında bir dizi maç yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 süre uzun olsaydı farkı açıcaktık allahtan maç bitti de tek farkla yenildik diyebiliyosunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 nereye farki aciyordunuz lan?? sss alooo!! -ilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Belli olmazdı ya =)az gol de kaçırmadık saçma sapan harcadık atakları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Hadi haftaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 açıyoduk olm farkı sen de bug bulmuştuk onu kullancaktık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dreagloth said: Hadi haftaya.. sercan korktuğun başına geldi olm diyodun ya bu hafta oynayıp haftaya gelemessen fln diye=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 İldeniz'e yüklenmeyelim pls. Vakabayaşiden sonra ildeniz gelir benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 birisi çizgi kahraman birisi gönüllerin kahramanı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Sen kork, arkadaşlığımı bitiririm dedim, sana, evet bunu dedim, demedin diyemezsin. Hatta yazdım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Wishmaster said: İldeniz'e yüklenmeyelim pls. Vakabayaşiden sonra ildeniz gelir benim için. gozumsun -ilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 editlerim hatta silerim=p haftaya maç olursa varım ben cumartesi-pazar farketmez ama şöyle birşey diyeyim, eğer hala hafif hasta şekilde olursam ve hava kötü olursa gelemem diğer türlü varım maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bahaneler bahaneler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Holy said: ALDIK AKILLARINI ZAAAAAAAAAAA Senin aklını aldılar olum, yedin ağzına topu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 aldın mı cevabını yiğit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar