balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 gel abi ya, bir yılmaz vural kesilirsin falan böyle sahaya girer oyuncunun kıçına tekme atarsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 herkesin kıçına tekme atma ama bazılarının canı daha fazla acıyabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sadece arda nın kıcına tekme atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 @balon: abi senin eve yakınsa caddenin üzerinde karşılıklı mcdonalds ve burgerking var ya(yanlarında boyner var) orada buluşalım; 4'e veya dolmuşa atlar gideriz. eğer uygunsa saat 15:30da orada olalım. evi oraya yakın olan varsa da gelir bizimle. eğer orası uzak dersen senin bağdat caddesi üzerindeki izdüşümünü söyle ona göre birşey yaparız ben seni yoldan alırım vs. ayrıca ben bizim takımda solda oynamayı düşünüyorum. geçen maç çok şahsi oynamıştım ama bu maç öyle olmicam inşallah :) iyi tek top yaparım ona göre haberiniz olsun. top bana gelince savunmanın arkasına koşular yapın. onun dışında soldan kornerler benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ahahah yılmaz vural'ın "sevinmeyin lan!" tepkisi :D "ve işte teknik heyetin gol sevinci.." aman abi.adamdan küçük ebatlı bi dijital fotoğraf makinesi kadar kıl çıkmış,yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 screwy said: benim dısımda izlemeye giden yokmu lan tek basıma kalmıyım sdf =)) abi cavanagh izleyiciydi oyunculuğa terfi etti, QoS gelecekti de forumu bıraktı galiba dün akşam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 @batu : benim izdüşümüm divanın orası da ortamızda buluşalım abi olur. 15.30 boyner mcdonalds oralar falan işte ozaman. o ışıklar. Gelen arkadaşlar olursa haber de etsin gideriz beraberce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Batuhan_BJK said: screwy said: benim dısımda izlemeye giden yokmu lan tek basıma kalmıyım sdf =)) abi cavanagh izleyiciydi oyunculuğa terfi etti, QoS gelecekti de forumu bıraktı galiba dün akşam :)ece gelmiycekmis.. ondan mutevellit suan ben de satabilirim yalnız halı saha macı izlemek bayık bi aktivite cunku ehuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 tamamdır abi. var mı başka erenköy, bostancı, suadiye civarında oturan? varsa haber etsin. saat 15:30da ben ışıkların oradayım abi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Göztepe kavşağı, göztepe BP, sonra o yoldan aşağıya kaptırıp sahaya gideceğim. Yol üstünde alabileceğim kimse varsa öm ya da msnden haberleşelim 1 saat içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 arda msn ine baksana lan! edit:ece belki gelebilir mis ben de facebook status umu belkiye cekiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben kendimi iyi hissediyorum su an gözlük dısında oynamama engel bişey yok satan olursa balon tahada telefonum var haber verin 30 dk ya gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bu arada top alındı mı? Holy alacaktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 msn'de cevap vermiyor kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Maç yapıyomusunuz lo bugün? okumadım üstte yazanları üşendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 evet maç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 tamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 subzero da gelsin ben de geliyim 9v9 olsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 batu 15.30 gibi oradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Döner bıçaklarıyla gelelim ağbi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 metrobüsle geliyoruz kan almaya geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Akşamdan hazırladık geliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 balon said: batu 15.30 gibi oradayım. aynen abi ben de çıkıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Batuhan_BJK said: screwy said: benim dısımda izlemeye giden yokmu lan tek basıma kalmıyım sdf =)) abi cavanagh izleyiciydi oyunculuğa terfi etti, QoS gelecekti de forumu bıraktı galiba dün akşam :) formasını bırakmadı diyelim biz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Şimdi çıkıp kadıköye iniyorum top almaya, ordan gelicem. Güvenç kadıköyden direk gelirim ben ya kasmıyım o kadar yolu geri gitmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar