cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dreagloth said: Eğer bu hafta oynayıpta önümüzdeki hafta oynayamayacak duruma gelirsen bir şekilde, ilişkimiz biter argadaşım. bakçaz işte olm bu hafta test ediyoz hazırmıyım diye=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 güvenç iyi düşün abi, linderoth talihsizliği var sende bu aralar, gelip aids falan kapmayasın, korkuyorum valla ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fena yağ bağladım be öncü bi yerden başlamam lazım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 BabacumMostors said: abi maçı komple iptal ediyorum gidipkendimoynayacğaım.. tek başıma topla sahanın bir ucundan ötejiucuna koşupsonra santrada piknik yapacağım.. isteyen pikniğe gelebilir yapay çimde uzun eşşek fln oynarız mangal falan yapıcaksan gelirim kesin.orda ortada sıçan oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 cavanagh said: oynayasımvar, akşam konuşuruz okuldayım da şimdi ama büyük ihtimalle oynarım zaugna ve fizbana gol sevinci yapçam dsafs bak bişey olur sora bence 1 hafta daha dinlen sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bize girersin işte.Tam da ihtiyacımız olan kan..Pas dağıtabilecek biri. :O Tabi savunma falan yapmayacaksın o da var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 noldu şimdi kim geliyo kim gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 herkes geliyo olm =P mr.bomb hala haber vermedi, okulda da göremedim bugün. dışardan adam bulmaya çalışırım ama berk zorlanmak istemiyorsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben gelicem büyük ihtimalle yani olurda yarın kendimi kötü hissedersem oynayamam ama sanmıyorum öyle birşey olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 şimdi çıkıcam evden, cüzdanımı okulda unutmuşum onu almaya gidiyom, ehliyet, kimlik, okul kimliği, banka kartı fln filan offf gece gece üşendim de almam lazım=/ gece daha net yazarım gelip gelmeyeceğimi, ona göre adam ayarlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tolga gerekirse adam ulabileceğini söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Dayılar maç kaçtaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Holy said: dışardan adam bulmaya çalışırım ama berk zorlanmak istemiyorsa :Psorun değil zorlarız berk'i elimizden geldiğince ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 5-6. bir de kaç milyar vericez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ha bi de 8 lira alıyorum sizden bu hafta canlarım, haftaya cillop gibi gıcır gıcır topla geliyorum sahaya. uygun mudur herkese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 4 lira saha 4 lira top için alıcam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Öncü'den oyuncu olarak bomba performans bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi öyle birşey yapacaksan topu alıp gelsen olmaz mı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 16 kişi 4 lira verse 64 lira eder abi,hangi top o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Wishmaster said: 16 kişi 4 lira verse 64 lira eder abi,hangi top o :D cebe para getiren top :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Holynin paraya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 top alma olayı varsa bu maçtan önce alınsa ne de güzel olur ha, dandik topa kalmayalım orda. toplarız zaten maçta illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ben de aynen Öncü bizim savunmayı toparlar, ama saha güzel beyler her hafta oynuyoruz biz yanlız biraz yorulcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Her hafta oynadığına göre sende kondisyon tavandır. Yaşadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar