BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fizban bizden olsun evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ben bakırköyden geldiğim için hiç bilmiyorum karşı tarafı. deniz otobüsüyle geliyorum, ne tür bi vasıta ile gelebilirim sahaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kadıköy'de in abi deniz otobüsüyle, sarı dolmuşlar var kadıköy-bostancı, göztepe ışıklar ya da tahran lisesi varmış orada ineceğim ben de, görürsün sahayı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 4 numara ya da 16 numara gibi sahil yolundan giden iett otobüslerini de kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yada kırmızı pabuçlarının topuklarını 3 kere vurup "eve ghitmek istiyorum" diye 3 kere tekrarla.. dorothy de işe yaramıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 3 sünnet doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bizim takımda bizim takımı beğenenler varsa sorun yok heralde.. ben bitchofbat nasıl kaleci bilmiyorum, batuhan'ı da gördüm mü hiç hatırlamıyorum. lakin rakip takım iyii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Sixoms defans oynarsa yetebilirsiniz, yoksa hüsran olur sizin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 benim yerime adam bulabilirseniz yarına kadar o oynıyabilir mi? hasta oldum olucam gibi he ama bulamazsanız çatır çatır gelir oynarım orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fizban said: bizim takımda bizim takımı beğenenler varsa sorun yok heralde.. ben bitchofbat nasıl kaleci bilmiyorum, batuhan'ı da gördüm mü hiç hatırlamıyorum. lakin rakip takım iyii. bir kere oynadık zaten sanırsam, ondada aynı takımdaydık diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hadi yaw, ne zaman acaba ? du bakayım gecmisi karıstırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 biç o'bat nasıl kötü inanamazsın=/ arda ölmezse bi dahaki maçı da orada yapalım nasılmış bakalım ben de olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi durumum cumartesi sabahı netlik kazanır, her halükarda yedekte bir kişi bulundurun, gribim bugün daha iyi hissediyorum da yarın ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 herkes satışçı yahu yarın yetişebileceğimi bilsem gelcem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 satmayın yahu, 8v7 7v7 falan o sahada oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 eger bulabilirseniz dedim ben bulamazsanız oynarım lenslerim de bitmiş (zaten yılda 2 kere 10ar tane alıyorum) bakalım yarına yetişir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben mr.bomb'a söyledim her ihtimale karşı, haber bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Satış yapmayın ya :) yarin hava guzel olacak,alacaginiz pozitif sosyal enerji de iyileşmenizi hizlandiracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ahaha alıcagım daha çok kolum bacagım olucak elime ama gelirim adam bulamadıgınız taktirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Koşmazsın fazla ya..Hem rakip defanssın.Kosmazsin yani.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ben oyniimmi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 oynayacaksan ciddi benim yerime oyna. fakese oynarım sizi mi kırıcam, pazartesi sınavım var artı hastalık hali artı pazartesi iş eğitimi de batsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 oynayasımvar, akşam konuşuruz okuldayım da şimdi ama büyük ihtimalle oynarım zaugna ve fizbana gol sevinci yapçam dsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Eğer bu hafta oynayıpta önümüzdeki hafta oynayamayacak duruma gelirsen bir şekilde, ilişkimiz biter argadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi maçı komple iptal ediyorum gidipkendimoynayacğaım.. tek başıma topla sahanın bir ucundan ötejiucuna koşupsonra santrada piknik yapacağım.. isteyen pikniğe gelebilir yapay çimde uzun eşşek fln oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar