poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 arkadaşlar burning legion alliance charımı (human) horde yapıcam ama kararsız kaldım race konusunda undead yapsam racialı çok işime yarar gibi geliyo ama arkadaşlar orc yap falan dedi kafam karıştı. 3v3 2v2 arena yapıcam sadece arms warrior. pve umrmda degil. fikri olan varsa.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 orc - ap trinketi troll - haste trinketi tauren - hp trinketi ud - lock,pri ve warrlara karsi fazladan pvp trinketi ama bu benim fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aktardım charı bekliyorum öyle kararsız kaldım... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 warrior isen yap orc da karizma bonusun olsun. kasma racial diye. eglencesine rp sine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 undead olsam misal racialı kullanınca trinkette cd ye giriyomu ? cok önemli bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 pvp trinketi ile ud racialı aynı cdyi paylasmıyo hatta 1 rogue pvp videosunda(unmercey 6 encore) da 1 iddia var ne kadar dogru bilmiyorum will of forsakenla pvp trinketi aynı anda kullanıldıgında cok kısa 1 sure icin immunity veriyo diye ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ne ud'si ya? tauren ya da orc ol ki orc ol hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Raciallara bakmayın, Cataclysm ile değişecek hepsiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 undead açtm =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 trinket ve wotf shared cooldown. geçmiş olsun. çöp racial. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 racialı kullanırım trinketede sağlam bişey buluruz . iyimser mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 trinketle racial shared cd LOL tamam oyunu 2 aydir oynamıyorum ama o kadarıda ayıp dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 butun raciallar pasif olmali kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Racialleri boşver hangisi ile daha mutlu hissediyorsan onunla oyna hakkaten. Taurenin HP bonusuda baya onemli arena için. Undead 1 dakikada 1 trinket açabilirsin gibi birşey demek Orc stun resist, AP ve goruntusu guzel Amaonemli olan oynayan sen olacagına gore senin neden zevk alacagın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 poopla said: racialı kullanırım trinketede sağlam bişey buluruz . iyimser mod racial'ı kullanı trinketi 45 saniye sonra sağlam bişeye kullanırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ne trinketi olursa olsun cd mi koyuyo ya ? yok artık çöp resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Lynseth said: pvp trinketi ile ud racialı aynı cdyi paylasmıyo hatta 1 rogue pvp videosunda(unmercey 6 encore) da 1 iddia var ne kadar dogru bilmiyorum will of forsakenla pvp trinketi aynı anda kullanıldıgında cok kısa 1 sure icin immunity veriyo diye ama... ya çok sağlam troll ya da en son vanilla'da oynamış arkadaş edit: yazmış iki ay önce oynadım en son diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ircinizi satmayin denmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bütün flight masterlar açılmış oyundaki =) 73 lvldm şmdi aynı mekanların horde questlerini falan yapıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 şimdi bu faction changede atıyorum troll hatun prisin faction change yapınca mesela dwarf pri olacaksın ama erkek yapabiliomusun? yani arada cinsiyetide değiştirebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Evet degistirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar