toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Senelerdir başımın belası olan kepeklerden kurtulmanın bir yolunu arıyorum. Clear kullandım en son, bi fayda etmedi. Ondan önce de Elidor kullanmıştım. Ondan öncesini hatırlamıyorum şu anda. Ne yapabilirim? Aynı sorundan müzdarip olmuş ve çözüm üretmiş olan patiler yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 head and shoulders kullanıyorum, memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 nizoral ketoral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ZaugnaKhaldun said: head and shoulders kullanıyorum, memnunum baş parmak dik yumruk sıkılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 (tu) kükürt sabunu (tu) Kepeğim yok dolayısıyla denemedim ama duymuştum işe yarıyomuş falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 head & shoulders (tu) iclerinde en ise yarayani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hergun sabah kalkinca yikican ilik suyla kafani. sampuan etkisiz eleman kaliyo berisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 heden şoldırs baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 üstteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 paspatur said: ZaugnaKhaldun said: head and shoulders kullanıyorum, memnunum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Fistan said: nizoral ketoral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Fistan said: nizoral özellikle ketoral Edit: Fistanı alıntılamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Kepek için Nizoral gibi ketokonazol içerikli şampuanları öneriyorlar ama nedense kepek sorunum yokken Nizoral kullanmaya başladıktan sonra saçımda kepek olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sebamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 head & shoulders deniyim bi o zaman. tenk yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kepek egzamadan mı kaynaklanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yok cüzzamdan kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 saç derisinin kanser olmasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 clear for men kullanıyorum yıllardır. h&s da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 o kadar şampuan içinde kepeğimi çat diye kesen şampuan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ketoral kesiyor ama sanki döküyor gibi. Am en iyi neticeyi clear for men den aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sedolin ve nizoral. her eczanede bulabilirsin bu ikisini fazlada pahalı değiller. bende çok fena kepek ve yağlanma sorunu vardı. bu ikisini kullanmaya başladığımdan beri gözle görülür bi iyileşme oldu hatta şu an kepek oranım yüzde 3 4 fln yani. nasıl kullanıcağına gelince; sedolini normal şampuan gibi kullanıcaksın her yıkamada 2 ay boyunca. 2. ayın sonunda bırakıp eski şampuanına dönersin. kepeklenme tekrar başlar ise sedolinede tekrar başlarsın. nizorali ise haftada 2 defa kullanıcaksın. kafanı şampuanınla yıkadıktan sonra nizorali eline döküp el masajıyla saçlarına yayıp 5 dakika bekletiyosun. 5 dakika sonra bir güzel durulayıp işi bitiriyosun ;) kepek sorunu yüzünden cildiyeciye gitmiştim ben.bu tedaviyi uygulamaya başladığımdan beri no problem (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 head & shoulders bayaa iyi.bende de çok işe yaramıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 throine said: head & shoulders (tu) iclerinde en ise yarayani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hayatımda kullandığım en iyi şampuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar