Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kepek şampuanı tavsiyesi

toggie

Öne çıkan mesajlar

Senelerdir başımın belası olan kepeklerden kurtulmanın bir yolunu arıyorum. Clear kullandım en son, bi fayda etmedi. Ondan önce de Elidor kullanmıştım. Ondan öncesini hatırlamıyorum şu anda.

Ne yapabilirim? Aynı sorundan müzdarip olmuş ve çözüm üretmiş olan patiler yardım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

sedolin ve nizoral. her eczanede bulabilirsin bu ikisini fazlada pahalı değiller. bende çok fena kepek ve yağlanma sorunu vardı. bu ikisini kullanmaya başladığımdan beri gözle görülür bi iyileşme oldu hatta şu an kepek oranım yüzde 3 4 fln yani. nasıl kullanıcağına gelince; sedolini normal şampuan gibi kullanıcaksın her yıkamada 2 ay boyunca. 2. ayın sonunda bırakıp eski şampuanına dönersin. kepeklenme tekrar başlar ise sedolinede tekrar başlarsın. nizorali ise haftada 2 defa kullanıcaksın. kafanı şampuanınla yıkadıktan sonra nizorali eline döküp el masajıyla saçlarına yayıp 5 dakika bekletiyosun. 5 dakika sonra bir güzel durulayıp işi bitiriyosun ;) kepek sorunu yüzünden cildiyeciye gitmiştim ben.bu tedaviyi uygulamaya başladığımdan beri no problem (y)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...