toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Şu anda almak üzereyim 2gb mavi olanından. Spor yaparken ve seyehat ederken falan dinlemek icin alıyorum. Küçük olması o açıdan hoşuma gitti. Şirin de bi alet. Tek sıkıntım kontrollerin kulaklıktan olması. Acaba kulaklık bozuldugunda ne yapıcam? Orijinalleri türkiye'de var mı yok mu bilmiyorum. Varsa ne kadar fiyatları? Alet şu. http://store.bilkom.com.tr/images/products/10120l.jpg
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kulakligi kolay kolay bozulmaz, yenisi cok pahali turkiyede http://www.sanalmarketim.com/urun/90e74af3852e57e3db03e432a4a4df89/APPLE-Kumanda-ve-Mikrofonlu-iPod/-iPhone-Kulakligi adresinde
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 oha. neyse bozulmaz diyosan oyledir. bozulursa diye her ihtimale karsı avrupadan alırım ben o zaman. ingiltere'de yarı fiyatına nerdeyse simdi baktım. almanya'da falan daha da ucuzdur.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 avrupa fiyati 29 euro sanirim. hatta almanya'da 25 euroymus.. http://store.apple.com/de/product/MB770G/A?fnode=MTY1NDA1MA&mco=MTY5ODUzNTI bozulmaz diyorum ama ben iphone kulakliklarini bozmayi basardim =) telefon duserken kulakliktan yakaladim, baglanti yerinde temassizlik oldu. gidince degistirdiler, fakat turkiyedeki musteri hizmetlerinin durumu asikar. o yuzden ona guvenme ;)
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 londra'da 22 pound yahu. baktım bozulmaya musait alırım bi tane. neyse alet konusunda kimsenin sikayeti yok herelde. soyle tshirtün kenarına taktırım kosarken dinlicem alt tarafı zaten. eyv.
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu var bende memnunum tavsiye ederim. Spor icin birebir
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 süper olmuş yenisi. bende bu var artık shuffle lık yanı kalmadı.. kaset çalar gibi duruo yenisinin yanında
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ipod shuffle ım bozuldu :S ne bilgisayar tanıyor ne de başka birşey yapabiliyorum, açınca sürekli ışığı yanık kalıyor. daha düzelmicek heralde
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 en iyisi apple store ve ya apple şubelerine sormaktır çözüm.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 alperozg said: efsane bi alet bu bende de var sarji bi hafta fln gidiyor
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 gecti elime dün sabah. iki gündür dinliyorum valla tshirtüme tutturdum. cok tatlı alet, tavsiye ederim :)
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 onun bilekliği falan var böyle dirseğe geçirebiliosn falan ondan alırsan çok memnun kalırsın kablo falan dokunmadığından rahat ediosn. 3 renk ayrı ayrı aynı kutuda .
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 çok üzgünüm şu an emektar ipodum shudffleım ilk göz ağrım öldü, bi saattir tuşlarına spamlıyorum kalp masajı babında geri getiremedim. Kaç senedir kullanıyorum, anca bozulursa değiştiririm diye düşünüyordum öyle olacak galiba, ama kulaklılarından her zaman memnun kaldım hala taş gibiler maşallah
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 valla kesinlikle 2. nesil olanını tavsiye ederim. 3-4 sene sonra değerlenme potansiyeli bile var o derece. zira ipod kulaklıkları bende hep çabucak bozuldu yani cebe falan atıyorsan kaçarı yok. yenisini almak ölüm o kulaklıkların.
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ben çok şanslıyım demekki kulaklık konusunda çünkü cepte, çanta içlerinde, etrafta çok süründüler. Ama ipodun bozulmasına anlam veremiyorum bi 12 saat bilgisayarda takılı kaldı ondan olmaz heralde di mi?
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bence bozulmamıstır o. bilgisayardan bi firmware falan yenile. yapılabiliyosa tabi, reset meset cek. xwhiplashx said: onun bilekliği falan var böyle dirseğe geçirebiliosn falan ondan alırsan çok memnun kalırsın kablo falan dokunmadığından rahat ediosn. 3 renk ayrı ayrı aynı kutuda . nerden bulurum bundan? orijinal apple urunu mu? sitesine baktım da bulamadım, şurda var mı? http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_ipod/ipod_accessories?mco=MTM4Nzk0NTk
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 toggie said: bence bozulmamıstır o. bilgisayardan bi firmware falan yenile. yapılabiliyosa tabi, reset meset cek. bilgisayarda görse denicem hepsini ama usb den takınca hiçbir tepki yok. fabrika ayarlarına dön demiştim en son ondan sonra bi hata vermişti düzelmedi bir daha
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bendede bundan var bitane taaa ilk çıktında aldıydım yatıor çekmecemdee
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 DoruK said: valla kesinlikle 2. nesil olanını tavsiye ederim. 3-4 sene sonra değerlenme potansiyeli bile var o derece. zira ipod kulaklıkları bende hep çabucak bozuldu yani cebe falan atıyorsan kaçarı yok. yenisini almak ölüm o kulaklıkların. aynen katılıyorum, 1 ve 3 güzel değil cidden. klipsten ibaret olan model çok güzeldi.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 toggie said: bence bozulmamıstır o. bilgisayardan bi firmware falan yenile. yapılabiliyosa tabi, reset meset cek. xwhiplashx said: onun bilekliği falan var böyle dirseğe geçirebiliosn falan ondan alırsan çok memnun kalırsın kablo falan dokunmadığından rahat ediosn. 3 renk ayrı ayrı aynı kutuda . nerden bulurum bundan? orijinal apple urunu mu? sitesine baktım da bulamadım, şurda var mı? http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_ipod/ipod_accessories?mco=MTM4Nzk0NTk rusyadan yazıyorum. daha bugün adidas ve nike a şöyle bakındım. adidas ta paket halinde var bileklikleri falan. bi bak istersen adidas'a varsa eğer orada alabilirsin yoksa alternatif olarak googlelayalım. şimdi araştırırım.
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 valla bir sürü armband buldum da 3. nesil shuffle'a gore olanını gormedim. hep nano ya da classic modeller icin var, bi de 2. nesil shuffle icin kol saati gibi olan wristband'ler var. 3. nesil zaten atac gibi tutturuluyo tshirtün kenarına, armband'e neden ihtiyac duyulur bilemiyorum ama, renkli falan boyle guzel biseyse, fiyatı da abartı degilse alabilirim tabi :) bi de abi 2. nesili neden bu kadar cok sevdiniz ki? yeni nesil ile arasındaki tek farkı kontrollerin kulaklıktan olması ve yenisi biraz daha küçük. nedir yani 2. bu kadar iyi iken 3. yü kötü yapan?
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 patrickstar said: bendede bundan var bitane taaa ilk çıktında aldıydım yatıor çekmecemdee ben 2. nesil derken bunu kastetmiştim. bariz tatlı bir alet yani. yeni nesilde o tatlılık gitmiş bence.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bende de grisi var işte onun ilk çıkanı. ama geçen gün usb şeysinin üstüne basmış biri kırılmış şarj edemiyorum. yenisi kaç para acep
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 korktugum basıma geldi, kulaklıgın butonları bozuldu. dun aksam eve gelirken kapatıp cıkardım, masanın uzerine koydum. bu sabah dısarı cıkarken taktım baktım ses acamıyorum/kısamıyorum falan. ses geliyo ama hep aynı seviyede, sarkılar arası gecis falan da yapamıyoruz, boku yedim yani. 46£'luk aletin kulaklığı 22£. Apple Store'a gotursem acaba garanti konusunda bisey yapabilirler mi? Kagıt Türkiye'de kaldı ama sonucta numarası falan var aletin, ordan gorurler herelde garantiyi ne diyosunuz?
Öne çıkan mesajlar