numberten Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 me no abaza yazdım ya asdhasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 daylan said: dedimki sen nereden bliyorsun ruscayı.ben yarı ruus sayılırım rusyanın neresinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ahahahha gay yazmadın allahtan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ulan bu bulgarlarıda rusgillerden sanırdık,hepsinin bizden beter götü donuyo,35 kat giyip cikiolar. sadsad Ayrıca bu fotoyu cekip buraya koymakla kekoların kekosu ödülüne layık gördüm seni,burdaki kekocanlarda bile senin gibisini gormedım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 39dan coksa soguk suya sokun hemen, doktor cagirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 iskam te sdadsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dünyada 24823842 tane ülke var bunların 2374431 tanesinin kızları Türk kızlarından daha güzel.Taktınız kafayı Ruslara ama yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BulletRide said: Dünyada 24823842 tane ülke var bunların 2374431 tanesinin kızları Türk kızlarından daha güzel.Taktınız kafayı Ruslara ama yıllardır. çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Çirkinsiniz diye çirkin kızları bulup bulup sonra Türk kadınlarına laf ediyorsunuz. Çok sinirleniyorum dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hayır abi doğru türk kızı kadar artiz bi dişi tanımadım şu dünyada tiksindirici derece burnundan kıl aldırmıyor büyük bi coğunluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 olm ben burda peygamber donu giyiyorum yine üşüyorum lan! :) dün bi kar yağdı maşallahı var fsd kızlar iyi valla mini mini geziolar. gerçi bi yorum varda yazılmaz buraya şimdi bi gürcünün söledii. fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yahu türk kızları çirkin çirkin diyosunuz da, bi de türk erkeklerine bakın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 türk kızlarının çekiciliği var. güzel de seksi de değiller. tamamen çekicilikleri var biz türk erkeklerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 davay bistra minyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 xwhiplashx said: türk kızlarının çekiciliği var. güzel de seksi de değiller. tamamen çekicilikleri var biz türk erkeklerine göre. Türk erkeklerine *göre daha çekici olduklarına ben de katılıyorum. *göre: nazaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 :) eheh. kesinlikle abi hangimiz olursak olalım bir süre sonra ya da içten içe o değişmemiş yapıdaki türk kadınına hasret kalırız bence. ha ama şu anda bizle birlikte gelişen, büyüyen türk kızını ben annem gibi düşünemiyorum gelecekte. o yüzden en mükemmel seçimi yapmak ve işte hard play denilen olay oluyor. çok titiz davranmalı erkekte bayanda bu konuda bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fastreloader said: yahu türk kızları çirkin çirkin diyosunuz da, bi de türk erkeklerine bakın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 http://img19.imageshack.us/img19/5821/ajdar2dv6hu6.jpg türk erkeklerine laf edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 QueenofSpades said: fastreloader said: yahu türk kızları çirkin çirkin diyosunuz da, bi de türk erkeklerine bakın bence. bizim götümüz kalkık değil en azından afedersin gayet de eziğiz hatta. www.ezigiz.biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 götler kalkık denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kim nerde öf fds meme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 mokoko said: rusyanın neresinden? merkez. kagdelapeña Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bizim çirkin olmamız sizi rus kızlarından güzel yapmaz ki. Açın bi topik tartışın türk erkekleri çok çirkin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Vakti zamanında cinsiyet savaşları diye bir oyun vardı kapağında iki cinsiyetinde sembolleri vardı, topiği okuyunca o geldi aklıma gerçi oynamadım ama merak etmişimdir nasıl oyundu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yoktu öyle bir oyun. oha öyle bir oyun mu vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar