Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus kızları ne kadar ateşli?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan bu bulgarlarıda rusgillerden sanırdık,hepsinin bizden beter götü donuyo,35 kat giyip cikiolar. sadsad

Ayrıca bu fotoyu cekip buraya koymakla kekoların kekosu ödülüne layık gördüm seni,burdaki kekocanlarda bile senin gibisini gormedım...
Mesaj tarihi:
olm ben burda peygamber donu giyiyorum yine üşüyorum lan! :)
dün bi kar yağdı maşallahı var fsd kızlar iyi valla mini mini geziolar. gerçi bi yorum varda yazılmaz buraya şimdi bi gürcünün söledii. fds
Mesaj tarihi:
xwhiplashx said:

türk kızlarının çekiciliği var.
güzel de seksi de değiller.
tamamen çekicilikleri var biz türk erkeklerine göre.

Türk erkeklerine *göre daha çekici olduklarına ben de katılıyorum.

*göre: nazaran
Mesaj tarihi:
:) eheh.
kesinlikle abi hangimiz olursak olalım bir süre sonra ya da içten içe o değişmemiş yapıdaki türk kadınına hasret kalırız bence.
ha ama şu anda bizle birlikte gelişen, büyüyen türk kızını ben annem gibi düşünemiyorum gelecekte. o yüzden en mükemmel seçimi yapmak ve işte hard play denilen olay oluyor. çok titiz davranmalı erkekte bayanda bu konuda bu saatten sonra.
Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

fastreloader said:

yahu türk kızları çirkin çirkin diyosunuz da, bi de türk erkeklerine bakın bence.

bizim götümüz kalkık değil en azından afedersin
gayet de eziğiz hatta.
www.ezigiz.biz
Mesaj tarihi:
Vakti zamanında cinsiyet savaşları diye bir oyun vardı kapağında iki cinsiyetinde sembolleri vardı, topiği okuyunca o geldi aklıma gerçi oynamadım ama merak etmişimdir nasıl oyundu diye.
  • Yeni Oluştur...