Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 orçun bi hostesi gizlice videoya alarak daha üst bir başarı seviyesine ulaşmıştı yoksa numberten orçun'un alt charı mı?
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 orçun şeyde değil miydi neyde eüü viyana hah
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış kusura bakma öyle bir durumda ölürsün. rus erkekleri o kadar rahat değil. eklemek istedim
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 adamlar bana yalvardı nolur karımızla münasebetlere gir herşeye gelir bizim karılarımız diye.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 niggaknow said: Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış kusura bakma öyle bir durumda ölürsün. rus erkekleri o kadar rahat değil. eklemek istedim arkadaşlar bu gerçek, benim teyzem rus erkeği
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ulan şunu deneyen bi salak çıkçak rus mafyasına denk gelcek off off. 56 kişi sırayla ilişkiye girsin sonra arkadaşla hehe.
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Saeros said: orçun bi hostesi gizlice videoya alarak daha üst bir başarı seviyesine ulaşmıştı yoksa numberten orçun'un alt charı mı? ama o da taş gibiydi.
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Saeros said: niggaknow said: Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış kusura bakma öyle bir durumda ölürsün. rus erkekleri o kadar rahat değil. eklemek istedim arkadaşlar bu gerçek, benim teyzem rus erkeği amcan olur o zaman o şapşal ya.
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abvblizzard said: Saeros said: niggaknow said: Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış kusura bakma öyle bir durumda ölürsün. rus erkekleri o kadar rahat değil. eklemek istedim arkadaşlar bu gerçek, benim teyzem rus erkeği amcan olur o zaman o şapşal ya. of yavuz ya tam bi idiyotsun !!!!!'^'123
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abvblizzard said: Saeros said: niggaknow said: Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış kusura bakma öyle bir durumda ölürsün. rus erkekleri o kadar rahat değil. eklemek istedim arkadaşlar bu gerçek, benim teyzem rus erkeği amcan olur o zaman o şapşal ya. Abi of
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abvblizzard said: balon said: yani, bizim kızlarımızın rus kızlarından ne farkı var. güzel değiller ve götleri kalkık? +1
scorch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 dostum orçun linki kırık çıktı yenisni upla o kadar rep verdik
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abvblizzard said: amcan olur o zaman o şapşal ya. amcamı hiç tanımıyorsun, amcam kahrolası bir ırkçıdır teyzemse halkların kardeşliğine inanır, her sabah traş olurken buna dair türküler söyler
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Tenekeadam said: abvblizzard said: Saeros said: niggaknow said: Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış kusura bakma öyle bir durumda ölürsün. rus erkekleri o kadar rahat değil. eklemek istedim arkadaşlar bu gerçek, benim teyzem rus erkeği amcan olur o zaman o şapşal ya. Abi offail (td)
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 amca dayı ne farkeder aynı bok ikisi de.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 biri eltinin kızı diğeri görümcenin ikizi lan ne alakası var
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mokoko said: a-misnk adam açıklamış bu kıyafeti çirkin kızlar giymiyo mu birde burda, çirkin bacakla, sıcak havada, ayıp oluyor rus kardeşlerimize
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Vingthor said: raydan raya ahahah bu ne
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 rus denmiş mini şortlu resimler konmuş kaçırdım insanların bi şanı şöhreti var.onu yürütmeye calısıyorlar.sonra o gördüklerini burda biz 100 dolara alıyoruz
Öne çıkan mesajlar