elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 dostum daha fazla caps yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 orçun bi hostesi gizlice videoya alarak daha üst bir başarı seviyesine ulaşmıştı yoksa numberten orçun'un alt charı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 orçun şeyde değil miydi neyde eüü viyana hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış kusura bakma öyle bir durumda ölürsün. rus erkekleri o kadar rahat değil. eklemek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 adamlar bana yalvardı nolur karımızla münasebetlere gir herşeye gelir bizim karılarımız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 niggaknow said: Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış kusura bakma öyle bir durumda ölürsün. rus erkekleri o kadar rahat değil. eklemek istedim arkadaşlar bu gerçek, benim teyzem rus erkeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ulan şunu deneyen bi salak çıkçak rus mafyasına denk gelcek off off. 56 kişi sırayla ilişkiye girsin sonra arkadaşla hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Saeros said: orçun bi hostesi gizlice videoya alarak daha üst bir başarı seviyesine ulaşmıştı yoksa numberten orçun'un alt charı mı? ama o da taş gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Saeros said: niggaknow said: Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış kusura bakma öyle bir durumda ölürsün. rus erkekleri o kadar rahat değil. eklemek istedim arkadaşlar bu gerçek, benim teyzem rus erkeği amcan olur o zaman o şapşal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abvblizzard said: Saeros said: niggaknow said: Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış kusura bakma öyle bir durumda ölürsün. rus erkekleri o kadar rahat değil. eklemek istedim arkadaşlar bu gerçek, benim teyzem rus erkeği amcan olur o zaman o şapşal ya. of yavuz ya tam bi idiyotsun !!!!!'^'123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 nerde o orçun videosu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abvblizzard said: Saeros said: niggaknow said: Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış kusura bakma öyle bir durumda ölürsün. rus erkekleri o kadar rahat değil. eklemek istedim arkadaşlar bu gerçek, benim teyzem rus erkeği amcan olur o zaman o şapşal ya. Abi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abvblizzard said: balon said: yani, bizim kızlarımızın rus kızlarından ne farkı var. güzel değiller ve götleri kalkık? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 dostum orçun linki kırık çıktı yenisni upla o kadar rep verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yerler de ıslakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abvblizzard said: amcan olur o zaman o şapşal ya. amcamı hiç tanımıyorsun, amcam kahrolası bir ırkçıdır teyzemse halkların kardeşliğine inanır, her sabah traş olurken buna dair türküler söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Tenekeadam said: abvblizzard said: Saeros said: niggaknow said: Vingthor said: geneli vermiyor. farkı o. şimdi rusyada bunun yanında kocası olsun. gidip karınızla sevişmek istiyorum demezsen ayıp. gidiceksin kocasına diceksin kadının güzel. nice meat diceksin o zaman seni seviyor. bitaneadamvarmışruskızlarınatecavüzetmişlerkarısınaetmedilerdiyekarısınıboşamış kusura bakma öyle bir durumda ölürsün. rus erkekleri o kadar rahat değil. eklemek istedim arkadaşlar bu gerçek, benim teyzem rus erkeği amcan olur o zaman o şapşal ya. Abi offail (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 dayın klondu dimi senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 amca dayı ne farkeder aynı bok ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 biri eltinin kızı diğeri görümcenin ikizi lan ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mokoko said: a-misnk adam açıklamış bu kıyafeti çirkin kızlar giymiyo mu birde burda, çirkin bacakla, sıcak havada, ayıp oluyor rus kardeşlerimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Vingthor said: raydan raya ahahah bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 rus denmiş mini şortlu resimler konmuş kaçırdım insanların bi şanı şöhreti var.onu yürütmeye calısıyorlar.sonra o gördüklerini burda biz 100 dolara alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kız var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar