PATA Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Hissetmemesi demek zarar görmüyor demek değildir.Aklınızda bulunsun. Siz vurmaya devam edin. Hits' i 0 lanınca düşüp ölür zaten pıt diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 sonra reskill yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 sag tıkla daha fazla vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ilk mesajı okudum: olum noob tinerciye denk gelmişin. said: adamın götünden kan alırlar kamil kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 3 harfliler gibiler anasını satıyım adamları anınca bulaşıyolar asdf. bugün arkadaş aradı bunu bıçakla kovalamış tinercinin biri 'abi bizim çıkışa gelebilir misin toplanıp gelicekler galiba' diyo benim arkadaş auehuah. sordum soruşturdum olay mahalline yakın ikamet eden arkadaşlara bu tinerciler bildiğin çete kurmuşlar. işin ilginç tarafı elebaşının ismi Oğuz... oğuz diye tinerci ismi mi olur la tinerci dediğin adamı oğuz diye çağıramazsın. şöyle bir ibrahim, mesut, ferhat yada mehmet olmalıymış adamın isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 PATA said: Hissetmemesi demek zarar görmüyor demek değildir.Aklınızda bulunsun. Siz vurmaya devam edin. Hits' i 0 lanınca düşüp ölür zaten pıt diye aahhahahaha kolay değil abi adam öldürmek öyle. öldürmem yani döverek kimseyi. ya mesela tek girersin adamı döversin döversin yere düşer sen dönüp giderken kalkar sokar bıçağı. acı yok raki modunda takılıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 PrudenT said: PATA said: Hissetmemesi demek zarar görmüyor demek değildir.Aklınızda bulunsun. Siz vurmaya devam edin. Hits' i 0 lanınca düşüp ölür zaten pıt diye aahhahahaha kolay değil abi adam öldürmek öyle. öldürmem yani döverek kimseyi. ya mesela tek girersin adamı döversin döversin yere düşer sen dönüp giderken kalkar sokar bıçağı. acı yok raki modunda takılıyor adamlar. öldürmem kimseyi döverek diyosun ama sonrasında söylediğin şey öldürmek için sebep abi :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 oldurun siz oldurun aslanlarim. dunyanin haline bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben kolunu bacağını falan kırarım kalkmasın diye. sıkıyosa hissetmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 klavye sen nelere kadirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ketcap guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 zaten genelde yavaş yürüolar kolayca uzaklaşabilirsiniz. yannız öldürmek istiosanız kafayı gövdeden ayırmanız ve ateşte yakmanız lazım yoksa kafa kopuk da gelmeye devam ediolar. bi de kafanızda kask fln olsun yoksa gelip beyninizi yerl.... oh wai! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Vidar said: öldürmem kimseyi döverek diyosun ama sonrasında söylediğin şey öldürmek için sebep abi :)o sebep olması öldürmeni mi gerektiriyor abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 @Dworgian yanlis evrendesin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Tinerciyle ayni ortamda bulunuyosun bide kisisele icini dokuyosun siktir git sikdirtme o kabak gotunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Fakir ibne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Satin alirim seni cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dildo verem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cilgin_Firinci1989 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 MADBOY said: Satin alirim seni cocuk. AMUA GODUMUN YAĞ TULUMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 70 kiloyum, saygilar canim. Sen bayagi geriden geliyorsun galiba, yaziklar olsun senin gibi tirole lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Madboy sulaleni sat yarak verem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mekoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Madboy sulaleni sat yarak verem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 MADBOY said: 70 kiloyum, saygilar canim. Sen bayagi geriden geliyorsun galiba, yaziklar olsun senin gibi tirole lan. Buraya kadar okudum anladim bu mesaji anlamadim, noluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar