Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek sipariş edebileceğimiz bi site vardı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eskiden ankara yoktu kafamı duvarlara vurmuştum ankarayı koydular sipariş yağmuruna tutcam başladım şimdiden

çok uygun menuler var hastası oldum[hline]Nefret ediyorum su kizlardan Beni goturmedikleri yer kalmadi Oram buram icki kokan meyhaneler Daha da ileri gittiler Beni yatak odalarina goturduler Atesleriyle yaktilar Dudaklariyla emdiler Halen anlamiyorum Benim gibi zavalli bir sigaradan ne istediler
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 18 August 2003 21:48 tarihinde demiş ki:
vay güzel siteymiş hiç haberim yoktu
şu olay dahada güzel ;)

Tüm siparişleriniz telefonda vereceğinizden çok daha doğru gelsin. (Artık "LAHana dolma istedim LAHmacun geldi." devri kapandı.)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link

öh be sağır sultanın haberi vardır bu siteden ayucum kel kafalım hıyarım benim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 19 August 2003 20:40 tarihinde demiş ki:
Çok iyi ya bayıldım. Ama mesela ben hamburger i sade yerim içie sebze sos istemem; bunu belirtebiliyor muyuz?[hline]The Uncaring God of M a g i c. . .
||Merlin'in Kazanı||DoD Forums||ICQ||

tabii ek istekler diye bir yer de var formda.[hline]8-) Launvatar da Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
"sağır sultanın haberi olduğu" başka hangi siteler var?
Hiçbirini bilmiyorum. NEDENSE, bilenler de yazmıyor...

Sağolun valla süper bir siteymiş. Adamlar kapıma kadar pizza getirdi.
Yarın da dürüm yiycem...[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Walla az önce ilk siparişimi verdim
bende bu havada bilem hizmet veriyorlar benim
gibi evinde aç oturupda belki hala siteyti bilmeyenler vardır.
Pizzamı söledim bekliyorum :=)
Mesaj tarihi:
Little Caesar 1+1 tavsiye ederim efenim. 13 milyona bi tanesi bizim gibi heyvanları fazlasıyla doyurabilen 2 pizza hemde eve teslim. Süper valla[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
benim de tavsiyem dominos pizza dan favourite three, hatta biz üstüne acı biber de koyduruyoruz

little ceasars dan alınacaksa nefis kenarlı olmasına özen gösteriniz, süper birşey bence[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...