harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bizi maç yapmadan liderlik koltuğuna layık gören çok değerli rakibimiz takım futbolcularından ; - bıyığı bozulmasın diye yere yatmayan kaleci volkanı - lüle lüle saçları, peltek peltek deparları ile gözümüzün pasını silen denizi - kapalıçarşı dizisindeki mustafa gibi sahada gezinen bilicayı - adam tutmasını ve pozisyon almasını bilmediği için 2 kere isakı kaçırıp iki gole sebebiyet veren kıristiyanı - attığı şutlarda kaleyi bir kere bile tutturamayan santosu - " neden geldim istanbula " türküsü söyler gibi sahada takılan memet topuza - her kaçırdığı pozisyondan sonra aynı surat mimikleri ile kaptanlık bandını düzelten alexi - 15 santimden hakan şüküre nazire yaparcasına kalecinin kafasına topu nişanlayan, genç ama bir o kadar da büyük golcü semihi ve tabi bu kadroyu sahaya süren değerli hoca daumu tebrik ederiz, başarılarının devamını dileriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Uzatmanin 3.dksi Fener 7.dksi Manisa atmis olsaydi görürdüm ben o zaman olacaklari. Federasyon Gs'li diye haftalarca aglarlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 harrykewell said: bizi maç yapmadan liderlik koltuğuna layık gören çok değerli rakibimiz takım futbolcularından ; - bıyığı bozulmasın diye yere yatmayan kaleci volkanı - lüle lüle saçları, peltek peltek deparları ile gözümüzün pasını silen denizi - kapalıçarşı dizisindeki mustafa gibi sahada gezinen bilicayı - adam tutmasını ve pozisyon almasını bilmediği için 2 kere isakı kaçırıp iki gole sebebiyet veren kıristiyanı - attığı şutlarda kaleyi bir kere bile tutturamayan santosu - " neden geldim istanbula " türküsü söyler gibi sahada takılan memet topuza - her kaçırdığı pozisyondan sonra aynı surat mimikleri ile kaptanlık bandını düzelten alexi - 15 santimden hakan şüküre nazire yaparcasına kalecinin kafasına topu nişanlayan, genç ama bir o kadar da büyük golcü semihi ve tabi bu kadroyu sahaya süren değerli hoca daumu tebrik ederiz, başarılarının devamını dileriz... ne güzel süzmüşsün topcularımızı. Alexin mimikleri, Volkanın bıyıkları, Bilicanın lüle saçları falan... Neyin peşindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yalnız hepsi -i ekiyle bitiyor, bir yerde unutmuş -e olmuş. herikivıl, hıncal en azından türkçeyi düzgün kullanıyor nispeten, title ı alıcaz sonra hıncal uluç jr bile olamican :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 fizban said: yalnız hepsi -i ekiyle bitiyor, bir yerde unutmuş -e olmuş. herikivıl, hıncal en azından türkçeyi düzgün kullanıyor nispeten, title ı alıcaz sonra hıncal uluç jr bile olamican :(( bakelemun diyordun abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 khalad said: fizban said: hakem7 dakika verdi çünkü 7 dakika uzadı maç. kaleci sakatlandı 3 dakika oradan gitti sırf. isaac kalkmadı 2-3 dakika boyunca. ayrıca manisa da golü uzatmada attı, hani saçma oluyo böle demek. Isaac 83 te veya 85 te attı golü antilik yapmak için yalan söylemek. iyiymiş. yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 harrykewell said: fizban said: yalnız hepsi -i ekiyle bitiyor, bir yerde unutmuş -e olmuş. herikivıl, hıncal en azından türkçeyi düzgün kullanıyor nispeten, title ı alıcaz sonra hıncal uluç jr bile olamican :(( bakelemun diyordun abi ? Altını çizdiğin yerlerde ne gibi bir hata var ben çözemedim, şu cümleyi anlayamayacak kadar kötü mü dil bilgin :) Manisa kendi sahasında 1 puan almak için her türlü yavaşlatmanın kralını uyguladı bu arada, kendileri de uzatmada gol attı ayrıca. "Neden biz de bir tane yiyene kadar uzadı, tam biz atana kadar uzamalıydı" demek çok mantıklı olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Ahahaha cavanagh said: Arkasokak said: Emre'nin aşırı tahrik edildiğini, daha ilk dakikada top yerine direkt kendisine vurulduğunu gördük. yeter artık bu futbolcu terörü. adamı sinirlendirip üzerine oynayan varoş zihniyet, yeter. Arkasokak said: hakem bu pozisyonlara faul çaldı ya da kart verdi mi? vermediyse bize söz söylemek düşmez. hakemin taktiri neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 harrykewell said: bakelemun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 amma uzattınız ya anlamadınız mı hala =) sevgililer günü hediyesiydi bilerek atmadık. biraz lider olun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 o koltuk biricik aşkımıza hediye olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gslilerin son dakka muhabbeti yapması iyimiş ha. geçen sezonlarda kaç maç çevirdiniz son dakkada belli değil, hemen unutulmuş. ayrıca 7dk uzatmaya laf edenler de bi maçı izleselermiş iyi olurmuş bence. zaten bize bi faydası olmadı adamlar da uzatmada attı sonuçta. uzatma vermese yine 1-1 biticekti şimdi de 2-2 bitmiş oldu değişen bişi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Fistan said: harrykewell said: bakelemun ? he ondan milli atlet bekele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bak hele mun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bakıyorum fb ligdeki son 12 maçta 5 galibiyet alabilmiş. şimdide ankraspor maçı hariç 12 maç var. fenerbahçe bu grafiğini yükseltmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 fikstur iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 poopla said: khalad said: fizban said: hakem7 dakika verdi çünkü 7 dakika uzadı maç. kaleci sakatlandı 3 dakika oradan gitti sırf. isaac kalkmadı 2-3 dakika boyunca. ayrıca manisa da golü uzatmada attı, hani saçma oluyo böle demek. Isaac 83 te veya 85 te attı golü antilik yapmak için yalan söylemek. iyiymiş. yakışır maçı izliyordum 83 veya 86 diye hatırlıyorum golü. farkındaysan kesin bir zaman söylememişim. Yalan söylemeye ihtiyacım yok kendini ön plana atmak için saçma sapan laf koyma çabalarına girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 khalad said: poopla said: khalad said: fizban said: hakem7 dakika verdi çünkü 7 dakika uzadı maç. kaleci sakatlandı 3 dakika oradan gitti sırf. isaac kalkmadı 2-3 dakika boyunca. ayrıca manisa da golü uzatmada attı, hani saçma oluyo böle demek. Isaac 83 te veya 85 te attı golü antilik yapmak için yalan söylemek. iyiymiş. yakışır maçı izliyordum 83 veya 86 diye hatırlıyorum golü. farkındaysan kesin bir zaman söylememişim. Yalan söylemeye ihtiyacım yok kendini ön plana atmak için saçma sapan laf koyma çabalarına girme., SAÇMA SAPAN. self pwn. sen millete laf koymaya çalışırken saçmalamışsın ben bişey demiyorum ki . fail olmuşsun en kötüsünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 senin önceki acc ne ya? baya iyi sacmalıyosun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 saçma olan yer neresi anlatayım anlamadıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hiç yorma kendini bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 banlenen acc ne? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi üslubun yanlış falan desen anlıcamok. saçmaladığım falan yok adamın yazdığına baksana. sırf antilik olsun diye golün dakkasını 10 dakka geri almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar