Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 21. Hafta: Manisaspor - Fenerbahçe 14.02.10 19:00

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

bizi maç yapmadan liderlik koltuğuna layık gören çok değerli rakibimiz takım futbolcularından ;

- bıyığı bozulmasın diye yere yatmayan kaleci volkanı

- lüle lüle saçları, peltek peltek deparları ile gözümüzün pasını silen denizi

- kapalıçarşı dizisindeki mustafa gibi sahada gezinen bilicayı

- adam tutmasını ve pozisyon almasını bilmediği için 2 kere isakı kaçırıp iki gole sebebiyet veren kıristiyanı

- attığı şutlarda kaleyi bir kere bile tutturamayan santosu

- " neden geldim istanbula " türküsü söyler gibi sahada takılan memet topuza

- her kaçırdığı pozisyondan sonra aynı surat mimikleri ile kaptanlık bandını düzelten alexi

- 15 santimden hakan şüküre nazire yaparcasına kalecinin kafasına topu nişanlayan, genç ama bir o kadar da büyük golcü semihi

ve tabi bu kadroyu sahaya süren değerli hoca daumu tebrik ederiz, başarılarının devamını dileriz...
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

bizi maç yapmadan liderlik koltuğuna layık gören çok değerli rakibimiz takım futbolcularından ;

- bıyığı bozulmasın diye yere yatmayan kaleci volkanı

- lüle lüle saçları, peltek peltek deparları ile gözümüzün pasını silen denizi

- kapalıçarşı dizisindeki mustafa gibi sahada gezinen bilicayı

- adam tutmasını ve pozisyon almasını bilmediği için 2 kere isakı kaçırıp iki gole sebebiyet veren kıristiyanı

- attığı şutlarda kaleyi bir kere bile tutturamayan santosu

- " neden geldim istanbula " türküsü söyler gibi sahada takılan memet topuza

- her kaçırdığı pozisyondan sonra aynı surat mimikleri ile kaptanlık bandını düzelten alexi

- 15 santimden hakan şüküre nazire yaparcasına kalecinin kafasına topu nişanlayan, genç ama bir o kadar da büyük golcü semihi

ve tabi bu kadroyu sahaya süren değerli hoca daumu tebrik ederiz, başarılarının devamını dileriz...

ne güzel süzmüşsün topcularımızı. Alexin mimikleri, Volkanın bıyıkları, Bilicanın lüle saçları falan... Neyin peşindesin
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

fizban said:

hakem7 dakika verdi çünkü 7 dakika uzadı maç. kaleci sakatlandı 3 dakika oradan gitti sırf. isaac kalkmadı 2-3 dakika boyunca. ayrıca manisa da golü uzatmada attı, hani saçma oluyo böle demek.

Isaac 83 te veya 85 te attı golü

antilik yapmak için yalan söylemek. iyiymiş. yakışır
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

fizban said:

yalnız hepsi -i ekiyle bitiyor, bir yerde unutmuş -e olmuş.

herikivıl, hıncal en azından türkçeyi düzgün kullanıyor nispeten, title ı alıcaz sonra hıncal uluç jr bile olamican :((

bakelemun diyordun abi ?

Altını çizdiğin yerlerde ne gibi bir hata var ben çözemedim, şu cümleyi anlayamayacak kadar kötü mü dil bilgin :)

Manisa kendi sahasında 1 puan almak için her türlü yavaşlatmanın kralını uyguladı bu arada, kendileri de uzatmada gol attı ayrıca. "Neden biz de bir tane yiyene kadar uzadı, tam biz atana kadar uzamalıydı" demek çok mantıklı olmuş :p
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha

cavanagh said:

Arkasokak said:

Emre'nin aşırı tahrik edildiğini, daha ilk dakikada top yerine direkt kendisine vurulduğunu gördük. yeter artık bu futbolcu terörü. adamı sinirlendirip üzerine oynayan varoş zihniyet, yeter.

Arkasokak said:

hakem bu pozisyonlara faul çaldı ya da kart verdi mi? vermediyse bize söz söylemek düşmez. hakemin taktiri neyse o.
Sosyal ağlarda paylaş

gslilerin son dakka muhabbeti yapması iyimiş ha. geçen sezonlarda kaç maç çevirdiniz son dakkada belli değil, hemen unutulmuş.

ayrıca 7dk uzatmaya laf edenler de bi maçı izleselermiş iyi olurmuş bence. zaten bize bi faydası olmadı adamlar da uzatmada attı sonuçta. uzatma vermese yine 1-1 biticekti şimdi de 2-2 bitmiş oldu değişen bişi yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

khalad said:

fizban said:

hakem7 dakika verdi çünkü 7 dakika uzadı maç. kaleci sakatlandı 3 dakika oradan gitti sırf. isaac kalkmadı 2-3 dakika boyunca. ayrıca manisa da golü uzatmada attı, hani saçma oluyo böle demek.

maçı izliyordum 83 veya 86 diye hatırlıyorum golü. farkındaysan kesin bir zaman söylememişim. Yalan söylemeye ihtiyacım yok kendini ön plana atmak için saçma sapan laf koyma çabalarına girme.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

poopla said:

khalad said:

fizban said:

maçı izliyordum 83 veya 86 diye hatırlıyorum golü. farkındaysan kesin bir zaman söylememişim. Yalan söylemeye ihtiyacım yok kendini ön plana atmak için saçma sapan laf koyma çabalarına girme.
,

SAÇMA SAPAN. self pwn.
sen millete laf koymaya çalışırken saçmalamışsın ben bişey demiyorum ki . fail olmuşsun en kötüsünden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...