Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemek sevgisi/alışkanlığı

Brigand

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

du bi daha sorayım
ben merak ediyorum; kendinizi tutamıyor musunuz?
"lan olm pati'ye bile başlık açtım be.. alt tarafı yemeyeceğim. hepsi bu.." demek zor bişi mi?

eleştri olark değil lan, cidden "aaaaaaaaargggg!! yemek yemeliyiiiim!!!!!" durumu oluyor mu yoksa iplemeyip yiyip sonra "meh keşke yemeseydim" falan mı diyorsunuz..

1-2 kere değil hergün olan birşey bu

ve düşünmüyorsun yemeği görünce, yemek istiyorsun yesem mi yemesem mi demiyorsun. yemedikçe sürekli aklın orada kalıyor sürekli aç olduğunu hissediyorsun fgddgdf
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

abi ben her şeyi yiyorum çok pis boğazım ya, yemek yemek benim için dünyanın en zevkli şeyi. Aynı gün içinde mantı + kebab + işkembe çorbası yiyip/içip üstüne "aaa kokoreç" diye dükkanın önünden geçerken dayanamayıp yemişliğim var :D

ondan sonra sevgililer günü niye var falan diye ağlıyosun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

QueenofSpades said:

abi ben her şeyi yiyorum çok pis boğazım ya, yemek yemek benim için dünyanın en zevkli şeyi. Aynı gün içinde mantı + kebab + işkembe çorbası yiyip/içip üstüne "aaa kokoreç" diye dükkanın önünden geçerken dayanamayıp yemişliğim var :D

ondan sonra sevgililer günü niye var falan diye ağlıyosun :P

belden aşağı vurdun ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Vingthor said:

işin komiği 2 sene önce 90 kiloydum ben. bi verdim kilo 65'e kadar düştü artık naparsam yapiym çıkmıyor. nasıl inandıysam

nasıl?

bu arada şunu ciddi sormuş olabileceğin aklıma gelmemişti. vermekle dalga geçiyosun sanıp geyiğe vurmuştum.

kikboksa başladım sonra amerikan futboluna kaydım. şimdi kikbokstan devam
Sosyal ağlarda paylaş

Benim uyguladığım yöntem:
78 kilodan 72'ye indim. Çay gibi içecekleri şekersiz içiyorum. Kola vb gazlı içecekler yok. Ekmek mümkün olduğunca az sadece kahvaltıda. Pilav ve makarnayı çok az tüketiyorum. Her yemekte salata yemeğe çalışıyorum.

Nefsinizi dizginlerseniz yapılmayacak bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Dworgian said:

Vingthor said:

işin komiği 2 sene önce 90 kiloydum ben. bi verdim kilo 65'e kadar düştü artık naparsam yapiym çıkmıyor. nasıl inandıysam

nasıl?

bu arada şunu ciddi sormuş olabileceğin aklıma gelmemişti. vermekle dalga geçiyosun sanıp geyiğe vurmuştum.

kikboksa başladım sonra amerikan futboluna kaydım. şimdi kikbokstan devam

o kadar spor yapsam 50 bile olurum abi ben =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...