Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 selam sevgili patiler yemek yemeyi çok seviyorum, bir çeşit alışkanlık gibi bu ve bundan kurtulmak istiyorum. karnım tok olsa yemek yemek istemesem bile mutfakta bir kraker gördüğümde alıyorum 1-2 tane yiyiveriyorum yemek görünce neredeyse %95 "ooo çok güzelmiş yiyeyim şundan" diye düşünceler geliyor aklıma, bir çeşit hayal dünyasına dalıyorum %5'likte ise aslında olması gereken reality'e geri dönüyorum ve "yemek bu şimdi açmıyım ben yemeli miyim" diye düşünüyorum. sanırım doğru olan da bu. yani yemeğe sadece yemek gözüyle bakıp bir çeşit "mutluluk/zevk oyuncağı" gözü ile bakmamak. ne yapmalı sizce yemeklere zevk veren şeyler gözü ile bakmamak sadece "yemek" gözü ile bakmak için önerileriniz varmıdır bu yolda bana destek olacak ya da yemeklere benim gibi bakanlar varmıdır aramızda kimlerdir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ne güzel zenginsin yediğin önünde yemediğin arkanda ben burada bir sorun göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sorun kilo almakta edit: hemen trollemeyelin beyler biraz tartışalım ondan sonra trolleyin bari bir iki gün bekleyin @fistan olum 21 yıldır geçmedi yeni olan birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 iştah kesici al cok dert ediyosan ya da hayata küs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Aynı şekilde bende de var o olay baya kötü bişi banada yardım plx =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ayar ol!; neyse.. abi bende de tersi var aç olsam bile canım hiçnişey çekmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 önceki gün 1 pizza+1 megamac yedim dün kfc kova yedim. bildiğin 15lik kova varya onu. 65 kiloyum alamıyorum kilo. daha mı çok yimem lazım daha çoğu yok ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hobi bul, iş güç bul yemek bile düşenecek vaktin kalmasın, bir de kahvaltıda bol ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Fistan said: iştah kesici al cok dert ediyosan ya da hayata küs hayata küsünce daha çok yiyom tek zevkim yemek yemek kalıyor geriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben merak ediyorum; kendinizi tutamıyor musunuz? "lan olm pati'ye bile başlık açtım be.. alt tarafı yemeyeceğim. hepsi bu.." demek zor bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yediğin şeyin içinden hamam böceği çıkabilme ihtimalini düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Fistan said: iştah kesici al cok dert ediyosan ya da hayata küs böyle bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 iştah kesici olarak 2 girls 1 cup izleyebilirsin, sabah akşam 1 er kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 QueenofSpades said: Fistan said: iştah kesici al cok dert ediyosan ya da hayata küs böyle bir şey var mı? İştah kesiciler beyini tembihleyen şeylerdir. Bıraktığınızda ilaçları kaldığınız yerden devam edersiniz hayata. Devamlı yemek yeme isteği hormonal bi hastalık da olabilir. Tiroid,şeker yada çölyak hastalıgıyla ilgili olaylar olabilir. Doktora gidip bi check-up yaptır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 iştah kesici olarak iradenizi kullanabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi ben her şeyi yiyorum çok pis boğazım ya, yemek yemek benim için dünyanın en zevkli şeyi. Aynı gün içinde mantı + kebab + işkembe çorbası yiyip/içip üstüne "aaa kokoreç" diye dükkanın önünden geçerken dayanamayıp yemişliğim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 umutsarıkaya karikatürleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 doyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ben de hiç yiyemiyorum kalktığımdan beri bir bardak su bile içmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yemek yemeyi seviyorum kendimi durduramıyorum çare pls Tercümesi : şişmanım berbat görünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hayatın en güzel 2 zevkinden birisi yemek yemek digeri malum efenim B)- yalnız nasıl bi dildir lan ''yemek yemek''.omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Fistan said: yemek yemeyi seviyorum kendimi durduramıyorum çare pls Tercümesi : şişmanım berbat görünüyorum Aynı durumdayım, gayet inceyim. Yanlış tercüme ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yemek yemek cok zevkli bişey de güzel olan bütün yemeklerin kilo aldırıcı olması cok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar